Tips & Tricks

Κουίζ: Το πρώτο πράγμα που θα δεις σε αυτές τις εικόνες φανερώνει την ψυχολογία σου

Τα πράγματα που παρατηρούμε γύρω μας μπορεί να είναι αντανακλάσεις της εσωτερικής μας κατάστασης. Εικόνες που κρύβουν διπλό νόημα μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τον εαυτό και τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Αυτό το τεστ θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τα σήματα του υποσυνείδητού σας.

Δώστε προσοχή στα αντικείμενα που βλέπετε πρώτα στις παρακάτω εικόνες

Πρόσωπο: Είστε κοινωνικά προσανατολισμένοι και επικοινωνιακοί άνθρωποι, καθώς και περίεργοι για τη ζωή των άλλων. Επιπλέον, είναι στη φύση σας να χρησιμοποιείτε τις πνευματικές σας ικανότητες για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων.

Ψάρια: Είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή σας και πιστεύετε στην τύχη για όλες τις μελλοντικές σας υποθέσεις. Ακόμα κι αν κάτι δεν συμβαίνει σύμφωνα με τα σχέδιά σας, είστε βέβαιοι ότι θα αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση.

Κλειδαρότρυπα: Είστε περίεργοι για τη ζωή γενικά. Ίσως έχετε την αίσθηση ότι σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το άγνωστο και σας αρέσει.

Φιγούρα που κλαίει: Δεν γνωρίζετε πλήρως την τρέχουσα συναισθηματική σας κατάσταση. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι θλίψη, απογοήτευση ή μοναξιά. Πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα δικά σας συναισθήματα.

Ελαφρώς ανοιχτή πόρτα: Είστε έτοιμοι για αλλαγές και αισθάνεστε ότι κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Γνωρίζετε τι σας περιμένει στο μέλλον.

Μουσική νότα: Αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Έχετε κάτι που θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο. Εάν εργάζεστε σκληρά, θα αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Κολώνες: Μερικές φορές είναι δύσκολο για εσάς να αφήσετε την άνεσή σας και να επιτύχετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κοιτάξετε τον κόσμο από μια άλλη οπτική γωνία. Οι κολώνες μπορεί επίσης να σημαίνουν ότι είστε ρομαντικά άτομα.

Άνθρωποι: Δεν αναγνωρίζετε κανένα όριο στη ζωή. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά πράγματα αρκετά εύκολα. Είστε ευαίσθητοι και ευγενικοί, πάντα έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους.

Άνδρας: Αν είστε γυναίκα, μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να είστε σε μια ρομαντική σχέση ή αναζητάτε έναν σύντροφο. Εάν είστε δεσμευμένες, αισθάνεστε ένα ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο μαζί του. Εάν είστε άνδρας, πιθανότατα να ανησυχείτε για κάποιο πρόβλημα που αφορά έναν άλλο άνθρωπο.

Γυναίκα: Για τις γυναίκες, σημαίνει ότι έχετε μια πολύ θετική στάση απέναντι στη ζωή και ζείτε σε αρμονία με τον εαυτό σας. Για τους άνδρες, μπορεί να σημαίνει ότι εκτιμάτε πραγματικά τη γυναικεία ομορφιά. Πιθανώς να πορευθείτε με μια συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία περιμένετε να νιώθει το ίδιο.

infowoman team

Recent Posts

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

1 ώρα ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

1 ώρα ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

1 ώρα ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

2 ώρες ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

3 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

3 ώρες ago