Κόρη πολιτικού παρουσιάζει την υποψηφιότητά της με το ΠΑΣΟΚ ενώ βάφεται στο TikTok

κόρη-πολιτικού-παρουσιάζει-την-υποψη

Έχουμε δει πολλές προεκλογικές καμπάνιες από υποψηφίους, που διαφέρουν από τα… κοινά. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε το περίφημο “Σταυρώστε με” της Έφης Σαρρή. Τώρα, έχουμε ένα ακόμη αξιομνημόνευτο προεκλογικό σποτ, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αφορά υποψήφια του ΠΑΣΟΚ που δείχνει πώς… βάφεται.

Πρόκειται για την Κέλλυ Σταμούλη, ένα από τα παιδιά πολιτικών που κατεβαίνουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Η Κέλλυ Σταμούλη είναι δικηγόρος, κόρη του Γιάννη Σταμούλη, ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που είχε διατελέσει ευρωβουλευτής και πρώτος εκλεγμένος νομάρχης Βοιωτίας, και είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθηνών.

Μακιγιάζ και μεταρρυθμίσεις ΠΑΣΟΚ

Στο βίντεο που ανέβασε, αρχικά, στο TikTok, δείχνει ουσιαστικά πώς ετοιμάζεται για την έξοδό της, όμως την ώρα που βάφεται μιλάει για μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ στην ιστορία του.

«Λοιπόν, πώς βάφεται μια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ; Πάμε να ετοιμαστούμε μαζί και να πούμε και ορισμένα πράγματα» λέει στην αρχή του βίντεο η Κέλλυ Σταμούλη και συνεχίζει:

«Γεννήθηκα στην Κυψέλη αλλά μετά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι. Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, το Φωτόπουλο. Ο αείμνηστος Φωτόπουλος ήταν πολύ φιλελεύθερος δάσκαλος. Είχε καταργήσει την ποδιά πριν καταργηθεί. Και μιας που λέμε για ποδιά, να σας πω πολύ βασικές ρυθμίσεις και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν πολλά χρόνια. Την ποδιά, κατήργησε την ποδιά. Θεμοσθέτησε τη ψήφο στα 18. Το πιστεύετε αυτό;»

«Η ζωή είναι ωραία και ακόμα πιο ωραία με ισχυρό ΠΑΣΟΚ»

Σε εκείνο το σημείο διακόπτει για λίγο και ακούγεται να λέει «πού είναι το πινέλο, μου έπεσε, μισό λεπτό». Η Κέλλυ Σταμούλη συνεχίζει ως εξής:

«Τι άλλο έκανε το ΠΑΣΟΚ; Αναγνώρισε το εργατικό ατύχημα, νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο, κατάργησε τη μοιχεία, το έγκλημα της μοιχείας. Καθιέρωσε την πενθήμερη εργασία. Τα είπε όλα αυτά ο Κανάκης στο Βινύλιο αλλά δεν είναι κακό να τα επαναλαμβάνουμε.

Λοιπόν, είμαι σχεδόν έτοιμη, τώρα βάζω λίγο λάμψη, γιατί αν δεν μας βλέπουν και τα UFO δεν κάνουμε τίποτα, πρέπει να λαμπυρίζουμε. Λοιπόν, παιδιά η ζωή είναι η ωραία και περνάμε ωραία, και ακόμα πιο ωραία με ισχυρό ΠΑΣΟΚ.

Είμαι έτοιμη, βαμμένη, παρφουμαρισμένη και φύγαμε».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Χωρίζουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη

Τι είναι η ψυχική ανθεκτικότητα στο εργασιακό περιβάλλον, πώς επιτυγχάνεται

Σχετικά Άρθρα
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύντροφός του, Δήμητρα Βαμβακούση κάνουν γυρίσματα... για κασκαντέρ ξημερώματα στη Μεσογείων
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύντροφός του, Δήμητρα Βαμβακούση, κάνουν γυρίσματα… για κασκαντέρ ξημερώματα στη Μεσογείων
Κοινωνικός τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - 300.000 φέτος οι επιταγές
Κοινωνικός τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – 300.000 φέτος οι επιταγές
Πώς ακούγοντας βιβλία έγινε καλύτερη η καθημερινότητά μου κι αντιμετωπίζω, πια τις "μαύρες" μέρες μου
Πώς “ακούγοντας” βιβλία έγινε καλύτερη η καθημερινότητά μου κι αντιμετωπίζω πια τις “μαύρες” μέρες μου
Τι κρύβεται κάτω από την Αθήνα; Εξερευνώντας μια υπόγεια πόλη
Τι κρύβεται κάτω από την Αθήνα; Εξερευνώντας μια υπόγεια πόλη
Είσαι μαμά; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να βρεις τι τύπος Airfryer Mom είσαι και κέρδισε!
Είσαι μαμά; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να βρεις τι τύπος Airfryer Mom είσαι και κέρδισε!
Εβδομάδα γαστρονομίας για τα άτομα με διαβήτη από το FNL
Εβδομάδα γαστρονομίας για τα άτομα με διαβήτη από το FNL

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του