Το ταλέντο της τεράστιο. Τα τραγούδια της θα καταγραφούν και θα μείνουν σημείο αναφοράς στην ιστορίας της μουσικής. Η 30χρονη Αντέλ, που μετά τη γέννηση του γιου της επιλεκτικά κάνει κάποια καινούργια τραγούδια, και ο σύζυγός της, Σάιμον Κονέκι, αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από κοινή πορεία περίπου επτά ετών.

Σεβασμός στην ιδιωτική τους ζωή

«Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη. Οπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας στο Associated Press, για τον χωρισμό.

Η 30χρονη Αντέλ Αντκινς, όπως είναι το πλήρες όνομα της τραγουδίστριας και ο 44χρονος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη φορά που αναφέρθηκε στη σχέση τους η Αντέλ ήταν τον Ιανουάριο του 2012, σε ένα blog. Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το ζευγάρι περίμενε το πρώτο τους παιδί, τον Αντζελο που γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2012.


Σε συνέντευξη στο Vanity Fair, τον Δεκέμβριο του 2016, η Αντέλ είχε χαρακτηρίσει τον Κονέκι «τέλειο» και είχε πει «είναι η πιο σοβαρή σχέση που είχα ποτέ. Δεν απειλείται από τη ζωή μου και αυτό είναι κάτι εκπληκτικό». Ενα μήνα αργότερα, φούντωσαν οι φήμες ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί.

Τελικά εκείνη το επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο του 2017, όταν παραλαμβάνοντας το βραβείο Grammy για το άλμπουμ «25» είχε πει μεταξύ άλλων: «Ο μάνατζέρ μου, ο σύζυγός μου και ο γιος μου είναι οι μόνοι λόγοι που το κάνω αυτό». Και για όσους είχαν ακόμη αμφιβολίες, τον Μάρτιο του 2017, σε συναυλία στο Μπρισμπέιν, είπε στο κοινό «Είμαι παντρεμένη τώρα».

Ο πρώην σύζυγος

Ο Κονέκι είναι συνιδρυτής της Life Water, μία φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία εμφιαλωμένου νερού στη Βρετανία. Μέρος των εσόδων της πηγαίνει στη φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο 44χρονος, που παρέχει καθαρό νερό σε χώρες που το χρειάζονται.

 

από Σοφία Κωστάρα