Αρχική > Celebrities > Η Άντζελα Γκερέκου αγκαλιά με το πρόωρο μωρό της – Δείτε τη φωτογραφία από το παρελθόν

Η Άντζελα Γκερέκου αγκαλιά με το πρόωρο μωρό της – Δείτε τη φωτογραφία από το παρελθόν

Το σαββατοκύριακο που πέρασε πολλές διάσημες μητέρες γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις εμπειρίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε αυτές και η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε τη δική της ιστορία, κοινοποιώντας για πρώτη φορά φωτογραφία του πρόωρου μωρού της.

Η 17χρονη σήμερα Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, ήρθε στη ζωή πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία τοκετού. Η φωτογραφία που βλέπουμε για πρώτη φορά, απεικονίζει τη μικρή στην αγκαλιά της μητέρας της έξω από την θερμοκοιτίδα.

«Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας. Αφιερωμένη η φωτογραφία σε όλους τους μικρούς ήρωες και ηρωίδες που παλεύουν για τη ζωούλα τους. Σε όλες εσάς που τα μικρά σας ήρθαν πιο νωρίς, θέλω να πω πως δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας ούτε στιγμή. Σε αυτή την φωτογραφία, έξω από την θερμοκοιτίδα, παίρνω αγκαλιά το πρόωρο μωρό μου για πρώτη φορά. Λίγες μέρες μετά, ήρθε στο σπίτι μας γερή και δυνατή», έγραψε συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

Σήμερα «Παγκόσμια ημέρα προωρότητας». Αφιερωμένη η φωτογραφία σε ολους τους μικρούς ήρωες και ηρωίδες που παλεύουν για την ζωούλα τους! Σε όλες εσάς που τα μικρά σας ήρθαν πιο νωρίς θέλω να σας πω πως δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας ούτε στιγμή! Σε αυτή την φωτογραφία παίρνω αγκαλιά το πρόωρο μωρο μου πρωτη φορα εξω απο την θερμοκοιτίδα. Λίγες μέρες μετά ήρθε σπίτι μας γερή και δυνατή! #AngelaGerekou #babygirl #bestrong

A post shared by Άντζελα Γκερέκου Official (@angela_gerekou) on