Αρχική > Featured > Η αυθεντική κάπα του Βόγλη στο “Στάσου μύγδαλα” φορεμένη από τον… Κυπραίο

Η αυθεντική κάπα του Βόγλη στο “Στάσου μύγδαλα” φορεμένη από τον… Κυπραίο

Λατρεύουμεν να παρακολουθούμε τις δολοπλοκίες του Θωμά Κυπραίου, κατά κόσμον Γιάννη Στάνκογλου, στις «Αγριες Μέλισσες». Και να σας πούμε την αλήθεια, άκρη δεν έχουμε βγάλει ακόμη για το ποιες είναι οι διαθέσεις του.
Με μια ανάρτησή του, όμως, στο Instagram χτες, στρέφει τα βλέμματα στο ενδυματολογικό κομμάτι, αφήνοντας για λίγο κατά μέρος τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Η κάπα και το βίντεο

Στα τελευταία επεισόδια ο Κυπραίος εμφανίζεται με μία βαριά κάπα, καθότι βιώνει για πρώτη φορά το χειμώνα στο Διαφάνι. Η αξία της εν λόγω κάπας όμως έγκειται στο γεγονός ότι είναι η αυθεντική κάπα που φορούσε ο Γιάννης Βόγλης στο «Κορίτσια στον ήλιο».
Μάλιστα, ο Γιάννης Στάνκογλου χτες έκανε μία ανάρτηση με ένα βιντεάκι όπου μάς θυμίζει το «στάσου μύγδαλα», την διάσημη ατάκα του Γιάννη Βόγλη. Στο περιθώριο του βίντεο γράφει «Η επικοινωνία στην υποκριτική είναι το πιο σημαντικό πράγμα ..το να ακούς και να σε ακούνε …ειδικά στο Διαφανι και ακόμα πιο ειδικά όταν φοράς την αυθεντική κάπα που φορούσε ο αείμνηστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΛΗΣ στην ταινία κορίτσια στον ήλιο …ΚΑΛΗΜΕΡΑ από ΘΩΜΑ ΚΥΠΡΑΙΟ#agriesmelisses ». Στο βίντεο ο Γιάννης Στάνκογλου βρίσκεται κοντά σε μία στάνη με ζώα και… επικοινωνεί μαζί τους. Δείτε το βίντεο.