Φάκελος απιστία: 5 λόγοι που μια γυναίκα απατά τον σύντροφό της!

φάκελος-απιστία-5-λόγοι-που-μια-γυναίκα

Η απιστία είναι δυστυχώς ένα συχνό φαινόμενο σε μία σχέση. Θα την έχεις δει να συμβαίνει γύρω σου σε φιλικά ζευγάρια ή ακόμα να την έχεις βιώσει, είτε από την πλευρά του απατημένου είτε από την πλευρά του άπιστου συντρόφου.

Η αλήθεια είναι πως η απιστία είναι ένα «καυτό» θέμα και ένας κακός δαίμονας που πληγώνει αρκετούς από εμάς και μπορεί να καταστρέψει την εμπιστοσύνη και την ελπίδα. Πολλές φορές, όμως, οι άνθρωποι δεν σκέφτονται γιατί το άλλο άτομο απιστεί. Αντιθέτως, κατηγορούν τον εαυτό τους. Σίγουρα, η διάλυση οποιουδήποτε γάμου ή σχέσης συμβάλλει στη σύναψη ενός νέου δεσμού. Σίγουρα, ως άτομο μπορεί να έχεις κάνει πράγματα που οδήγησαν τον σύντροφό σου στην αγκαλιά κάποιας άλλης. Αλλά το συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο: η απιστία είναι απιστία.

Και όταν πρόκειται για τις γυναίκες που απιστούν (όπως και πολλοί άνδρες), συχνά απομακρύνονται από τις σχέσεις τους λόγω δικών τους, εσωτερικών ζητημάτων. Εδώ είναι 5λόγοι που μια γυναίκα απατά τον σύντροφό της!

Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Ναι, δεν είσαι ο λόγος – αν και, ίσως, δεν είσαι αρκετά υποστηρικτικός σύντροφος, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Μια γυναίκα μπορεί να απιστήσει επειδή η αυτοεκτίμησή της είναι τόσο χαμηλή και χρειάζεται περισσότερα από ένα άτομα για επιβεβαίωση. Αυτή η νέα σχέση μπορεί να την έκανε να αισθανθεί πιο σέξι ή επιθυμητή, ​​γιατί μέσα της δεν αισθάνεται έτσι.

Ρομαντισμός

Οι γυναίκες θέλουν ρομαντισμό. Ενώ δεν είμαστε όλες ίδιες και οι ανάγκες κάθε γυναίκας είναι διαφορετικές, πολλές από εμάς πραγματικά επιθυμούν και χρειάζονται τον ρομαντισμό. Έτσι, όταν μια σχέση δεν έχει κανεναν ρομαντισμό, μια γυναίκα μπορεί να κοιτάξει αλλού για κάποιον που την κάνει να αισθάνεται σαν να πρωταγωνιστεί σε ταινία.

Βαρεμάρα

Η σύντροφός σου μπορεί να έχει βαρεθεί τη ζωή της! Μπορεί να νιώθει ανήσυχη εσωτερικά. Δυσαρεστημένη από τη δουλειά της. Θυμωμένη από τη μητρότητα (αν έχει παιδιά). Απογοητευμένη από τον χρόνο που περνά. Το να νιώθει άδεια μέσα της μπορεί να οδηγήσει σε κακές επιλογές. Αυτό δεν είναι καλή δικαιολογία – όχι, καμία από αυτές δεν είναι καλή δικαιολογία, αλλά μάλλον λόγοι που οδήγησαν στην απιστία.

Κρίση μέσης ηλικίας

Μπορεί να περνάει κρίση μέσης ηλικίας. Οι άνδρες δεν είναι οι μόνοι που πανικοβάλλονται επειδή γερνούν. Πολλές από εμάς αισθάνονται έτσι. Ίσως αισθάνεται εξαντλημένη μετά από ένα μωρό. Ίσως να αντιμετωπίζει μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης μετά τον τοκετό και χάνει καθημερινά τον εαυτό της.

Έλλειψη επικοινωνίας

Αν εσύ ως σύντροφος την αποκλείεις, την αγνοείς ή βάζεις τη δουλειά σου πάνω από την προσωπική ζωή σας, μπορεί να πάει σε κάποιον άλλο για να αναζητήσει αυτή την επικοινωνία και οικειότητα.

Η πραγματικότητα είναι ότι η απιστία δεν είναι συνήθως απλή. Είναι μια μακρά σειρά ζητημάτων και καταστάσεων που οδηγούν ένα άτομο πιο μακριά από την πρωταρχική σχέση. Και πραγματικά, τις περισσότερες φορές που κάποιος απιστεί, οφείλεται στη δυσαρέσκεια του με τον εαυτό του.

Διαβάστε επίσης

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράζεται τα μυστικά του για τον έρωτα: “Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις!”

8 πράξεις που θεωρούνται απιστία – εκτός από το σεξ – και δεν σου πάει ο νους!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βάλθηκε να μας λύσει τα ερωτικά προβλήματα – Έρχεται με νέα τηλεοπτική σειρά για το σεξ!

Σχετικά Άρθρα
Lovebombing: Αυτό είναι το προειδοποιητικό σημάδι κακοποίησης σε μια σχέση
Lovebombing: Αυτό είναι το προειδοποιητικό σημάδι κακοποίησης σε μια σχέση
5 τρόποι - πέρα από τα απλά μηνύματα - για να αναβαθμίσεις τον τρόπο που επικοινωνείς!
5 τρόποι για να αναβαθμίσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τον άλλον!
"Μηδενική ανοχή απέναντι στα περιστατικά βίας κατά των γυναικών" - Το μήνυμα που πρέπει όλοι να στείλουμε και να υιοθετήσουμε!
“Μηδενική ανοχή απέναντι στα περιστατικά βίας κατά των γυναικών” – Το μήνυμα που πρέπει όλοι να στείλουμε και να υιοθετήσουμε!
Ψυχολογικό τεστ: Ποιος έσπασε το βάζο; Δείτε τι σημαίνει η επιλογή σας για τον χαρακτήρα σας
Ψυχολογικό τεστ: Ποιος έσπασε το βάζο; Δείτε τι σημαίνει η επιλογή σας για τον χαρακτήρα σας
Όσο περισσότερo χρόνο περνάς με τη μητέρα σου, τόσο περισσότερο θα ζήσει!
Όσο περισσότερo χρόνο περνάς με τη μητέρα σου, τόσο περισσότερο θα ζήσει!
«Κοιμήθηκα με τον φίλο του άντρα μου και το μετάνιωσα» - Η απρόσμενη απάντηση που της έδωσε η ειδικός
«Κοιμήθηκα με τον φίλο του άντρα μου και το μετάνιωσα» – Η απρόσμενη απάντηση που της έδωσε η ειδικός

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του