Categories: FeaturedHappy Life

Ζέτα Μακρυπούλια – Μαρία Σολωμού: Το “Ξέρεις ποια είμαι εγώ;”, τελικά δεν περνάει πια!

“Βρε, ξέρεις ποια είμαι εγώ; Πώς με λένε και η σκούφια μου από πού κρατάει;”.  Αυτός ο στίχος της Άννας Βίσση μού ήρθε στο μυαλό, όταν είδα το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια στο Instagram, εναντίον αεροπορικής εταιρείας, επειδή έχασε την πτήση της γιατί ήταν στην τουαλέτα και δεν την… περίμεναν.

Στο βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια, ήταν έξαλλη, όχι μόνο γιατί έχασε την πτήση επειδή άργησε 3 λεπτά στο check in καθώς έπρεπε να πάει στην τουαλέτα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και γιατί οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν τη διευκόλυναν, βάζοντάς την στο αεροπλάνο παρά την καθυστέρηση.

Το ξέσπασμα της Μακρυπούλια

Στο βίντεο, αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν”, λέω “μα είμαι 20′ πριν εδώ”. “Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”. Μου απαντούν λοιπόν, ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ”

Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου

Κάνω λοιπόν, αυτό το βιντεάκι πρώτον, γιατί κάπου θέλω κι εγώ να ξεσπάσω. Δεύτερον, έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό, ακόμα και σε στιγμές, που δεν σας κρύβω, έχω αργήσει, με έχουν βάλει με έναν τρόπο μέσα στο αεροπλάνο.

Την “έκραξε” ο κόσμος

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανεβάζοντας το συγκεκριμένο βίντεο, μάλλον είχε στο μυαλό της πως ο κόσμος θα έπαιρνε το μέρος της κι ένα κύμα συμπαράστασης θα απλωνόταν σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας και θα αγκάλιαζε την παρουσιάστρια που περνά ένα δράμα.

Αλλά έπεσε έξω. Ο κόσμος, όχι δεν της συμπαραστάθηκε, αλλά έγινε έξω φρενών μαζί της, παίρνοντας το μέρος της αεροπορικής εταιρείας. Βέβαια, η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να λέει πως είναι η μόνη που κατάφερε να ενώσει το άκρως διχαστικό ελληνικό Twitter καθώς όλοι χρήστες βρέθηκαν εναντίον της. Της το δίνουμε αυτό. Ειδικά, προεκλογικά να βλέπεις δεξιά και αριστερά ακάουντ να είναι στην ίδια πλευρά, είναι μαγική εικόνα.

Και η Μαρία Σολωμού έζησε ένα δράμα

Βρέθηκε, όμως, άνθρωπος να συμμεριστεί το δράμα της. Ο λόγος για τη Μαρία Σολωμού, η οποία μέσα από τα social media, είπε τη δική της εμπειρία για την αεροπορική εταιρεία. Αλλά η ηθοποιός το έκανε… λύσσα, γιατί δεν κράτησε καν τα προσχήματα, απειλώντας την εταιρεία πως θα κάνει στόρι να τους καταγγείλει και πως… δεν την γνώρισαν οι υπάλληλοι. Ναι, αυτό είναι δράμα. Μα να μην ξέρεις ποια είναι η Σολωμού;

Συγκεκριμένα, ανέφερε η Μαρία Σολωμού: «Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά κι έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού.

Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω. Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές¨.

Εννοείται πως και η ηθοποιός έκανε έξαλλο το Twitter με τη συμπεριφορά της, ειδικά στο σημείο που απειλούσε ότι θα κάνει στόρι στο Instagram. Αν η Σολωμού πίστευε πως με τη δική της εξομολόγηση, θα συμμεριζόταν ο κόσμος το δράμα της, πήγε… κουβά.

Πότε θα σταματήσει αυτό το “ξέρεις ποια είμαι εγώ;”

Δυστυχώς, τόσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και για τη Μαρία Σολωμού, οι εποχές που ο κόσμος συμμεριζόταν τα “δράματα’ των celebrities έχουν περάσει. Ακόμα και ο όρος “celebrity” πια περνάει μεγάλη κρίση.

Ο κόσμος έχει – στη συντριπτική του πλειοψηφία – απομυθοποιήσει τους πάλαι ποτέ “επώνυμους”, αφού πια με τα social media και τις/τους Influencer, όλοι… διάσημοι είναι. Επιπλέον, και οι ίδιοι με τα social έχουν τόσο “εκτεθεί” που πια δεν έχουν αφήσει να υπάρχει ένα μυστήριο που θα τους κάνει… ξεχωριστούς.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο κόσμος τραβάει μεγάλα ζόρια και το τελευταίο που τον απασχολεί είναι τα ζόρια των celebrities. Το τελευταίο που θα βάλει στον ντορβά του, είναι γιατί η Μακρυπούλια έχασε την πτήση της επειδή πήγε για κατούρημα (συγγνώμη κιόλας) και δεν είχε κάνει check in, ως όφειλε και γιατί οι εργαζόμενοι σε μια εταιρεία δεν γνώριζαν ποια είναι η Σολωμού!

Παρακολουθώντας τα βίντεο των δύο κυριών, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ο κόσμος έγινε έξαλλος. Δεν είναι μόνο το όλο σκηνικό, αλλά ότι έχουν και ως “θέσφατο” στο μυαλό τους πως πρέπει να τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης επειδή είναι γνωστές. Και όταν κάποιοι – στη συγκεκριμένη περίπτωση η αεροπορική εταιρεία – εφαρμόζει τους κανόνες που ισχύουν για όλους, ανεβάζουν καταγγελτικά βίντεο στα social media.

Τύπου: “Το κάνατε αυτό σε εμένα; Θα δείτε τι θα πάθετε“. Αλήθεια, αυτό με τα στόρι και τις απειλές σε εταιρείες, τι φάση; Είναι νέα μόδα; Αν ναι, ας το πάρουν αλλιώς οι celebrities του τόπου μας, γιατί όπως διαπίστωσαν, ο κόσμος πια δε συγκινείται με τέτοια… δράματα!

Διαβάστε επίσης

Νόνικα Γαληνέα: Σήμερα η κηδεία της – Το γράμμα με τις τελευταίες επιθυμίες της σπουδαίας ηθοποιού

Ο πατέρας της Λάνα Ντελ Ρέι γράφει τη μουσική για το νέο τραγούδι της κόρης του και δεν έχει μουσική εκπαίδευση

Η Κατερίνα Καραβάτου με οικονομικό τιρκουάζ φόρεμα – Ιδανικό για γάμο

Δημητρα Ζαρκου

Recent Posts

Προσοχή: Απαγορεύτηκε συμπλήρωμα διατροφής που περιείχε υδράργυρο

Στην απαγόρευση συμπληρώματος διατροφής στο οποίο εντοπίστηκε υδράργυρος, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ). Πρόκειται…

7 ώρες ago

Συνάντηση της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας με τον Υπουργό Υγείας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 στο Υπουργείο Υγείας, συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη…

21 ώρες ago

Νικ Κέιβ: Ο καταραμένος, αμφιλεγόμενος, καταθλιπτικός υπέροχος, κλείνει σήμερα τα 66

O Νικ Κέιβ έχει γενέθλια σήμερα. Ακούγοντας τις μουσικές του, θα επιχειρήσουμε μια ψύχραιμη εορταστική…

22 ώρες ago

5 τύποι τοξικών συντρόφων που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας

Όταν ξεκινάτε μια σχέση πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας είναι τέλειος, αλλά όταν λήξει η…

22 ώρες ago

Μετά τη Φωτιά: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Δείτε το τρέιλερ

Τρεις γυναίκες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και…

23 ώρες ago

Υπέροχο ψωμί τυριού, ιδανικό για ορεκτικό ή να συνοδεύσει τις σαλάτες σας

Μια νοστιμιά που θα φτιάξετε εύκολα στο σπίτι, χωρίς ζύμωμα, χωρίς κόπο!  Ψωμάκια σκόρδου και…

23 ώρες ago