Happy Life

«Σε έναν κόσμο γεμάτο Άμπερ Χερντς, γίνε μια Καμίλ Βάσκεθ» – Ποια είναι η δικηγόρος του Ντεπ με τους χιλιάδες θαυμαστές

Είναι ζευγάρι ή όχι ο Τζόνι Ντεπ με τη δικηγόρο του, η οποία έχει κατακτήσει τους θαυμαστές του με την πιεστική εξέταση της Άμπερ Χερντ.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται εάν η δικηγόρος είναι ζευγάρι με τον διάσημο ηθοποιό, με τον φακό να τους έχει καταγράψει πολλές φορές σε τετ-α-τετ. Η ίδια βέβαια, αρνείται διακριτικά τις φήμες.

Είναι ζευγάρι;

Συγκεκριμένα, βγαίνοντας από το δικαστήριο την Τρίτη το απόγευμα, ένας δημοσιογράφος του TMZ τη ρώτησε ευθέως: «Ο κόσμος θέλει να μάθει, βγαίνεις με τον Τζόνι Ντεπ; Αυτό γράφεται παντού στο διαδίκτυο. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα;».

Η 37χρονη Καμίλ Βάσκεθ, χαμογελώντας, αρνήθηκε να απαντήσει.

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ πάντως έχει κερδίσει ένα τεράστιο διαδικτυακό κοινό, με τους υποστηρικτές της να μοιράζονται βίντεο από την πιεστική εξέταση της Άμπερ Χερντ. Μάλιστα, οι θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού πλέκουν το εγκώμιο της δικηγόρου για το έργο της στην υπεράσπισή του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες ακόμη και με μπλουζάκια με το όνομά της αλλά και memes που την απεικονίζουν ως Σκανδιναβή θεά. Φτιάχνουν ακόμη και TikToks με ρομαντικά ποπ τραγούδια, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει ματιές ή να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Ποια είναι η δικηγόρος Καμίλ Βάσκεθ

Η 37χρονη Καμίλ Βάσκεθ γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1984 και οι γονείς της, Λιονέλ και Μαρίλια Βάσκεθ, είναι κολομβιανής καταγωγής. Η δικηγόρος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας με πτυχίο στις τέχνες, τις επικοινωνίες και τις πολιτικές επιστήμες, το 2006, αναφέρει το Newsweek. Η άπταιστα ισπανικά ομιλούσα φοίτησε στη Νομική Σχολή Southwestern στο Λος Άντζελες από το 2007 έως το 2020 και εργάστηκε σε μια δικηγορική εταιρεία πριν ενταχθεί στο σημερινό γραφείο, το Brown Rudnick LLP, ως συνεργάτης.

Επικεντρώνεται σε «αγωγές δυσφήμισης από την πλευρά του ενάγοντος, με πρόσθετη εμπειρία στη διεκδίκηση διαφορών συμβάσεων, αδικοπραξιών που σχετίζονται με επιχειρήσεις και αξιώσεων που σχετίζονται με την απασχόληση», σύμφωνα με το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας.

Αναφέρεται επίσης ότι έχει «εκτεταμένη εμπειρία στον παράλληλο χειρισμό ζητημάτων διαχείρισης της φήμης και επικοινωνίας κρίσεων που προκύπτουν από αυτές τις δεσμεύσεις». Δεν έχει κανένα δημόσιο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν στρίμωξε την Άμπερ Χερντ

Οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ της δικηγόρου και της Άμπερ Χερντ έγιναν έντονες κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης στη δίκη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα η σκληρή δικηγόρος να αποκτήσει φανατικούς διαδικτυακούς οπαδούς.

Κάποια στιγμή, η Βάσκεθ έκανε την Άμπερ Χερντ να παραδεχτεί ότι δεν δώρισε ολόκληρο το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων του διαζυγίου της για φιλανθρωπικούς σκοπούς, παρόλο που προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι το είχε κάνει. Πέρα από αυτό, θέλησε να υποτιμήσει την ηθοποιό, ρωτώντας την μάλιστα: «Ο κ. Ντεπ σου εξασφάλισε τον ρόλο στο Aquaman, έτσι δεν είναι;», ενώ σε άλλη περίπτωση την κατηγόρησε πως επεξεργάστηκε μια φωτογραφία που έδειχνε το υποτιθέμενο τραυματισμένο πρόσωπό της.

Ισχυρίστηκε, επίσης, πως ο Τζόνι Ντεπ είναι απλώς ένα ακόμη από τα πολλά θύματα της Άμπερ Χερντ και την κατηγόρησε πως χτύπησε μια πρώην σύντροφό της, επικαλούμενη ένα άρθρο που αναφέρει τη σύλληψή της το 2009 στο διεθνές αεροδρόμιο του Σιάτλ. «Διαπράξατε βία εναντίον της δεσποινίδας Βαν Ριντ κατά τη διάρκεια της σχέσης σας, έτσι δεν είναι;», ρώτησε η Βάσκεθ, «και αυτό αποκαλύφθηκε από τον Τύπο, δεν είναι αλήθεια; Οπότε ο κ. Ντεπ δεν είναι ο μόνος σύντροφος στον οποίο έχετε επιτεθεί, έτσι δεν είναι κυρία Χερντ;».

Viral στο TikTok η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ

Φαίνεται πως οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ την έχουν συμπαθήσει πάρα πολύ, έχοντας αναλάβει να υπερασπιστούν τη δικηγόρο στα social media.

«Σε έναν κόσμο γεμάτο Άμπερ Χερντς, γίνε μια Καμίλ Βάσκεθ», έγραψε ένα άτομο στο Twitter. «Εξακολουθώ να είμαι θαυμαστής του Τζόνι Ντεπ, αλλά είμαι και φανατική θαυμάστρια της Καμίλ Βάσκεθ», πρόσθεσε ένας άλλος.

Στο TikTok, τα βίντεο με το hashtag #CamilleVasquez έχουν προβληθεί πάνω από 450 εκατομμύρια φορές. Αυτά που δείχνουν τη δικηγόρο να κάθεται κοντά στον Τζόνι Ντεπ στη δίκη, να του κρατάει το χέρι ενώ του μιλάει και να του φέρνει νερό έχουν τραβήξει μεγάλη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ορισμένοι θαυμαστές κάνουν εικασίες για ένα πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους. Ένα βίντεο στο TikTok δείχνει τον ηθοποιό να κοιτάζει τη δικηγόρο του και να χαμογελάει, ενώ εκείνη αγορεύει. Στο βίντεο εμφανίζεται η φράση: «Ο τρόπος που την κοιτάζει».

Ενα άλλο, υπό τους ήχους του ρομαντικού τραγουδιού «Wildest Dreams» τής Τέιλορ Σουίφτ, δείχνει τη Βάσκεθ να σκύβει για να ακούσει τον Τζόνι Ντεπ, ενώ του σφίγγει το χέρι στις παλάμες της.

Πηγή: http://iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Η Μόνικα Μπελούτσι ξανθιά – Οι φωτογραφίες που έχουν αφήσει τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό!

«Ενημέρωση, Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Πλεονεκτήματα» – Με επιτυχία στέφθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα

Σοφία Κωστάρα

Recent Posts

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

13 λεπτά ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

33 λεπτά ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

34 λεπτά ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

58 λεπτά ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

2 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

2 ώρες ago