Αρχική > Celebrities > Η 46χρονη Χάιντι Κλουμ και ο 29χρονος Τομ Κόλιτζ παντρεύτηκαν στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση

Η 46χρονη Χάιντι Κλουμ και ο 29χρονος Τομ Κόλιτζ παντρεύτηκαν στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση

Στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση επέλεξαν να παντρευτούν η 46χρονη Χάιντι Κλουμ και ο 29χρονος Τομ Κόλιτζ, κιθαρίστας των Tokio Hotel. Σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον, αξίζει να αναφέρουμε ότι το κατάστρωμα είχε σκεπαστεί με τριαντάφυλλα, η νύφη και ο γαμπρός πραγματοποίησαν τη θρησκευτική τελετή του γάμου τους με λίγους φίλους μόνο, ενώ η νύφη συνοδεύτηκε από τα 4 παιδιά της και τον πρώην σύζυγό της Σιλ.

Ο γάμος είχε χολιγουντιανό glam και έγινε ανοιχτά του Κάπρι, πάνω στο θρυλικό γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση «Χριστίνα».

Το νυφικό

Το τοπ μόντελ από τη Γερμανία φόρεσε ολοκέντητο νυφικό, με ένα τεράστιο πέπλο, ήταν απλή και σχεδόν άβαφη. Τα μαλλιά λιτά και φυσικά. ίχε επάνω της λιγοστά κοσμήματα με χαρακτηριστικότερο όλων την καρδιά στο λαιμό της. Αμέσως μετά την τελετή νύφη και γαμπρός πέταξαν τα παπούτσια τους και περπατούσαν ξυπόλητοι στο κατάστρωμα του γιοτ που είχε διακοσμηθεί μοναδικά με τριαντάφυλλα για το ιδιαίτερο αυτό γεγονός.

Το ζευγάρι το οποίο είχε παντρευτεί νωρίτερα, τον περασμένο Φεβρουάριο με πολιτικό γάμο, αποφάσισε να κάνει τώρα την παραδοσιακή τελετή.

Η θαλαμηγός

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο κατάστρωμα της θρυλικής θαλαμηγού του Αριστοτέλη Ωνάση όπου έχει δοθεί πάρτι του γάμου του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό και της Γκρέις Κέλι και που φυσικά είχε γίνει η δεξίωση του γάμου του Ελληνα κροίσου με την Τζάκι Κένεντι Ωνάση.