Σημαντική κοινωνική δράση από το KΑRAVAKI της Παπουτσάνης για την προστασία της Ελλάδας μας

Το ανανεωμένο KARAVAKI της Παπουτσάνης, ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα brands, με περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας στην ελληνική αγορά, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μασούτη για την προστασία της Ελλάδας μας.

Στο πλαίσιο κοινωνικής υπευθυνότητας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, η Παπουτσάνης, σε συνεργασία με την εταιρία Μασούτης, προσφέρει εξοπλισμό διασώσεων και αντιμετώπισης καταστροφών στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης, με κάθε αγορά προϊόντων ΚARAVAKI.

Ποια είναι η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης και τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων ενώ συνδράμει σε καταστάσεις κρίσεων και εκτάκτων αναγκών λόγω φυσικών καταστροφών ή ατυχημάτων. Πρόκειται για εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν την κοινωνία, χωρίς ανταλλάγματα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με τον Μασούτη, στηρίζουμε την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης, προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για φροντίδα και προσφορά στην πράξη, με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία και το περιβάλλον», δήλωσε η Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Διευθύντρια Marketing της Παπουτσάνης.

Στήριξε και εσύ το έργο της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης με το KARAVAKI της Παπουτσάνης.

Για την προστασία της Ελλάδας μας!

Σχετικά Άρθρα
Ανοίγει σήμερα το Τριώδιο: Γιατί ονομάστηκε έτσι και πόσο διαρκεί
Ανοίγει το Τριώδιο: Γιατί ονομάστηκε έτσι, τι σηματοδοτεί και πόσο διαρκεί
Πώς οι εργοδότες θα βοηθούν τις υπαλλήλους τους σε εμμηνόπαυση
Πώς οι εργοδότες θα προτατεύουν τις υπαλλήλους σε εμμηνόπαυση – Αλλιώς θα μηνύονται
Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων: Κοινωνικό Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα 2024
Πως μπορούμε να αναπτύξουμε και να μοιραστούμε την καλοσύνη
Μπορούν οι κρύσταλλοι να αλλάξουν τη ζωή σας;
Πώς μπορούν οι κρύσταλλοι να αλλάξουν τη ζωή σας;
Hästens Restore: Ακούστε, χαλαρώστε και αποκτήστε μια καλύτερη ζωή
Ακούστε, χαλαρώστε και αποκτήστε μια καλύτερη ζωή ακόμη και στον ύπνο σας
6 χρόνια προσφοράς ζωής από το ΜΑΝΑ: Δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο
6 χρόνια προσφοράς ζωής από το ΜΑΝΑ: Δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του