Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, που για πάρα πολλά χρόνια κρατούσε καταπληκτική συντροφιά σε όσους για κάποιον λόγο δεν είχαν βγει Σαββατόβραδο. Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όμως, άλλαξε κανάλι, άλλαξε και μέρα προβολής. Πόσο καλό ήταν αυτό για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του ΣΚΑΪ;

Μετά από πάρα πολύ καιρό, χρόνια θα λέγαμε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετακόμισε στην ζώνη της Παρασκευής από τη ζώνη του Σαββάτου, που έπαιζε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Πρεμιέρα λοιπόν για το Σπύρο σε αυτήν τη μέρα! Ωστόσο, τα νούμερα που συγκέντρωσε η εκπομπή του στο δυναμικό κοινό δεν αφήνουν περιθώριο για… χαμόγελα.

Δεν τα πήγε καλά…Τουλάχιστον το δυναμικό κοινό δεν τον επέλεξε για την ψυχαγωγία του.


Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ, έκανε μόλις 13,5%, το «Bake of Greece» 15,6% στον ALPHA. Από την άλλη, η μυθοπλασία του ΑΝΤ1 έκανε τη διαφορά και είχαμε την «Επιστροφή» με 20,7% και το «Αγάπη μόνο» με 19,7%.

Στο prime time κερδισμένο κανάλι ήταν ο ΑΝΤ1! Δυστυχώς, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο δυναμικό κοινό δεν τα κατάφερε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τα νούμερα και στο γενικό σύνολο!

 

Παράλληλα, η ΕΡΤ έκανε τη λογική κίνηση: μετακίνησε από την Παρασκευή βράδυ στο Σάββατο βράδυ το πρόγραμμα «Στα τραγούδια λέμε ναι», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

από Σοφία Κωστάρα