“Τουρισμός 360 Στην Πράξη”: Το συνέδριο – γιορτή για τον Τουρισμό στα Ιωάννινα

Έχοντας ως σκοπό την Ανάπτυξη και Αναβάθμιση του Τουρισμού και έχοντας την επιθυμία να προσφέρουμε σε όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού κάτι ενδιαφέρον, αλλά και εξειδικευμένη γνώση και έμπνευση διοργανώνεται το Συνέδριο “Τουρισμός 360 Στην Πράξη” στο ξενοδοχείο Hotel Olympic στα Ιωάννινα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 σε μία ημέρα γιορτή για τον Τουρισμό, εφόσον είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Πρόκειται για μία ιδιωτική πρωτοβουλία μιας και η ανάπτυξη του τόπου είναι και ατομική ευθύνη.

Πρόκειται για ένα Επαγγελματικό Συνέδριο που θα πραγματευτεί τις ανάγκες και τα προβλήματα του κλάδου και της περιοχής, καθώς και τις λύσεις που θα έχει να δώσει η επιστημονική ομάδα του Συνεδρίου.

Θα παραβρεθεί η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων & Πρεβέζης, ακόμη θα βρεθούν αρκετοί εξειδικευμένοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ξενοδόχοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες από Ιωάννινα & Αθήνα και θα μιλήσουν για την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με ιδιαίτερη εστίαση στην περιοχή της Ηπείρου.

%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-360-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf0

Υπεύθυνη Διοργάνωσης είναι η Μάστορα Παναγιώτα Νικ., Ειδικός Ευεξίας και Εναλλακτικού Τουρισμού, Spa Manager & Consultant . Το Συνέδριο απευθύνεται σε όσους είναι ιδιοκτήτες, υπάλληλοι και στελέχοι ξενοδοχείων, καταλυμάτων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Ήπειρο.

Σκοπός μας είναι αυτό το Επαγγελματικό Συνέδριο να επαναληφθεί ακόμα πιο πλούσιο στην Αθήνα την Άνοιξη 2024 σε συνεργασία και με άλλους φορείς για να μπορούν να το παρακολουθήσουν περισσότεροι Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα Πρόγραμμα_Ομιλιών_Συνεδρίου_PDF.16

Κράτησε τη θέση σου εδώ

Διαβάστε επίσης

ΙΑΣΩ: Workshop Ρομποτικής Χειρουργικής στη Γυναικολογία

Το Delta Restaurant συνεχίζει το υπέροχο ταξίδι του στη βιώσιμη υψηλή γαστρονομία καλωσορίζοντας την ομάδα του Line Athens

Σχετικά Άρθρα
Ορεινή εκδρομή στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο!
Ορεινή εκδρομή στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο!
Tο W Costa Navarino στα “Top 50 Best Resorts in the World”
Παγκόσμια διάκριση: Tο W Costa Navarino στα “Top 50 Best Resorts in the World”
Η ITA Airways συναντά τους συνεργάτες της στην Αθήνα
Η ITA Airways συναντά τους συνεργάτες της στην Αθήνα
Ταξίδι στην Ρώμη - Οδηγός
Ταξίδι στην Ρώμη – Οδηγός
TikTok: 10 εναλλακτικοί, ελληνικοί προορισμοί που δεν ήξερες για φέτος το καλοκαίρι
TikTok: 10 εναλλακτικοί, ελληνικοί προορισμοί που δεν ήξερες για φέτος το καλοκαίρι
Δείτε τις εκπτώσεις στα εισιτήρια των ακτοπλοϊκών - Στόχος η ελληνική οικογένεια να ταξιδέψει στα νησιά
Δείτε τις εκπτώσεις στα εισιτήρια των ακτοπλοϊκών – Στόχος η ελληνική οικογένεια να ταξιδέψει στα νησιά

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του