Ο άντρας μου με άφηνε να τον απατώ- Τώρα οι εραστές μου με βοηθούν να ξεπεράσω τον θάνατό του

ο-άντρας-μου-με-άφηνε-να-τον-απατώ-τώρα

Όταν η Ντέμπι γνώρισε τον Τόνι, σίγουρα δεν τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Δεν ήταν αυτό που λέμε «έρωτας με την πρώτη… ματιά». Αυτή ήταν μόλις 26 ετών και εκείνος 42 και συναντήθηκαν σε μία συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής. Το πρώτο που σκέφτηκε ήταν πως «ήταν πραγματικά πολύ έξυπνος». Βγήκαν το πρώτο τους επίσημο ραντεβού τρεις μήνες αργότερα, όταν πήγαν στον κινηματογράφο για να δουν τον νέο Τζέιμς Μποντ.

Λίγους μήνες, τον Ιανουάριο του 2000, η ​​Ντέμπι μετακόμισε από το σπίτι της μαμάς της στο σπίτι του. Δεν μπορούσαν να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλον. «Είχαμε τρομερή χημεία μεταξύ μας και τα πηγαίναμε πολύ καλά στην κρεβατοκάμαρα. Κάναμε έρωτα για ώρες ολόκληρες. Μπορούσαμε να περάσουμε μία ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι. Τα πηγαίναμε θαυμάσια. Μετά από δύο χρόνια ωστόσο, ο Τόνι σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο να βάζαμε κι άλλους στη σχέση μας».

Διαβάστε επίσης: Μετά τη γέννηση του πέμπτου παιδιού τους διαγνώστηκαν και οι δύο στο τελικό στάδιο καρκίνου

– «Η μητέρα μου πέθανε πάνω στη γέννα και πάντα ένιωθα ένοχη για τον θάνατό της – Είναι και ο λόγος που δεν θέλω να κάνω παιδί»

Η Ντέμπι δεν ενδιαφερόταν και πολύ. “Είπα όχι στην αρχή, γιατί σκέφτηκα πως θα ζηλέψω πολύ και δεν είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο Τόνι μού έλεγε πως υπάρχουν άντρες που λένε ότι τους αρέσω. Του είπα να σταματήσει να είναι γελοίος. Μέχρι περίπου πέντε χρόνια μετά την πρώτη του ερώτηση. Τότε υποχώρησα και αποφάσισα να δοκιμάσουμε τους ιστότοπους γνωριμιών. Έμεινα έκπληκτη γιατί σ΄έναν ιστότοπο γνωριμιών για παντρεμένους ανθρώπους το προφίλ μου είχε 100 προβολές σε μια ώρα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήθελαν και να συνομιλήσουν μαζί μου!»

Με την ενθάρρυνση του Τόνι, η Ντέμπι βρήκε το κουράγιο να συναντηθεί με έναν άλλο άνδρα για πρώτη φορά. «Όταν επέστρεψα σπίτι το πρωί μετά το ραντεβού μου μου έκανε εντύπωση πως δεν υπήρχε περίεργη ατμόσφαιρα. Ο Τόνι απλώς ρώτησε πώς ήταν και αν πέρασα καλά…».

Το ζευγάρι είχε τουλάχιστον 25 κατακτήσεις τα τελευταία χρόνια!

Αργότερα και ο Τόνι γράφτηκε στους ίδιους ιστότοπους. Το ζευγάρι είχε τουλάχιστον 25 κατακτήσεις τα τελευταία χρόνια! Η Ντέμπι είχε πάντα έναν άντρα που την περιποιούταν τρομερά και της έφερνε διάφορα δώρα, όπως λουλούδια, χαριτωμένα παιχνίδια και σοκολάτες και έναν άλλο που θα την πήγαινε για πολιτιστικές βόλτες σε μουσεία.

«Η πλειοψηφία των ανδρών με τους οποίους κοιμήθηκα δεν ήταν ούτε παντρεμένοι, ή είχαν διαζύγιο». Το ζευγάρι είχε θέσει αυστηρούς βασικούς κανόνες που περιελάμβαναν τακτικούς ελέγχους και χρήση αντισύλληψης.

Πολλές φορές πήγαιναν στο ίδιο τους το σπίτι με τους εραστές τους. “Είχα έναν άντρα με τον οποίο κοιμόμουν για περίπου ένα χρόνο. Πηγαίναμε και κάναμε σεξ στον πανω όροφο και μετά αυτός πήγαινε κάτω και μιλούσε με τον Τόνι για το ράγκμπι! Ήταν λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά σύντομα το συνήθισα».

Όταν η υγεία του Τόνι άρχισε να επιδεινώνεται

Ωστόσο, το 2011, η υγεία του Τόνι άρχισε να επιδεινώνεται και η Ντέμπι εγκατέλειψε τη δουλειά της ως κομμώτρια για να τον φροντίσει. Είχε πολλά προβλήματα υγείας, όπως πνευμονική νόσο, πρόβλημα στην καρδιακή βαλβίδα, μυϊκά προβλήματα στα πόδια του και υπέφερε από μίνι εγκεφαλικά επεισόδια.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, μπήκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και τελικά κατέληξε να κάνει μια μεγάλη οχτάωρη εγχείρηση στην καρδιά του. Λόγω επιπλοκών μετά από τη χειρουργική επέμβαση, δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.

Ακόμα και στο νοσοκομείο, ο Τόνι παρότρυνε την Ντέμπι να κοιμηθεί με άλλους άντρες. «Με ρωτούσε αν ήμουν ακόμα στους ιστότοπους και έβλεπα κάποιον και του είπα ότι δεν ήμουν εξαιτίας όλων όσων είχαν συμβεί μαζί του. Ανησυχούσα τόσο πολύ για αυτόν που μόνο το σεξ δε με ενδιέφερε».

Έτσι, ενώ η Ντέμπι συνέχισε να τσεκάρει τους ιστότοπους κάθε πρωί για μηνύματα, ήταν τόσο αφοσιωμένη στον Τόνι στο νοσοκομείο που δεν είχε χρόνο για διασκέδαση ανάμεσα στα… σεντόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, την υποστήριξαν συναισθηματικά τρεις από τους εραστές της που είχε γνωρίσει όσο ήταν με τον Τόνι. «Μίλησα μ΄αυτούς κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2019, με ρώτησαν πώς ήταν ο Τόνι και τους είπα τι συνέβαινε. Ήταν πραγματικά συμπαθητικοί».

Ο Τόνι πέθανε στις 7 Ιανουαρίου 2020. Η Ντέμπι ήταν δίπλα του. Μετά τον θάνατό του, στράφηκε στους άνδρες φίλους της. «Όταν πέθανε, μίλησα στους εραστές μου και με υποστήριξαν απίστευτα. Ήταν πάντα δίπλα μου, πρόθυμοι να με βοηθήσουν. Αυτό σήμαινε πολλά για μένα, γιατί ένιωθα πως δεν είμαι τελείως μόνη».

Η κηδεία του Τόνι δεν έγινε μέχρι τις 10 Απριλίου, λόγω του κορωνοϊού. Κανείς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην αποτέφρωση , ούτε καν ο Ντέμπι ή τα τέσσερα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του.

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα. Οι φίλοι μου ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να με ρωτήσουν πώς ένιωθα. Δεν μπορούσα να τον αποχαιρετήσω…». Η Ντέμπι ανακοίνωσε τον θάνατο του Τόνι στα διαδικτυακά του προφίλ, στα οποία εξακολουθεί να έχει πρόσβαση – και μία ερωμένη του επικοινώνησε μαζί του.«Μου είπε ότι λυπάται και ότι ήταν εκεί αν τη χρειαζόμουν. Ήταν ωραία μαζί της, αλλά ήταν φίλη του Τόνι, όχι δική μου».

Από τη στιγμή που πέθανε ο Τόνι, συνέχισε να σερφάρει στους ιστότοπους όπως έκαναν μαζί. Τώρα αισθάνεται έτοιμη για κάποια δράση, αλλά η πανδημία έχει θέσει μια προσωρινή διακοπή στη σεξουαλική της ζωή. «Δεν έχω κάνει σεξ από τότε που πέθανε ο Τόνι. Συνήθιζα να λαμβάνω 10 έως 15 μηνύματα την ημέρα πριν από την πανδημία, αλλά τώρα ήμουν τυχερή που παίρνω 5. Δεν μπήκα στον πειρασμό να παραβιάσω τους κανόνες κλειδώματος γιατί, γνωρίζοντας, αν το έκανα, η αστυνομία θα χτυπήσει την πόρτα μου για να μου επιβάλλει πρόστιμο. Αλλά μόλις βγούμε από την πανδημία, θα είμαι έτοιμη – και ξέρω ότι ο Τόνι θα μου έδινε την ευλογία του.»

Σχετικά Άρθρα
«Tον αγαπούσα ακόμα και την ώρα που τον σκότωνα» - Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν 24 χρόνια!
«Tον αγαπούσα ακόμα και την ώρα που τον σκότωνα» – Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν 24 χρόνια!
Το πρόσωπο της ημέρας: Η 76χρονη που τελείωσε το Λύκειο με 19,8!
Το πρόσωπο της ημέρας: Η 76χρονη που τελείωσε το Λύκειο με 19,8!
«Παραλίγο να ήμουν κι εγώ στη θέση της Γαρυφαλλιάς»
«Παραλίγο να ήμουν κι εγώ στη θέση της Γαρυφαλλιάς»
%ce%ad%ce%b8%cf%81%ce%b5%cf%88%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%840
«Έθρεψα για χρόνια μέσα μου ένα τέρας. Το ισχυρό φύλο»
«Με βίασε την πρώτη νύχτα του γάμου μας» - Αληθινές ιστορίες που συγκλονίζουν
«Με βίασε την πρώτη νύχτα του γάμου μας» – Αληθινές ιστορίες που συγκλονίζουν
«Διακοπές στα πεθερικά; - Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»
«Διακοπές στα πεθερικά; – Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του