Ο τρόπος που γράφεις το «Χ» μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σου

ο-τρόπος-που-γράφεις-το-χ-μπορεί-να-απ

Οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε να γράφουμε με τον ίδιο τρόπο από παιδιά για να αναπτύξουμε το δικό μας στυλ γραφής όσο περνούν τα χρόνια. Αλλά ξέρατε ότι ο γραφικός χαρακτήρας μας είναι μια εικόνα της προσωπικότητάς μας; Συγκεκριμένα, ο τρόπος με τον οποίο γράφουμε το Χ λέει πολλά για το ποιοι είμαστε, ισχυρίζεται ένας ειδικός.

Ενώ ο απλός σχεδιασμός δύο τεμνόμενων γραμμών δεν ενέχει δεύτερες σκέψεις, είναι σαφές ότι δεν γράφουν όλοι το γράμμα Χ με τον ίδιο τρόπο. Η κατεύθυνση με την οποία σχεδιάζετε τις γραμμές μπορεί να αποκαλύψει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για την προσωπικότητά σας.

Το περιοδικό Oprah ζήτησε από την αναλύτρια γραφικού χαρακτήρα Kathi McKnight να ρίξει λίγο φως στο τι σημαίνει το κάθε στυλ γραφής – οπότε τι αποκαλύπτει το δικό σας για τον χαρακτήρα σας;

Η έγχρωμη γραμμή στην εικόνα είναι η πρώτη διαδρομή, ενώ η μαύρη γραμμή είναι η δεύτερη.

Δείτε την εικόνα:

%ce%bf-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%87-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%800

1. Κολλημένος στο παρελθόν

Αν γράφεις το Χ με αντίθετη φορά, από κάτω δεξιά προς τα πάνω αριστερά, σημαίνει ότι αν και θες να προχωρήσεις μπροστά, είσαι κολλημένος στο παρελθόν.

2. Προσπαθείς να δραπετεύσεις από το παρελθόν

Αν σχεδιάζεις και τις δύο γραμμές να κινούνται προς τα πάνω, αλλά ξεκινάς από κάτω αριστερά, τότε είσαι «λιποτάκτης». Θες να αποδεσμευτείς από το παρελθόν, αλλά κάτι σε κρατάει πίσω.

3. Είσαι επαναστάτης!

Η αντίθετη φορά δείχνει ότι είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία. Οι αντίστροφες γραμμές – ξεκινώντας από πάνω δεξιά – είναι το σημάδι ενός επαναστάτη χωρίς αιτία.

4. Εστιάζεις στο μέλλον

Μόνο η δεύτερη γραμμή σου σχεδιάζεται με τον κανονικό τρόπο – από πάνω δεξιά προς τα κάτω αριστερά. Αυτό σημαίνει ότι ενώ προσπαθείς να εστιάσεις στο μέλλον, ένα μέρος από εσένα εξακολουθεί να μπαίνει στον πειρασμό να πηγαίνει προς τα πίσω.

5. Ζεις με τους δικούς σου κανόνες

Το πρώτο μισό αυτού του Χ – που σχεδιάζεται από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά – γίνεται σωστά, αλλά το δεύτερο – που σχεδιάζεται από κάτω αριστερά προς τα πάνω δεξιά – είναι γραμμένο με αντίστροφη κατεύθυνση. Σύμφωνα με την ειδικό, αυτό είναι απόδειξη ότι ζεις με τους δικούς σου κανόνες.

6. Δημιουργείς νέες τάσεις

Έχεις τον απόλυτα δικό σου τρόπο να σχεδιάζεις το Χ – χωρίς καμία συνοχή. Είσαι πρωτοπόρος και δημιουργείς νέες τάσεις!

7. Τηρείς τους κανόνες

Ο πιο συνηθισμένος και σωστός τρόπος. Έτσι μας έμαθαν να γράφουμε το Χ. Από αριστερά προς τα δεξιά. Η τήρηση αυτής της μεθόδου ως ενήλικας είναι μια ένδειξη ότι δεν τείνεις να απομακρυνθείς από τον κανόνα και ότι εκτιμάς την τάξη και την ισορροπία.

8. Σκέφτεσαι «έξω από το κουτί»

Όπως και οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές (εκτός από την 7), αν ξεκινήσεις από πάνω δεξιά, η ειδικός λέει ότι είναι απόδειξη ότι προτιμάς να σκέφτεσαι έξω από το κουτί.

Σχετικά Άρθρα
Οι 3 απίθανες χρήσεις της μαγειρικής σόδας - Και δεν είναι αυτές που γνωρίζουμε μέχρι τώρα!
Οι 3 απίθανες χρήσεις της μαγειρικής σόδας – Και δεν είναι αυτές που γνωρίζουμε μέχρι τώρα!
Μην πετάτε το τραπεζάκι της πίτσας - Δείτε πώς θα το χρησιμοποιήσετε
Μην πετάτε το τραπεζάκι της πίτσας – Δείτε πώς θα το χρησιμοποιήσετε
Δες πώς θα μετατρέψεις την χαρτοπετσέτα στο πιο απίθανο χριστουγεννιάτικο δεντράκι
Δες πώς θα μετατρέψεις την χαρτοπετσέτα στο πιο απίθανο χριστουγεννιάτικο δεντράκι
Η στάση στον ύπνο αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας
Η στάση στον ύπνο αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας
Κουίζ: Το πρώτο πράγμα που θα δεις σε αυτές τις εικόνες φανερώνει την ψυχολογία σου
Κουίζ: Το πρώτο πράγμα που θα δεις σε αυτές τις εικόνες φανερώνει την ψυχολογία σου
alert-5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b60
Alert: 5 επιφάνειες που δεν πρέπει να καθαρίζετε με ρολό κουζίνας!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του