Μία σύμβουλος σχέσεων αποκαλύπτει το μυστικό για να έχει διάρκεια ο δεσμός σου

μία-σύμβουλος-σχέσεων-αποκαλύπτει-το

Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας δυνατές για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά ποιο είναι το μυστικό για να συμβεί αυτό; Αποδεικνύεται ότι η απάντηση δεν αφορά μόνο τα συχνά ραντεβού και την επικοινωνία -που είναι και τα δύο πολύ σημαντικά- αλλά όλα αρχίζουν με μια σταθερή βάση.

«Τα ζευγάρια που είναι φίλοι, που διατηρούν μια μακροχρόνια φιλική σχέση, που ενδιαφέρονται βαθιά ο ένας για τον άλλον ως άνθρωποι και όχι μόνο ως σεξουαλικοί εταίροι για να παντρευτούν, όταν έχουν αυτή τη βαθύτερη βάση, ωφελούνται και οι δύο. Η σχέση τους διαρκεί, είναι πιο ανθεκτική και ικανοποιητική και για τους δύο», αναφέρει η σύμβουλος σχέσεων Tara Caffelle.

Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά στη ζωή τους (τα δικά τους ή τα ανίψια τους) ωφελούνται επίσης και μαθαίνουν από αυτό το πρότυπο σχέσεων. Όταν μια σχέση χτίζεται κυρίως πάνω στο σεξ ή στην ιδέα ότι οι σύντροφοι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλαπλούς ρόλους, δεν έχουν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Αλλά δύο άτομα που μπορούν εύκολα να ελιχθούν από σύζυγοι σε φίλοι και το αντίστροφο, έχουν ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας και εμπιστοσύνης που τους κρατάει μαζί.

Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σας πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος σας για να έχει αποτέλεσμα όλο αυτό: «Έχουμε διαφορετικούς φίλους για διαφορετικές ανάγκες, αλλά η βάση είναι ότι ο σύζυγός μας πρέπει να είναι ένας από τους αγαπημένους μας φίλους. Πρέπει να οικοδομούμε τη σχέση μας σε ισχυρά θεμέλια φιλίας. Πρέπει να έχουμε και εξωτερικούς καλούς φίλους, προκειμένου να διατηρήσουμε μια ισορροπία στη σχέση και τη ζωή μας».

Σχετικά Άρθρα
5 λόγοι που τα 30 είναι για τη γυναίκα η καλύτερη δεκαετία και είναι πιο ελκυστικές από ποτέ!
5 λόγοι που τα 30 είναι για τη γυναίκα η καλύτερη δεκαετία και είναι πιο ελκυστική από ποτέ!
Έχεις βρει το άλλο σου μισό; Αυτά τα 20 σημάδια θα στο δείξουν!
Έχεις βρει το άλλο σου μισό; Αυτά τα 20 σημάδια θα στο δείξουν!
Αυτές είναι οι 5 συνήθειες που φθείρουν τη σχέση σου!
Αυτές είναι οι 5 συνήθειες που φθείρουν τη σχέση σου!
Μία φορά άπιστος, για πάντα άπιστος; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Μία φορά άπιστος, για πάντα άπιστος; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Σκέφτεστε να συγκατοικήσετε; Απαντήστε πρώτα στις παρακάτω ερωτήσεις!
Σκέφτεστε να συγκατοικήσετε; Απαντήστε πρώτα στις παρακάτω ερωτήσεις!
%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%cf%8c-%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b90
Απάτησες τον σύντροφό σου… Τώρα; Ο ειδικός σού λέει πώς να το χειριστείς

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του