“Οι γονείς μου πιέζουν την κοπέλα μου να μείνει έγκυος για να την παντρευτώ, αλλά εγώ είμαι στείρος”

οι-γονείς-μου-πιέζουν-την-κοπέλα-μου-ν

Η ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης, όταν είναι θεμιτή, μόνο χαρά μπορεί να δώσει. Ένας άνδρας, όμως, έγραψε στο γνωστό forum συζήτησης, Reddit, ότι αυτή η είδηση δεν θα του ήταν και πολύ ευχάριστη, καθώς είναι… στείρος.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του άνδρα ένα σοβαρό ατύχημα στο Λύκειο τον άφησε ανίκανο να κάνει παιδιά. Έκτοτε δεν συζητά εύκολα και πολύ ανοιχτά αυτό το θέμα.

“Κανένα μέλος της οικογένειάς μου δεν το ξέρει. Ξέρουν για το ατύχημα, αλλά όχι για αυτή του τη συνέπεια στη ζωή μου. Προσωπικά, ποτέ δεν ήθελα παιδιά, οπότε δεν επηρέασε και πολύ την ψυχολογία μου”, έγραψε.

Ο 24χρονος άνδρας παραδέχεται πως μέχρι τώρα δεν είχε κάποια πολύ σοβαρή σχέση. Τα τελευταία χρόνια είχε επικεντρωθεί στις σπουδές και τη δουλειά του.

“Οι γονείς μου ήθελαν να παντρευτώ αμέσως μετά τις σπουδές μου και αφού έβρισκα μία δουλειά. Όμως, εγώ ήθελα να ταξιδέψω και να ανακαλύψω τον κόσμο και τον εαυτό μου. Ήταν κάθετοι στην απόφασή τους, ενώ εγώ τους εξηγούσα ότι αυτή ήταν η επιθυμία μου”, συνέχισε στην αφήγησή του.

Η συγκεκριμένη διαφωνία προκάλεσε έντονη ρήξη μεταξύ του νεαρού και των πολύ αυστηρών γονιών του.

“Όλη μου τη ζωή έκανα όσα μου ζητούσαν. Τη μοναδική φορά που εξέφρασα τη γνώμη μου, δυσαρεστήθηκαν. Όλα αυτά έγιναν την περασμένη χρονιά και τα πράγματα ηρέμησαν λιγάκι όταν ξέσπασε η πανδημία Covid-19”.

Η γνωριμία και η αναπάντεχη εγκυμοσύνη

Από τότε ο νεαρός έχει προσπαθήσει να βγει μερικά ραντεβού, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Έτσι όταν οι γονείς του του σύστησαν την κόρη μιας φιλικής τους οικογένειας, σκέφτηκε να δώσει μια ευκαιρία. Το θετικό ήταν ότι το ζευγάρι ταίριαξε αμέσως.

Ωστόσο, ο 24χρονος άνδρας αναθεωρώντας τις καταστάσεις νιώθει βλάκας, καθώς έβλεπε ορισμένα σημάδια που έπρεπε να τον είχαν προϊδεάσει και τα αγνοούσε.

“Έλεγε ναι σε ό,τι κι αν ζητούσα και δεν έκανε ποτέ κανένα παράπονο. Ένιωθα λίγο παράξενα με αυτό. Ήθελα να μου λέει τι της αρέσει ή τι την ενοχλεί. Εκείνη την ενδιέφερε μόνο τι έκανα εγώ”.

Στις αρχές της σχέσης έδιωχνε κάθε αμφιβολία και τελικά δέθηκε αρκετά με την κοπέλα. “Της είπα πως δεν θέλω παιδιά και συμφώνησε. Πίστευα ότι είναι η μοναδική, αφού θέλαμε τα ίδια πράγματα. Ευτυχώς, δεν της είπα για το πρόβλημά μου”.

“Σχεδόν έναν μήνα μετά τα ραντεβού μας, κοιμηθήκαμε μαζί. Χρησιμοποίησα μέχρι και προφυλακτικό για να νιώθει και εκείνη ασφάλεια. Έπειτα από αυτό η συμπεριφορά της άλλαξε. Ήταν απότομη και λιγομίλητη”, έγραψε ο νεαρός.

Λίγες ημέρες μετά η κοπέλα με τους γονείς της χτύπησαν την πόρτα του νεαρού λέγοντας ότι η κοπέλα ήταν έγκυος και εκείνος ήταν ο πατέρας.

“Ήρθε στο σπίτι με όλη της την οικογένεια. Ισχυρίζονται ότι η κοπέλα είναι έγκυος και εγώ είμαι ο πατέρας. Νιώθω εξαπατημένος και έχω φρικάρει”, έγραψε ο 24χρονος.

“Είμαι επίσης μπερδεμένος, αφού κάναμε έρωτα μία φορά και χρησιμοποίησα προφυλακτικό. Όλοι μιλούσαν για τον γάμο και για το τι θα συνέβαινε τώρα που είναι έγκυος. Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή η κοπέλα με απάτησε ή εγώ δεν είμαι στείρος ή λέει ψέματα. Δεν ξέρω τι να κάνω…”.

Οι αναγνώστες του forum ήταν ξεκάθαροι και παρότρυναν τον νεαρό να πάρει λίγη απόσταση από την οικογένειά του.

“Κάνε πάλι το τεστ για να δεις αν είσαι όντως στείρος. Αν είναι έγκυος κάνε τεστ πατρότητας και ανέλαβε τις ευθύνες σου, αν είσαι ο πατέρας. Τέλος, ίσως χρειαστεί να μείνεις για λίγο μακριά από την οικογένειά σου”, έγραψε ένας χρήστης με πολλούς να συμφωνούν μαζί του και να συμπληρώνουν: “Μην παντρευτείς αυτή την κοπέλα. Πες την οικογένειά σου τι συμβαίνει με την υγεία σου και απομακρύνσου από την άρρωστη κατάσταση”.

Βέβαια, πολλοί ήταν και εκείνοι που αναφέρθηκαν σε προσωπικές εμπειρίες, λέγοντας πως είτε οι ίδιοι είτε δικά τους πρόσωπα είχαν διαγνωστεί ως στείρα, αλλά τελικά έκαναν παιδιά.

Η εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε

Σε καινούριο post ο νεαρός απάντησε στα σχόλια και ενημέρωσε ότι αφού έκανε ξανά εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι ήταν στείρος, αγόρασε μερικά τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο. Παράλληλα, μίλησε με τους γονείς του και η πρώτη κουβέντα της μητέρας του ήταν αν υπήρχε κάποιο ευχάριστο νέο.

Η κοπέλα πήγε στο σπίτι του με τους γονείς της έπειτα από δική του πρόσκληση, περιμένοντας να συζητήσουν το θέμα του αρραβώνα και του γάμου. Όταν εκείνος της ζήτησε να κάνει τα τεστ εκείνη νευρίασε και άρχισε να φωνάζει.

“Για να μην τα πολυλογώ, η κοπέλα δεν ήταν ποτέ έγκυος. Οι γονείς μου φοβούνται ότι γερνάω και δεν θα κάνω οικογένεια. Τα σχεδίασαν όλα για να κοιμηθώ με την κοπέλα. Όλη μου τη ζωή έκανα όσα μου ζητούσαν! Τσακώθηκα μαζί τους. Τους ζήτησα να μην μου ξαναμιλήσουν και του είπα άσχημα λόγια. Μπλόκαρα κάθε επικοινωνία μαζί τους και δεν θέλω καμία επαφή!”, έγραψε ο νεαρός, συγκλονισμένος από τη συμπεριφορά των γονιών του…

Σχετικά Άρθρα
«Tον αγαπούσα ακόμα και την ώρα που τον σκότωνα» - Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν 24 χρόνια!
«Tον αγαπούσα ακόμα και την ώρα που τον σκότωνα» – Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν 24 χρόνια!
Το πρόσωπο της ημέρας: Η 76χρονη που τελείωσε το Λύκειο με 19,8!
Το πρόσωπο της ημέρας: Η 76χρονη που τελείωσε το Λύκειο με 19,8!
«Παραλίγο να ήμουν κι εγώ στη θέση της Γαρυφαλλιάς»
«Παραλίγο να ήμουν κι εγώ στη θέση της Γαρυφαλλιάς»
%ce%ad%ce%b8%cf%81%ce%b5%cf%88%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%840
«Έθρεψα για χρόνια μέσα μου ένα τέρας. Το ισχυρό φύλο»
«Με βίασε την πρώτη νύχτα του γάμου μας» - Αληθινές ιστορίες που συγκλονίζουν
«Με βίασε την πρώτη νύχτα του γάμου μας» – Αληθινές ιστορίες που συγκλονίζουν
«Διακοπές στα πεθερικά; - Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»
«Διακοπές στα πεθερικά; – Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του