«Ο άντρας μου ζήτησε να συνεχίσει να βλέπει την ερωμένη του, επειδή εκείνη θα πέθαινε»

ο-άντρας-μου-ζήτησε-να-συνεχίσει-να-βλ

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις μπορούν να φέρουν σε απόγνωση έναν γάμο με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Για κάποιους δεν υπάρχει πισωγύρισμα, ενώ για άλλους πολλές φορές σημαίνει και ένας λόγος επανεξέτασης της σχέσης. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που μπορεί δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Όπως στην περίπτωση αυτής της γυναίκας που όχι μόνο ανακάλυψε, ότι ο σύζυγός της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά της ζήτησε να του επιτρέψει να βοηθήσει την ερωμένη του και να βρίσκεται κοντά της στις τελευταίες της στιγμές

Με τον σύζυγό της είναι παντρεμένοι 12 χρόνια και έχουν δύο παιδιά.

«Ήταν ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας και πάντα φρόντιζα τα παιδιά όσο εγώ εργαζόμουν. Πίστευα ότι είχαμε την τέλεια σχέση», λέει η γυναίκα.

Ωστόσο, άρχισε να διαπιστώνει σημάδια, ότι ο σύζυγός της είχε άλλη σχέση, τα οποία άφηνε λίγο να περάσουν στον «αέρα», καθώς της ήταν ιδιαίτερα επώδυνο να το αντιμετωπίσει.

«Όμως, τελικά δεν άντεξα, ξέσπασα και του ζήτησα να ομολογήσει τα πάντα. Ό,τι υποπτευόμουν ήταν πραγματικότητα. Για ένα χρόνο είχε σχέση με μία άλλη γυναίκα. Αυτό που δεν περίμενα με τίποτα, ήταν το γεγονός ότι εκείνη ήταν 68 ετών και σε τελικό στάδιο καρκίνου. Οι γιατροί τής είχαν δώσει λίγο καιρό ζωής. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Τον ρώτησα αν είχαν σεξουαλικές σχέσεις και μου απάντησε “ναι”. Είμαι σε απόγνωση. Μου είπε΄οτι θέλει να μείνει μαζί μου και με την οικογένειά μας και ότι οι μόνη συζήτησή τους με εκείνη τη γυναίκα ήταν εγώ και τα παιδιά μας», συνεχίζει.

Τα πράγματα πήραν απροσδόκητη τροπή, όταν έμαθε το λόγο που ο σύζυγός της προχώρησε σε εξωσυζυγική σχέση.

«Περίμενα, ότι θα ήταν θα ήταν κάτι απολύτως εγωιστικό, αλλά τότε μού είπε ότι όλα ξεκίνησαν επειδή εκείνη είχε χρήματα και τού υποσχέθηκε να τον βάλει στη διαθήκη της. Ξέσπασε σε κλάματα και μου είπε ότι ένιωσε πως ήταν αποτυχημένος, επειδή ποτέ δεν ήταν ικανός να παρέχει στην οικογένειά του όλα όσα ήθελε με τον τρόπο που ήθελε και ήταν ο μόνος τρόπος να πληρώσει το κολλέγιο των παιδιών», λέει η γυναίκα. 

«Ειλικρινά, τον αγαπώ ακόμη και δεν θέλω να χαλάσουμε το σπίτι μας. Είμαι πρόθυμη να συμβουλευτώ ψυχολόγο, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ ότι θα συνεχίσει να τη βλέπει.  Μού είπε ότι δεν είχαν κάνει σεξ για πολύ καιρό, καθώς εκείνει έκανε θεραπείες, αλλά δεν ήθελε να την εγκαταλείψει τώρα, αφού δεν είχε κανέναν άλλον στη ζωή της. Ο γιος της σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από πολλά χρόνια. Δεν ήθελε να πεθάνει μόνη. Έχει αξία να διατηρώ έναν τέτοιο γάμο; Μπορώ να βάλω στην άκρη τα συναισθήματά μου μέχρι να πεθάνει εκείνη;», διερωτάται.

Χρήστες του διαδικτύου που διάβασαν την ιστορία της προσπάθησαν να τη συμβουλεύσουν για αυτήν την περίπλοκη κατάσταση.

«Το να αφήνεις κάποιον ενώ μετρά μέρες ζωής είναι πραγματικά οδυνηρό, αλλά προφανώς αυτή η γυναίκα είναι χειριστική. Όμως και πάλι, εάν δεν έχει οικογένεια και ξέρει ότι θα πεθάνει ή μπορεί να είναι τόσο απεγνωσμένη να είναι με κάποιον μαζί τις ώρες που πεθαίνει είναι τρομακτικό. Θεωρώ ότι θα πρέπει να πει στην ερωμένη του, ότι γνωρίζεις για τη σχέση τους και είναι πολύ πληγωμένοι και μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να είναι κοντά της. Το λέω μόνο επειδή είναι σε τελικό στάδιο και μόνη», λέει ένας χρήστης.

Άλλοι θεωρούν ότι πρέπει να θέσει όρια άμεσα, εάν  θέλει να σώσει το γάμο της.

«Απλά σκέψου τον απόηχο του θανάτου της. Ακούγεται σαν να είναι συναισθηματικά εμπλεκόμενος. Πόσο θα τον μισήσεις,  αν όταν ανακουφιστείς με τον θάνατό της, εκείνος θα συνεχίσει να πενθεί για εκείνη και θα χρειάζεται συναισθηματική στήριξη; Νομίζω ότι πρέπει να δείτε μαζί έναν ειδικό. Έχεις ήδη να διαχειριστείς τον αντίκτυπο της απιστίας, μην δώσεις πράσινο φως σε ένα ακόμη επιβαρυντικό παράγοντα», είπε ένας άλλος.

Άλλοι πάλι πίστεψαν ότι ότι απλά το σενάριο είναι ένα ψέμα, ενώ άλλοι το θεωρούν μία φτηνή δικαιολογία για την απιστία του.

«Ο άντρας σου χρησιμοποιώντας την ανικανότητά ως δικαιολογία για να τον συγχωρήσεις και είπε ότι έχει δεσμό με μία γυναίκα που πεαίνει για τα χρήματα είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα του κόσμου», αναφέρει ένας χρήστης. Και προσθέτει: «Τα επίπεδα της προδοσίας είναι πολλά. Αφού πεθάνει αυτή η γυναίκα εσύ μπορείς να ανακάμψεις; Μόνο εσύ ξέρεις αν αξίζει όλος αυτός ο πόνος».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η γυναίκα θα πρέπει να πάρει μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση.

Σχετικά Άρθρα
«Tον αγαπούσα ακόμα και την ώρα που τον σκότωνα» - Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν 24 χρόνια!
«Tον αγαπούσα ακόμα και την ώρα που τον σκότωνα» – Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν 24 χρόνια!
Το πρόσωπο της ημέρας: Η 76χρονη που τελείωσε το Λύκειο με 19,8!
Το πρόσωπο της ημέρας: Η 76χρονη που τελείωσε το Λύκειο με 19,8!
«Παραλίγο να ήμουν κι εγώ στη θέση της Γαρυφαλλιάς»
«Παραλίγο να ήμουν κι εγώ στη θέση της Γαρυφαλλιάς»
%ce%ad%ce%b8%cf%81%ce%b5%cf%88%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%840
«Έθρεψα για χρόνια μέσα μου ένα τέρας. Το ισχυρό φύλο»
«Με βίασε την πρώτη νύχτα του γάμου μας» - Αληθινές ιστορίες που συγκλονίζουν
«Με βίασε την πρώτη νύχτα του γάμου μας» – Αληθινές ιστορίες που συγκλονίζουν
«Διακοπές στα πεθερικά; - Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»
«Διακοπές στα πεθερικά; – Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του