Ποια ζώδια θα πατήσουν επί πτωμάτων για να κάνουν καριέρα;

ποια-ζώδια-θα-πατήσουν-επί-πτωμάτων-γι

Κάθε άνθρωπος ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, έχει συγκεκριμένα πρότυπα και προτιμήσεις, στον τρόπο που φέρει εις πέρας τη δουλειά του, καθώς και στον τρόπο που συμπεριφέρεται στους συναδέλφους του.

Διαβάστε επίσης: Δέχεσαι mobbing στη δουλειά και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις;

Η συμπεριφορά κάποιων ζωδίων καθορίζεται από αρχές εργασιακής ηθικής και είναι αγαπητά από συναδέλφους, υφισταμένους και προϊσταμένους. Κάποια άλλα όμως δεν λογαριάζουν τίποτα μπροστά στην καριέρα τους και την εργασιακή του εξέλιξη και δε διστάζουν να καταστρατηγήσουν κάθε κανόνα ηθικής!

ΚΡΙΟΣ

Θέλει να έχει παντού και πάντα ηγετική θέση. Του αρέσει πολύ να δουλεύει, έχει παραγωγικό μυαλό και είναι έξτρα δυναμικός. Πετυχαίνει σε οτιδήποτε επιλέξει. Μπορεί να συνδεθεί στενά με άτομα σε θέση ισχύος, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ευάλωτος στην κριτική. Συμβουλές – ιδιαίτερα οικονομικές- δέχεται μόνο από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και συχνά είναι τόσο παρορμητικός που παίρνει βιαστικές αποφάσεις χωρίς να έχει υπολογίσει το ρίσκο και ζημιώνεται…

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πρακτικός και οργανωτικός και η δουλειά του δίνει ασφάλεια. Δεν τον ενοχλεί τι δουλειά κάνει, αρκεί να βγάζει καλά λεφτά, γι΄αυτό και στον οικονομικό τομέα βρίσκει συνήθως την καλύτερη λύση για να επενδύσει τα χρήματά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διπλωμάτης και καλός ομιλητής, χρειάζεται μια δουλειά που να μην είναι μονότονη και να μπορεί να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Διακρίνεται από μεγάλη αντοχή, τόσο ψυχική όσο και σωματική. Μπορεί να δουλέψει σκληρά για όσο διάστημα απαιτείται, ωστόσο είναι πολύ ευμετάβλητος στις διαθέσεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορεί να κάνει μια δουλειά που είναι περίπλοκη και έχει πολλές απαιτήσεις. Ο άστατος χαρακτήρας του τον ταλαιπωρεί πολύ και συχνά τα θαλασσώνει. Από τη μία είναι ενθουσιώδης και ευφάνταστος, από την άλλη το μυαλό tου αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Γενικώς ένα μπέρδεμα.

ΛΕΩΝ

Ο απόλυτος ηγέτης, με τα απόλυτα διοικητικά ταλέντα. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση, θα χαράμιζε τις ικανότητές του και την προικισμένη δύναμη της εξουσίας που διαθέτει. Μπορεί εύκολα, να αναλάβει οποιαδήποτε θέση εργασίας και να ολοκληρώσει το έργο του. Ταυτόχρονα, είναι γεμάτος αντιφάσεις, αλλά δίκαιος στα οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο απόλυτα εργασιομανής και σχολαστικός με ότι καταπιαστεί. Έχει μια τάση τελειομανίας και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Γραφειοκράτης, αλλά και κοινωνικά ντροπαλός.  Ωστόσο, φέρνει συχνά αλλαγές σε όλα. Θα κάνει ένα νέο έργο σήμερα και θα το απορρίψει αύριο. Εξαιρετικός στα οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Κατά κανόνα, έχει μεγάλες επιτυχίες στη δουλειά. Καταλαβαίνει το μυαλό των άλλων και ενεργεί αναλόγως. Οι καλλιτεχνικές ικανότητές του τον βοηθούν στο να είναι πάντα ευχάριστος στο  εργασιακό του περιβάλλον. Είναι πάντα μέσα σε κοινωνικές ομάδες και έχει την ικανότητα να φέρει τους εχθρούς μαζί, για να τους κάνει φίλους. Είναι τυπικός και πάντα με το νόμο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν ανέχεται υποδείξεις και διαταγές. Θέλει πάντα να ηγείται. Απροσάρμοστος με τα ωράρια πάντα, θέλει να δουλεύει χωρίς όρια.  Έχει έμφυτη ωστόσο την αίσθηση, του τι είναι σωστό και τι λάθος. Ποτέ δε θα υποκύψει στην εξουσία των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Του αρέσει η δουλειά που θα έχει την περισσότερη δράση ή την ευκαιρία για εξερεύνηση και δε θέλει να περιορίζεσαι σ’ ένα χώρο. Θέλει να είναι αφεντικό του εαυτού του και θα κάνει τα αδύνατα, υνατά να το πετύχει αυτό. Αποδίδει καλά σε θέσεις εργασίας όπου υπάρχει ανδρεία,θάρρος και κοινωνικές δραστηριότητες. Γίνεται πολύ χρήσιμος για τους άλλους. Είναι καλός σύμβουλος, ακούραστος εργαζόμενος και καλός γνώστης της δουλειάς του. Ωστόσο, δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις πολύ εύκολα και γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ σχολαστικός με το επάγγελμα που έχει επιλέξει να κάνει. Έχει ισχυρή θέληση, πείσμα, υπομονή και εάν του αρέσει πραγματικά η δουλειά, η επιτυχία είναι σίγουρη. Ωστόσο,φθάνει στα άκρα σε όλα τα πράγματα και παίρνει ξαφνικές αποφάσεις. Σπάνια αναγνωρίζει τα λάθη του. Είναι ιδιότροπος σχετικά με την προσωπική του εμφάνιση και έχεις μεγάλο σεβασμό στους ανωτέρους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Του αρέσει να κάνει μια δουλειά που αφορά τον άνθρωπο και γενικά την κοινωνία. Είναι ανεξάρτητος και μεγαλόψυχος, απεχθάνεται να βρίσκεται υπό τον περιορισμό των άλλων. Λατρεύει τους πνευματικούς, έξυπνους ανθρώπους και είναι φιλόσοφος. Σπανίως παρεμβαίνει στις υποθέσεις των άλλων στον εργασιακό του χώρο. Ποτέ δε θα δεχθείς προσβολές και παρεμβολές από τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Του αρέσει να κρατά μυστικά, δεν αποκλείεται στα περισσότερα χρόνια της ζωής του να κάνει μια δουλειά, που να μην την ξέρει κανείς! Δεν του αρέσει η ρουτίνα, έχει φαντασία και ανεπτυγμένη την έκτη αίσθηση, οπότε διαισθητικά γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να είναι αποδοτικός στη δουλειά του. Είναι εραστής της ομορφιάς και της φύσης και το ίδιο αναζητά και στη δουλειά. Άριστη η σχέση του με τα οικονομικά.

Σχετικά Άρθρα
Τι θα φέρει ο Ιούλιος που μόλις μπήκε στα 12 ζώδια - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις
Τι θα φέρει ο Ιούλιος που μόλις μπήκε στα 12 ζώδια – Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις
Τα 5 ζώδια που θα δουν αποκτήσουν περισσότερα χρήματα τη νέα χρονιά!
Τα 5 ζώδια που θα αποκτήσουν περισσότερα χρήματα τη νέα χρονιά!
"Μου τη δίνουν τα Χριστούγεννα": Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν το γιορτινό κλίμα!
“Μου τη δίνουν τα Χριστούγεννα”: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν τις γιορτές!
Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα το 2022 και τα 3 που θα μείνουν... single!
Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα το 2022 και τα 3 που θα μείνουν… single!
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Τα ζώδια σήμερα 8/12: Ημέρα με νεύρα κι εντάσεις, αλλά κι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες
Τα ζώδια σήμερα 8/12: Ημέρα με νεύρα κι εντάσεις, αλλά κι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του