Αυτά είναι τα 5 πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια – Μήπως σας θυμίζουν κάτι;

αυτά-είναι-τα-5-πιο-νευρικά-και-αγχώδη-ζ

Το να είναι κάποιος νευρικός είναι μια φυσιολογική αντίδραση όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που σε φοβίζει. Υπάρχει όμως διαφορά ανάμεσα στη νευρικότητα και το άγχος, παρόλο που μερικές φορές χρησιμοποιούμε τους δύο όρους για το ίδιο πράγμα.

Όταν κάποιος είναι νευρικός, είναι συνήθως απάντηση σε μια δυνητικά τρομακτική κατάσταση όπως το να πρέπει να μιλήσει μπροστά σε κοινό, όταν ετοιμάζεται για το πρώτο ραντεβού ή όταν παίρνει τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων. Το άγχος, από την άλλη, μπορεί να έρθει ξαφνικά και έντονα. Μπορεί να είναι μια κρίση πανικού, που μοιάζει με καρδιακή προσβολή, με την καρδιά να χτυπά σαν τρελή, να ιδρώνετε και να νιώθετε ναυτία.

Και στην αστρολογία όμως, υπάρχουν μερικά νευρικά ζώδια που έχουν αυτή την προδιάθεση. Κάποια μάλιστα μπορεί να είναι νευρικά και να μην το γνωρίζουν καν.

Ας δούμε ποια είναι τα πέντε ζώδια που έχουν μονίμως άγχος:

1. Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι νευρικός επειδή νομίζει ότι δεν θα κάνει καλή δουλειά ή ότι θα απογοητεύσει κάποιον. Σπάνια σταματά για να χαλαρώσει και πηγαίνει συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο, με αποτέλεσμα να μην δίνει ποτέ σε μια δουλειά την πλήρη προσοχή που απαιτείται ή το 100% των ικανοτήτων του. Θα ήταν λιγότερο νευρικός αν επιβράδυνε και μάθαινε να λέει «όχι» μερικές φορές.

2. Παρθένος

Λόγω της τάσης του για την τελειότητα, γίνεται νευρικός. Θέλει τα πάντα να είναι τέλεια, επομένως ασκεί μεγαλύτερη πίεση στον εαυτό του για να είναι στην ώρα του και πάντα ανησυχεί μήπως έχει κάνει κάτι λάθος. Όταν αισθάνεται ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλει, θα σαμποτάρει τα πάντα επειδή -όπως λέει- δεν θα ήταν ποτέ τέλεια ούτως ή άλλως. Ο Παρθένος μπορεί να είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο νευρικό όταν έχει γύρω του άλλους ανθρώπους.

3. Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος και αυτό τον κάνει να φτάνει στα άκρα, όταν βρίσκεται σε καταστάσεις που δεν μπορεί να ελέγξει. Η φυσική του κλίση είναι να βοηθά τους άλλους, ειδικά όταν του το ζητούν, ακόμη κι αν αυτός ο άνθρωπος τον έχει απογοητεύσει στο παρελθόν. Δεν θέλει να πληγωθεί, αλλά είναι πρακτικά αδύνατο για εκείνον να μη βοηθήσει κάποιον που έχει ανάγκη. Ο Ιχθύς έχει πολύ φυσικό φόβο που προσπαθεί να ξεπεράσει και είναι το αίσθημα αυτό του φόβου που τον κάνει πιο νευρικό.

4. Ζυγός

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τον Ζυγό νευρικό – πήρε τη σωστή απόφαση, μήπως κάποιος δεν τον συμπαθεί; Ο Ζυγός δεν θέλει να κάνει πράγματα που δεν του αρέσουν, αλλά ξέρει ότι πρέπει να τα κάνει. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με κάποιους από τους φόβους του και να τους καταπιεί, κάτι που τον κάνει νευρικό. Δεν θέλει ανθρώπους γύρω του που δεν τον καταλαβαίνουν ή δεν τον συμπαθούν, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να τους αποφύγει.

5. Καρκίνος

Στον Καρκίνο δεν αρέσει η αποτυχία και αν κάτι μπορεί να τον κάνει να αποτύχει, γίνεται νευρικός. Προτιμά κάτι σίγουρο. Μπορεί να γίνει πολύ καχύποπτος με τους ανθρώπους και τα κίνητρά τους, γι’ αυτό και οι νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή του όπως και οι νέες συνθήκες μπορούν να τον κάνουν νευρικό. Έχει πολλούς πραγματικούς και φανταστικούς φόβους που τον αναγκάζουν να είναι νευρικός και ανήσυχος. Εάν ένας Καρκίνος αναγκαστεί να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από το σπίτι του, αυτό είναι μια τεράστια πηγή νευρικότητας για εκείνον.

Σχετικά Άρθρα
Οπλιστείτε με υπομονή - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αργούν συνεχώς στα ραντεβού τους
Οπλιστείτε με υπομονή – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αργούν συνεχώς στα ραντεβού τους
Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη!
Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη!
Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεάσει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος
Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεάσει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος
Καλοκαιρινές διακοπές και ζώδια: Ποιοι ξεφαντώνουν, ποιοι χαλαρώνουν και με ποιους δεν θα ξαναπάς!
Καλοκαιρινές διακοπές και ζώδια: Ποιοι ξεφαντώνουν, ποιοι χαλαρώνουν και με ποιους δεν θα ξαναπάς!
%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ae-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b10
Θέλεις σοβαρή σχέση; Μείνε μακριά από αυτούς τους άνδρες του ζωδιακού κύκλου!
%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%850
Μάθε ποια είναι τα ευνοημένα ζώδια του Ιούνη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του