Κάν’ το όπως η Νάταλι Πόρτμαν: “Αγοράζω vintage ρούχα, δεν έχω αγοράσει ή χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν από δέρμα ή γούνα”

Είναι βραβευμένη, είναι  είναι vegan, οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ταξιδεύει με τρένο. Η καθημερινότητά της, στο σπίτι της ή έξω, διαπνέεται από συμπεριφορά απόλυτα φιλική και προστατευτική προς το περιβάλλον, κάτι που προασπαθεί να το περάσει και στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεται. Η διάσημη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν σε συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter» μίλησε για την βιωσιμότητα και τα βήματα που ακολουθεί για ένα πιο πράσινο μέλλον.

«Μιλάμε πολύ για [την κλιματική αλλαγή] στο σπίτι μας σε σχέση με το πως ζούμε, τι επιλέγουμε να κάνουμε» είπε η Πόρτμαν. «Δεν έχω αγοράσει ή χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν από δέρμα ή γούνα ή ζωικά παράγωγα εδώ και είκοσι χρόνια».

Προστατέυει το περιβάλλον

Oι στυλιστικές επιλογές της και η καθημερινότητα προστατεύουν το περιβάλλον. Aποκάλυψε ότι «αγοράζω vintage ρούχα, και μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο, και φυσικά επιδιορθώνω οτιδήποτε έχει υποστεί φθορά». Μάλιστα τόνισε ότι πρόσφατα αγόρασε μια vintage τσάντα αντί να «αγοράσει μια καινούργια» στην προσπάθεια να ακολουθήσει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι χορτοφάγος από την ηλικία των 9 ετών και έγινε vegan πριν από μια δεκαετία, το 2011, αφού διάβασε το βιβλίο του Jonathan Safran Foer «Eating Animals», όπως είχε δηλώσει στο Us Weekly.

Ταξίδι μόνο με τρένο

Μοιράστηκε επίσης και άλλες επιλογές που κάνει εκείνη και η οικογένειά της φιλικές προς το περιβάλλον όπως ότι οδηγεί αποκλειστικά «ηλεκτρικό αυτοκίνητο» και «στα ταξίδια μας επιλέγουμε μέρη που μπορούμε να πάμε με το τρένο». Ωστόσο αν δεν είναι εφικτό «μένουμε αρκετό καιρό για να δικαιολογήσουμε το ταξίδι» ανέφερε η ηθοποιός σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη σε μία «Βιβλιοθήκη μας δίνει την χαρά να μοιραζόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Μεσογειακή-κρητική διατροφή: Για ποιους λόγους αξίζει να έχει την πρώτη θέση στο τραπέζι σας

Eurovision 2023: Αποκλείστηκε η Ελλάδα από τον τελικό – Πέρασε η Κύπρος

Σχετικά Άρθρα
Η Μαρία Καβογιάννη γίνεται γκράφιτι κατά της έμφυλης βίας (φωτό)
Η Μαρία Καβογιάννη έγινε γκράφιτι κατά της έμφυλης βίας (φωτό)
Είναι απολαυστικό να είσαι ο εαυτός σου!
Είναι απολαυστικό να είσαι ο εαυτός σου!
«Handimals»: Ο «μάγος» του body-painting Guido Daniele για πρώτη φορά στην Ελλάδα
«Handimals»: Ο «μάγος» του body-painting Guido Daniele για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Ελληνική εταιρία διακρίνρεται σε "Great Place to Work"
Ελληνική εταιρία διακρίνεται σε “Great Place to Work”
Τα 10 φυτά που απομακρύνουν αποτελεσματικά τα κουνούπια
Τα 10 φυτά που απομακρύνουν αποτελεσματικά τα κουνούπια
Το θρυλικό «Μινιόν» των παιδικών μας χρόνων μεταμορφώνεται σε giga Zara
Το θρυλικό «Μινιόν» των παιδικών μας χρόνων μεταμορφώνεται σε giga Zara

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του