Ζώδια

Θέλεις σοβαρή σχέση; Μείνε μακριά από αυτούς τους άνδρες του ζωδιακού κύκλου!

«Τα άστρα και τα ζώδια μάς φέρνουνε εμπόδια» λέει ένα ελληνικό τραγούδι και ναι οι στίχοι του έχουν μία βάση. Γιατί η επιτυχία ή αποτυχία μίας σχέσης μπορεί και να οφείλεται στα ζώδια!

Για παράδειγμα, αν είσαι Κριός καλό είναι να μείνεις μακριά από έναν Αιγόκερω, αφού ο συνδυασμός αυτός είναι αταίριαστος. Όπως αν είσαι Παρθένος, για τη δική σου ηρεμία, απόφυγε τον «πλημμύρα» Τοξότη!

Γενικά, αν είσαι σε φάση που ψάχνεις να κάνεις μια σοβαρή σχέση, κουρασμένη από τις προηγούμενες, μεταξύ άλλων που θα κοιτάξεις σε αυτόν που θα γνωρίσεις, να είναι και το ζώδιό του. Δε λέμε με το που θα συστηθείτε να πεις: «- Γεια, Μαρία. – Γειά, Γιάννης – Γεια Γιάννη, τι ζώδιο είσαι;». Αλλά όταν μάθεις το ζώδιό του κάνε και μια δεύτερη σχέση.

Γιατί, υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν είναι και τόσο της σοβαρής σχέσης.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι άνδρες του ζωδιακού κύκλου!

Σκορπιός

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», λένε. Και αυτό μάλλον ισχύει και με τους Σκορπιούς. Είναι από τους άστατους του κύκλου, τους αρέσει η καλοπέραση, η διασκέδαση και οι εφήμερες σχέσεις. Ο Σκορπιός δε μπαίνει εύκολα σε μια σοβαρή σχέση. Αν, όμως, βρει το άλλο του μισό, είναι αφοσιωμένος και πιστός. Ζηλιάρης και κτητικός!

Δίδυμος

Αν δεν έχεις η ίδια εμπειρία, σίγουρα θα έχεις ακούσει από φίλη σου που έπεσε πάνω του, «μακριά από άνδρα δίδυμο!». Η πιο δημοφιλής κατηγορία για εκείνον είναι το «διπρόσωπος». Στις σχέσεις του είναι γενικά φευγάτος και ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει παρακάτω μαζί του, αφού έχεις την αίσθηση πως είναι με το ένα πόδι εκτός σχέσης. Κι εδώ είναι το μυστικό: ο άνδρας Δίδυμος βλέπει μια σχέση σοβαρά, όταν αισθάνεται ασφάλεια και σίγουρος πως μέσα σε αυτή έχει τον δικό του χώρο και δεν καταπιέζεται. Επίσης, την καρδιά του την «κλέβει» μια δυναμική γυναίκα, ανεξάρτητη που δεν θα του δείξει από την αρχή πως τον βλέπει… σοβαρά.

Υδροχόος

Ερωτεύτηκες έναν Υδροχόο και τον βλέπεις… σοβαρά. Χμ. Καλό είναι να μην το μάθει με τη μία γιατί, οι σοβαρές δεσμεύσεις τον «πνίγουν». Είναι από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια του κύκλου και δεν δίνει δεκάρα στα πρέπει, τα μη και τις κοινωνικές συμβάσεις. Μόνο στα θέλω. Τα δικά του και της συντρόφου του. Οπότε, μπαίνει σε μια σοβαρή σχέση όταν αυτός το θέλει. Είναι πάντως ενδιαφέρων τύπος, περιπετειώδης με χιούμορ, αλλά αυτά τα up και τα down στη διάθεσή του, είναι κουραστικά να ξέρεις.

Κριός

Του αρέσουν οι σχέσεις και δεν βγάζει σπυράκια με τις σοβαρές δεσμεύσεις. Το θέμα είναι: εσένα θα σου αρέσει να είσαι σε σοβαρή σχέση με έναν Κριό; Εύκολη περίπτωση άνδρα, δεν τη λες. Σε μια σχέση του αρέσει να έχει το πάνω χέρι και τον τελευταίο λόγο. Επίσης, είναι άστατος χαρακτήρας, του αρέσει να φλερτάρει και ναι είναι και άπιστος. Όχι όλοι, αλλά εδώ παίζεις με τις πιθανότητες.

Τοξότης

Αγαπά την ελευθερία του όσο κανένας άλλος. Αλλά για τον άνδρα Τοξότη ελευθερία δε σημαίνει απαραίτητα, μοναχικότητα. Ναι μεν είναι από τους φανατικούς εργένηδες του ζωδιακού κύκλου, αλλά αν νιώσει πως δεν χάνει την ελευθερία του μέσα σε μια σχέση μπορεί να μείνει για καιρό. Για πάντα δε λέμε, το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε για κανέναν. Αλλά για να κάνεις μια σοβαρή σχέση με έναν Τοξότη, μην του πεις ποτέ τη λέξη αυτή. Δεν του αρέσουν οι ταμπέλες. Του αρέσει να περνά καλά με τη σύντροφό του. Ο Τοξότης μια σχέση τη βλέπει ως «περιπέτεια» και ως ένα «ταξίδι». Αν κι εσύ τη βλέπεις έτσι, προχώρα, αξίζει. Αν, όχι κοίταξε άλλα ζώδια. Τέλος, είναι στα top άπιστα ζώδια του κύκλου!

infowoman team

Recent Posts

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

3 ώρες ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

3 ώρες ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

3 ώρες ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

3 ώρες ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

5 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

5 ώρες ago