Αρχική > Celebrities > Η απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου και η χολή που έβγαλε κομμάτι της κοινωνίας με αφορμή το ατύχημά της

Η απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου και η χολή που έβγαλε κομμάτι της κοινωνίας με αφορμή το ατύχημά της

Η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει προκαλέσει με τη ζωή της ή τη δουλειά της. Έχει γίνει περαιτέρω γνωστή μέσω αυτής σίγουρα. Αλλά, όταν λίγες μέρες πριν είχε ένα ατύχημα, στην προσπάθειά της να προστατεύσει παιδιά που συνόδευε, ήταν πολλοί εκείνοι που αντί να μη μιλήσουν καθόλου -το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν- προτίμησαν να σχολιάσουν κακεντρεχώς. Αλήθεια, ποιος ο λόγος; Με αφορμή ένα ατύχημα, τα social media, τα εργαλεία της ανείπωτης εκφραστικής ελευθερίας, έκαναν πάρτι. Κι εμείς αναρωτιόμαστε, πόσο πιο χαμηλά πια;

Απάντηση στα κακεντρεχή σχόλια σχετικά με το ατύχημά της στην τριήρη έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου.

Η συνθέτης και μαέστρος σχολίασε με δηκτικό τρόπο όσα ειπώθηκαν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «πότε σας ενδιέφερε η αλήθεια για να σας ενδιαφέρει και τώρα…»

«Προς μεγάλη απογοήτευση των περισσοτέρων, ούτε από τριήρη έπεσα, ούτε δωδεκάποντα φορούσα, ούτε τσάντα Gucci είχα ποτέ στη ζωή μου – γενικώς. Αλλά, πότε σας ενδιέφερε η αλήθεια για να σας ενδιαφέρει και τώρα…», έγραψε στο Twitter.

Για την ιστορία…

Η καλλιτέχνις και σύζυγος του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στην προσπάθειά της να προστατεύσει παιδιά ώστε να μην βγουν έξω από τη ζώνη ασφαλείας στην προβλήτα, έπεσε η ίδια στη θάλασσα.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία έβγαλαν από τη θάλασσα την κυρία Μανωλίδου, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Η τριήρης «Ολυμπιάς», ένα ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος των αρχαίων αθηναϊκών τριήρεων έχει συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Είναι πανομοιότυπη με την αρχαία αθηναϊκή τριήρη του 5ου π.Χ. αιώνα, όπως εκείνες που ναυπηγήθηκαν μεταξύ του 650 και του 610 π.Χ στην Κόρινθο ή στη Σάμο, πιθανότατα σύμφωνα με τους ιστορικούς από τον Κορίνθιο ναυπηγό της εποχής Αμεινοκλή.