Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό μας ως ξυπνητήρι;

γιατί-δεν-πρέπει-να-χρησιμοποιούμε-το

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει προέκταση των χεριών μας. Τα χρησιμοποιούμε για τόσα πολλά πράγματα καθημερινά, όπως η εργασία μας, η αναζήτηση πληροφοριών και η λήψη φωτογραφιών. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι η ζωή θα σταματήσει εντελώς αν σπάσει κατά λάθος το κινητό μας.

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε πλέον το κινητό τηλέφωνο και ως ξυπνητήρι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά άσχημα πράγματα που μπορεί να συμβούν. Εδώ είναι οι λόγοι που ίσως θελήσετε να αντικαταστήσετε το smartphone με ένα πραγματικό ξυπνητήρι.

Μπορεί να βλάψει τον ύπνο σας

Αυτό συμβαίνει επειδή συνηθίζουμε να χαζεύουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν κοιμηθούμε. Ωστόσο, αυτό όχι μόνο θα μειώσει τον χρόνο που κοιμάστε, αλλά το μπλε φως του τηλεφώνου μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου σας και να οδηγήσει σε διαταραχές.

Μπορεί να διαταράξει την πρωινή ρουτίνα σας

Και πάλι, μόλις πιάσουμε το κινητό τηλέφωνο στα χέρια μας το πρωί, αρχίζουμε αυτόματα τον έλεγχο e-mail και μηνυμάτων. Και αυτό, φυσικά, απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι αρχικά είχαμε υπολογίσει, με αποτέλεσμα να τρέχουμε πανικόβλητοι για να μη βγούμε εκτός προγράμματος.

Μπορεί να μην το ακούσετε

Επειδή δεν είναι τόσο δυνατό όσο ένα πραγματικό ξυπνητήρι, μπορεί να μην το ακούσετε και να παρακοιμηθείτε. Επιπλέον, όλοι έχουμε συνηθίσει τους ήχους που κάνουν τα κινητά μας τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε μπορεί να είναι αναποτελεσματικά για να μας ξυπνήσουν από έναν βαθύ ύπνο.

Μπορεί να εξαντληθεί η μπαταρία

Το ξυπνητήρι στα κινητά τηλέφωνα δεν λειτουργεί όταν η μπαταρία έχει εξαντληθεί, οπότε αν δεν θέλετε να καθυστερήσετε για ένα σημαντικό ραντεβού, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό ξυπνητήρι. Ακόμα κι αν φροντίζετε πάντα να διατηρείτε τη μπαταρία φορτισμένη, ενδέχεται να μην παρατηρήσετε ότι έχει εξαντληθεί πριν αποκοιμηθείτε.

Σχετικά Άρθρα
Αυτή είναι η σωστή αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο και λίγοι την γνωρίζουν
Αυτή είναι η σωστή αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο και λίγοι την γνωρίζουν
Γιατί ψήνουμε τα περισσότερα φαγητά στους 180ο;
Γιατί ψήνουμε τα περισσότερα φαγητά στους 180ο;
%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%cf%85%ce%b8%ce%af%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b30
Γιατί να βυθίσετε ταμπόν στα φυτά σας: Γυναίκα αποκαλύπτει το παράξενο κόλπο που πιάνει κάθε φορά!
Πώς μπορώ να πλύνω σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά μου; - Το συχνό λάθος που κάνουμε όλες
Πώς μπορώ να πλύνω σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά μου; – Το συχνό λάθος που κάνουμε όλες
Πώς να καθαρίσεις τα λευκά σου sneakers- Θα μοιάζουν ολοκαίνουρια!
Πώς να καθαρίσεις τα λευκά σου sneakers- Θα μοιάζουν ολοκαίνουρια!
Με αυτές τις απλές κινήσεις θα γλιτώνεις 500€ τον χρόνο από τον λογαριασμό ρεύματος
Με αυτές τις απλές κινήσεις θα γλιτώνεις 500€ τον χρόνο από τον λογαριασμό ρεύματος

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του