«Τον είδα γαμπρό δίπλα σε άλλη γυναίκα»- Πώς ανακάλυψα ότι ο άνδρας μου είναι δίγαμος

τον-είδα-γαμπρό-δίπλα-σε-άλλη-γυναίκα

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη μίας γυναίκας που ανακάλυψε πως ο σύζυγός της ήταν παντρεμένος και με μία άλλη γυναίκα και μάλιστα ζούσε μια άλλη, μυστική ζωή, μίλια μακριά τους.

Η 60χρονη σήμερα Ιβ θυμάται να κοιτάζει με δυσπιστία σε μια φωτογραφία τον σύζυγό της γαμπρό και δίπλα του να στέκεται μία άλλη γυναίκα κι όχι… αυτή!

Η Ιβ είχε γνωριστεί με τον σύζυγό της Μορίς στη Νιγηρία και είχαν παντρευτεί μετά από ένα θυελλώδες ερωτικό τρίμηνο σχέσης. Τώρα, μετά από 17 χρόνια γάμου, ανακάλυψε ότι το έτερόν της ήμισυ, όχι μόνο δεν της ήταν πιστό, αλλά είχε παντρευτεί και άλλη μία γυναίκα σε μία γειτονική πόλη.

Σχετικά άρθρα: «Έγινα αυτό που σιχαινόμουνα»: Ερωτεύτηκα έναν άλλον άνδρα και είμαι έτοιμη να παρατήσω την οικογένειά μου 

– Αυτή είναι η ωμή αλήθεια του θηλασμού μου- Ματωμένες θηλές, πόνος και απόγνωση

Η Ιβ όπως εξομολογείται, ένιωσε την καρδιά της να σκίζεται στα δυο και βίωσε την “απόλυτη προδοσία”.

Ο Μορίς, ο οποίος είναι ακόμα παντρεμένος με τη δεύτερη γυναίκα του, τιμωρήθηκε με αναστολή για τη διγαμία το 2014. Και οι δύο γυναίκες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης. Μάλιστα η δεύτερη σύζυγός του πίστευε ότι ήταν διαζευγμένος.

Η Ιβ που γράφει και βιβλίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος είναι μια δήλωση αγάπης και δέσμευσης. Όταν πιστεύετε ότι είστε πλήρης σε μια σχέση, δεν μπορείτε να σκεφτείτε ποτέ πως ο άλλος μπορεί να σας προδώσει… Εγώ έπεσα θύμα της διγαμίας. Έχω σημαδευτεί συναισθηματικά, αλλά προσπάθησα πολύ και πλέον δε με καθορίζει αυτό. Επέλεξα να μην είμαι το θύμα. Το καλύτερο πράγμα που βγήκε από αυτό, είναι ότι εγώ και οι γιοι μου είμαστε ελεύθεροι από αυτόν τον άνδρα πια».

Δεν ήταν ποτέ ένας συμβατικός

Ο γάμος της Ιβ και του Μορίς δεν ήταν ποτέ συμβατικός, καθώς πέρασαν μεγάλα χρονικά διαστήματα χώρια λόγω της δουλειάς του. Η Ιβ έμενε στην Αγγλία και ο Μορίς δούλευε στη Μέση Ανατολή. Το βάθος της εξαπάτησής του Μορίς αποκαλύφθηκε την περίοδο που βρίσκονταν σε σχέση εξ αποστάσεως.

«Για να ζήσουμε χώρια, έπρεπε να έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλον. Δεν είχαμε δεθεί ποτέ μεταξύ μας με τα δεσμά ενός παραδοσιακού γάμου. Τον εμπιστεύτηκα και τον αγάπησα άνευ όρων και ένιωσα ότι με αγάπησε ξανά με τον ίδιο τρόπο.»

Η Ιβ γνώρισε για πρώτη φορά τον Μορίς όταν εργαζόταν ως νοσοκόμα στη Νιγηρία και ο Μορίς επιθεωρητής σε μεγάλη εταιρεία πετρελαίου. Η Ιβ είχε ήδη έναν γιο και μια κόρη, αλλά κανένα γάμο στο ενεργητικό της. Συνέχισαν να ζουν σαν ζευγάρι εξ αποστάσεως. Και αυτό λειτουργούσε. Χρειάστηκαν 17 ολόκληρα χρόνια για να παρουσιαστούν «σύννεφα». Η Ιβ ανέφερε πως «ο Μορίς ερχόταν πλέον πολύ σπάνια και για ένα πολύ σύντομο διάστημα στο σπίτι».

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Μορίς γνώρισε τη Σουζάν στο Ομάν, όπου και εργαζόταν. Παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2013 σε μία πολυτελή τελετή. Μόλις δύο μήνες πριν από αυτόν τον γάμο, η Ιβ και ο Μορίς είχαν αποφασίσει να τερματίσουν τον δικό τους γάμο ωστόσο δεν το έκαναν πράξη. H Ιβ περιγράφει τη φοβερή μέρα, τον Απρίλιο του 2013, που ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε παντρευτεί ξανά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Κοίταξα μερικές από τις σελίδες της οικογένειάς του στο Facebook και είδα την αδερφή του να φοράει γοητευτικό φόρεμα και η άλλη αδερφή του να είναι ντυμένη με γαμήλια ενδυμασία. Είχα ένα περίεργο συναίσθημα πως ο σύζυγός μου είχε παντρευτεί κάποια άλλη, αλλά όλοι με έβγαζαν τρελή».

Το συναίσθημα της Ιβ βγήκε αληθινό. Το ψέμα αποκαλύφθηκε με μια απλή κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου. «Ανησυχούσα γιατί δεν απαντούσε στα μηνύματά μου και μου έλεγε πως είχε κατάθλιψη. Πώς ήταν πολύ πεσμένος για να γυρίσει σπίτι. Ωστόσο, από ένα μήνυμα που βρήκα, ανακάλυψα πως στην πραγματικότητα ήταν στην Αγγλία και είχε καταχωρήσει ένα αυτοκίνητο ενοικίασης σε μια διεύθυνση στο Stourbridge. Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα τον τύπο που ζούσε εκεί στο LinkedIn. Ήταν συνεργάτης σε μια εταιρεία κατασκευής φυσικού αερίου και πετρελαίου που είχε γραφεία στο Μπέρμιγχαμ και το Ομάν που ήταν το πεδίο στο οποίο δούλευε ο σύζυγός μου, έτσι υποθέτω ότι ήταν φίλοι και είχε πάει εκεί για να ανακάμψει ενώ ήταν κατάθλιψη. Τηλεφώνησα στην οικογένεια αυτή στο Stourbridge και επινόησα μια ιστορία για την ενοικίαση αυτοκινήτου. Στη συνομιλία μας ο κύριος αυτός μου είπε πως ο Μορίς ήταν ο γαμπρός του».

Η γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα και μάλιστα έμαθε πως όταν ο Μορίς επιστρέφει στην Αγγλία, έμενα πάντα με την άλλη του οικογένεια. Η νέα του οικογένεια δεν γνώριζε καθόλου την ύπαρξή της Ιβ.  «Τους είχε πει ότι είμαστε διαζευγμένοι για αρκετά χρόνια και το κρατούσαμε μυστικό για την προστασία του γιου μας».

Όλα άρχισαν σταδιακά να εξηγούνται για την Ιβ. Τα πρώτα Χριστούγεννα του Μορίς στο Ομάν, ο γιος μου και εγώ ταξιδέψαμε 3.000 μίλια για να περάσουμε τις διακοπές μαζί του, αλλά μας είπε ότι έπρεπε να εργαστεί στην έρημο. Ανακάλυψα αργότερα, αφού εντοπίστηκαν διευθύνσεις IP ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είχε περάσει πραγματικά τα Χριστούγεννα στο Stourbridge με τη νέα του οικογένεια.

Σχετικά Άρθρα
%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc0
«Κάνω τρεις δουλειές για να τα βγάλουμε πέρα και ο σύζυγός μου όλη μέρα αράζει στον καναπέ- Είμαι σε απόγνωση»
%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1-%ce%ac%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%ba0
«Οι γιατροί μού έλεγαν πως είχα άγχος και εγώ είχα μία σπάνια μορφή εγκεφαλίτιδας»
%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%cf%840
«Με συγκρίνει συνέχεια με τους πρώην της και ισχυρίζεται πως δεν την ικανοποιώ»
%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-3-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b70
“Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη – Κουράστηκα να με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδί και να σχολιάζουν πως αγχώνομαι για το σώμα μου”
%ce%ad%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b5-%ce%ad%ce%bc%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b9%cf%84%cf%82-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bf0
Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς- Πώς ο εντερόκοκκος έφτασε στην καρδιά του
%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b6%ce%b7%ce%bc%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd0
Χωρίζει και πληρώνει αποζημίωση στην πρώην σύζυγο γιατί δεν έκανε δουλειές στο σπίτι!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του