Αρχική > Featured > Αυτά είναι τα 2 ζώδια που λένε πάντα και με κάθε κόστος την αλήθεια
αυτά-είναι-τα-2-ζώδια-που-λένε-πάντα-και

Αυτά είναι τα 2 ζώδια που λένε πάντα και με κάθε κόστος την αλήθεια

Η φωνή σου τρέμει, τα πόδια σου δεν σε κρατάνε, οι ώμοι σου παγώνουν. Για μερικούς, η… τέχνη του ψέματος είναι δύσκολη. Δεν ξέρεις πώς να εξηγήσεις ότι, ενώ θα ήθελες να βγεις με τις κολλητές σου, είσαι πολύ φορτωμένη στη δουλειά (ενώ πραγματικά θέλεις απλώς να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου εβδομαδιαία σειρά στην τηλεόραση).

Για άλλους, η απόκρυψη της αλήθειας είναι απλή. Οι ψεύτικες λεπτομέρειες είναι το μεγάλο ατού τους! Και ενώ όλοι γνωρίζουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε με το ψέμα, η αστρολογία είναι εδώ για να μας πει περισσότερα. Δείτε παρακάτω ποια είναι τα δύο ζώδια που λένε πάντα και με κάθε κόστος την αλήθεια.

Κριός

Μερικοί από εμάς λέμε ψέματα για να ευχαριστήσουμε ή να ηρεμήσουμε κάποιον. Οι Κριοί προτιμούν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Κουβαλούν πάντοτε μαζί τους μια αίσθηση αμεσότητας. Δεν υπάρχει χρόνος για ψέματα όταν λειτουργούν απολύτως με το ένστικτο. Ο Κριός ξέρει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη. Αισθάνεται άνετα ακόμη και με τα πιο άβολα. Τα ζώδια που οδηγούνται από τον Άρη εκφράζουν τις σκέψεις τους όπως είναι. Χωρίς χαρτί περιτυλίγματος. Καλέστε τους όταν χρειάζεστε μια δόση πραγματικότητας – ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή είναι.

Τοξότης

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της αισιοδοξίας. Βρίσκεται πάντα σε μια αναζήτηση – σωματική, πνευματική – για να βρει τις μεγάλες αλήθειες της ζωής. Του αρέσει να εξερευνά διαφορετικά θέματα, χώρους και πεποιθήσεις για να φτάσει στην καρδιά του σκοπού του. Και είναι πρόθυμος να μοιραστεί τη σοφία του με τον κόσμο. Ο Τοξότης είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Ξεχωρίζει για το πνεύμα και τον αυθορμητισμό του. Έχει να πει πολλές αληθινές ιστορίες και είναι όλες συναρπαστικές!

Σχετικά Άρθρα
%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%870
Αν τα ζώδια ήταν γυναίκες, μάλλον θα είχαν αυτή τη μορφή
%ce%bc%cf%80%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b9%cf%87%ce%b8%cf%8d%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-5-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b10
Μπήκαμε στους Ιχθύς και ιδού 5 πράγματα που δεν γνωρίζουν πολλοί για εκείνους

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του