Αρχική > Celebrities > Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο πλευρό του Πετρούνια για τον τραυματισμό στον ώμο του (εικόνα)

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο πλευρό του Πετρούνια για τον τραυματισμό στον ώμο του (εικόνα)

Τη συμπαράστασή της προς τον Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε με το σχόλιό της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη χθεσινή του ανάρτηση στο Instagram. Ο Ολυμπιονίκης δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει στην αγωνιστική του δραστηριότητα μετά την επέμβαση στον ώμο του.

Εδώ και 9,5 μήνες ο αθλητής που παντρεύτηκε φέτος στα κρυφά, απέχει από το αγαπημένο του αγώνισμα λόγω της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε για το πρόβλημα στον αριστερό ώμο του. Το πάθος του γι’ αυτό που κάνει και η επιθυμία του να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο φαίνονται από την ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτηση:

Το αισιόδοξο σχόλιο της τραγουδίστριας

Η γνωστή τραγουδίστρια που πρότινος έκανε ένα συγκινητικό ντουέτο με ιερέα σε συναυλία της, έδειξε μέσα από τα λόγια της να θαυμάζει τον Λευτέρη Πετρούνια και να τον ενθαρρύνει να μην το βάλει κάτω. «Μπράβο Λευτέρη … μου αρέσεις πάρα πολύ γιατί οι κουβέντες σου και οι σκέψεις σου είναι μετρημένες και σωστές … σε θαυμάζω απεριόριστα και σου εύχομαι ό,τι ονειρεύεσαι να γίνει … ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ», σχολίασε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.