Το ξύλο στο οποίο κόβουμε τα τρόφιμα θέλει συχνό καθάρισμα!
Τι μπορείτε να κάνετε:
- Για απολύμανση: Ρίξε λίγο χοντρό αλάτι και ξίδι πάνω σε μισή λεμονόκουπα και τρίψε με αυτήν την επιφάνειά του ξύλου.
- Για να φύγουν οι οσμές από ψάρι: Τρίβετε καλά με μουστάρδα σε σκόνη, μετά την αφήνετε να ενεργήσει για λίγα λεπτά και ξεπλένετε καλά.
- Για λεκέδες από κρέας: Ρίξε αρκετή μαγειρική σόδα και ζεστό νερό. Τρίψε με μια βούρτσα και ξεπλύντε.
- Για καθημερινή καθαριότητα: Χρησιμοποιείστε λευκό ξίδι και άφησέ το να δράσει για μία ώρα.
Σχετικά Άρθρα
Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του
Google News