Με τη Μέγκαν Μαρκλ να γεννάει από στιγμή σε στιγμή, αναβρασμός επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ αποκαλύψεις από το παρελθόν της βασιλικής οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο μέσα από το βιβλίο «Diana: Her Story» του Άντριου Μόρτον.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε αποκαλύψει ότι ένιωσε τεράστια πίεση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τη γέννηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο αφόρητη η πίεση που αναγκάστηκαν να της πρκαλέσουν τεχνητούς πόνους προκειμένου να γεννήσει, αλλά έπρεπε να επιλέξουν μια ημερομηνία που δεν θα άλλαζε το πρόγραμμα πόλο του πρίγκιπα Καρόλου.

«Δεν μπορούσα να χειριστώ την πίεση του Τύπου»

«Όταν θα γεννούσα τον Ουίλιαμ, έπρεπε να βρούμε μια ημερομηνία που θα ταίριαζε με τον Κάρολο και το πόλο του. Ο Ουίλιαμ ήρθε στον κόσμο με τεχνητούς πόνους γιατί δεν μπορούσα πλέον να χειριστώ την πίεση του Τύπου που γινόταν όλο και πιο αφόρητη. Ήταν σαν να με παρακολουθούσαν όλοι καθημερινά», αναφέρει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο βιβλίο.

Σε αντίθεση με την δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Νταϊάνας λίγο μετά τη γέννηση των παιδιών της, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν ανακοινώσει ότι θέλουν να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια γύρω από την άφιξη του παιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας θα απογοητευτούν που δεν θα δουν τη Μέγκαν στα σκαλιά του μαιευτηρίου αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της.

από Μαρία Ιωαννάτου