Νέα Σελήνη και αυτά τα 4 ζώδια θα είναι άκρως ευνοημένα

Το νέο φεγγάρι έρχεται στις 28 Ιουλίου και λαμβάνει χώρα στον λαμπερό και δημιουργικό Λέοντα, ρίχνοντας φως σε ό,τι είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε πραγματικά από το υπόλοιπο πλήθος. Αυτό το άγριο και ασταμάτητο ζώδιο της φωτιάς θέλει πάντα να είναι το επίκεντρο της προσοχής οπότε αυτή η νέα σελήνη στον Λέοντα θα είναι απίστευτα ισχυρή. Νέα Σελήνη, λοιπόν, και αυτά τα 4 ζώδια θα είναι άκρως ευνοημένα.

Βάλτε στόχο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο εκείνη την μέρα και τα καλύτερα θα έρθουν. Σχηματίζοντας μια θετική όψη με τον Δία – τον πλανήτη της ανάπτυξης και της περιπέτειας- καθώς κινείται μέσα από το ζώδιο του Κριού, αυτή η νέα σελήνη έχει μια εξαιρετικά αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενθουσιώδη σεληνιακή ενέργεια για να μεγαλώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας.

Ολα τα ζώδια θα ευνοηθούν, όμως, αν ανήκετε σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια η επερχόμενη νέα σελήνη θα είναι μια τόσο υπέροχη εμπειρία. Να γιατί:

Ποια 4 ζώδια ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Ταύροι

Αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον τέταρτο οίκο των προσωπικών σας υποθέσεων και αυτή η νέα σελήνη ρίχνει φως σε ό,τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια.

Και αν δεν έχετε ένα μέρος που να σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και προστασία, ίσως πρέπει να το βρείτε. Αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να δείτε μια ταινία με τον άνθρωπό σας και με την οικογένεια σας ή ακόμα και να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος. Ακούστε την καρδιά σας και θα ξέρετε τι να κάνετε.

Λέοντες

Παραδεχτείτε το Λεόντες, λατρεύετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Ακόμα κι αν είστε ντροπαλοί και συγκρατημένοι, δεν μπορείτε παρά να εκτιμάτε το να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σας.

Και σε αυτό το νέο φεγγάρι, είστε στην κορυφή του μυαλού όλων, επειδή συμβαίνει στον πρώτο οίκο σας. Ετοιμαστείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε κάτι εντελώς καινούργιο. Ενδεχομένως να μην είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πριν, αλλά αυτό είναι καλό -σημαίνει ότι πήρατε κάποια ρίσκα και εξελιχθήκατε στη ζωή σας.

Σκορπιοί

Ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για σένα τελευταία, Σκορπιοί. Εξάλλου, αυτή η νέα σελήνη φέρνει ένα κύμα ενέργειας ακριβώς στον 10ο οίκο, της δημόσιας εικόνας, εμπνέοντάς σας να αλλάξετε η ζωή σας ή να βελτιώσετε τη φήμη σας!

Έχετε τη δύναμη να λάβετε κάποιες σημαντικές διακρίσεις αυτή τη στιγμή, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να δηλώσετε συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό ή να κάνετε αίτηση για κάποια νέα δουλειά. Μην αναβάλλεται τίποτα!

Είστε έτοιμοι να ανεβείτε το επόμενο σκαλοπάτι μιας πολύ σημαντικής σκάλας, μην κοιτάτε πίσω. Και για να λέμε την αλήθεια, μπορεί να φτάσετε στην κορυφή πολύ νωρίτερα από ότι νομίζετε.

Υδροχόοι

Οι σχέσεις σας παίρνουν νέα τροπή, Υδροχόοι. Καθώς αυτή η νέα σελήνη ξεκινά, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τις συνεργασίες σας και τις σχέσεις σας πολύ πιο ουσιαστικές!

Κοσκινίζετε τους εραστές, του φίλους, ακόμη και τους εχθρούς της ζωής σας για να καταλάβετε τις ρόλο παίζει ο καθένας. Εξετάζετε επίσης προσεκτικά πώς συμβάλλετε στις σχέσεις και την επιρροή που έχετε ή έχουν οι άλλοι πάνω σας. Ψάξτε στη δυναμική που μοιράζεστε με άλλους, γιατί θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, ειδικά αν σκέφτεστε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή.

Διαβάστε επίσης

Ραγάδες: Μπορούν να θεραπευτούν; Ποιο είναι το μοναδικό σύμπτωμα

Πώς θα έχεις όμορφα πόδια το καλοκαίρι – Τα μυστικά για την ομορφιά τους

Έρχεται το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι με τους Pink Martini στο Faliro Summer Theater!

Σχετικά Άρθρα
Στο workshop του Infowoman.gr θα ανακαλύψουμε πώς θα "χτίσουμε" την αυτοπεποίθησή μας με στυλ!
Στο workshop του Infowoman.gr (15/12) θα ανακαλύψουμε πώς θα “χτίσουμε” την αυτοπεποίθησή μας με στυλ!
Η ευτυχισμένη ζωή με το κατοικίδιο σας περνά από τον κατάλληλο κτηνίατρο
Η ευτυχισμένη ζωή με το κατοικίδιο σας περνά από τον κατάλληλο κτηνίατρο
Στη Βηθλεέμ στόλισαν μια διαφορετική φάτνη, με ισχυρό συμβολισμό
Στη Βηθλεέμ στόλισαν μια διαφορετική φάτνη, με ισχυρό συμβολισμό
Εθελοντική αιμοδοσία στον Ερυθρό Σταυρό - Αφιέρωσε λίγο χρόνο από τη ζωή σου για να σώσεις ζωές!
Εθελοντική αιμοδοσία στον Ερυθρό Σταυρό – Αφιέρωσε λίγο χρόνο από τη ζωή σου για να σώσεις ζωές!
Άση Μπήλιου: Αυτά τα 4 ζώδια θα πιεστούν περισσότερο τον Δεκέμβριο
Άση Μπήλιου: Αυτά τα 4 ζώδια θα πιεστούν περισσότερο τον Δεκέμβριο
Αυτές είναι οι μέρες που δεν μπορείτε να παντρευτείτε τα Χριστούγεννα!
Αυτές είναι οι μέρες που δεν μπορείτε να παντρευτείτε τα Χριστούγεννα!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του