H Chiesi Hellas στη λίστα των καλύτερων εργοδοτών για τις γυναίκες

Η Chiesi Hellas συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023 σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησής της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Το 2019 η Chiesi Hellas ξεκίνησε ένα ταξίδι υποστήριξης της «γυναικείας ενδυνάμωσης» βάσει του Πλάνου Δράσης που σχεδίασε η Επιτροπή Διαφορετικότητας, Δικαιοσύνης & Ενσωμάτωσης, με στόχο τη δυνατότητα παροχής ευκαιριών καριέρας στα ανώτερα κλιμάκια και στα δύο φύλα και την ισότητα στις αμοιβές. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε δράση ίσων αμοιβών (gender pay equity) τη διετία 2021-2022, εντάχθηκαν εργαλεία ανάπτυξης, εκπαίδευσης (coaching), καθοδήγησης (‘Mentoring for her Growth’) και δικτύωσης (networking). Μεταξύ άλλων, υποστηρίχθηκαν οι μονογονεϊκές οικογένειες, εισήχθησαν ευέλικτες μορφές εργασίας, προβλήθηκαν εργαζόμενες ως «πρότυπα», προήχθησαν σε θέσεις καινοτομίας και αειφορίας, επιχορηγήθηκαν για συνέχιση των σπουδών τους. Παράλληλα, εορτάστηκε η διαφορετικότητα της γυναίκας με δράσεις εντός του οργανισμού και προωθήθηκαν διατμηματικές συνέργειες εντός του Ομίλου.

h-chiesi-hellas-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%bd0

“Όταν οι σχέσεις ανθίζουν, διαπρέπουν οι Άνθρωποι και οι Οργανισμοί αγγίζουν την αριστεία”

Η Head of Human Resources & Administrative Affairs της Chiesi Hellas, κα Αλεξάνδρα Βέτσικα, δήλωσε «Συγχαρητήρια στις 30 εταιρείες που φροντίζουν να παρέχουν ένα ισορροπημένο περιβάλλον εργασίας που καλύπτει τις ανάγκες του καθενός σεβόμενες τη μοναδικότητά του. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε μέλη αυτής της κοινότητας και που οι γυναίκες συνάδελφοί μας -μέσα από τις απαντήσεις τους στην έρευνα- κατέταξαν την Chiesi ανάμεσα στην πρώτη πεντάδα στην κατηγορία της! Η αφοσίωσή μας στο να παρέχουμε ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις, αναγνωρίζοντας την αξία που προσδίδει η διαφορετικότητα και η δικαιοσύνη στην ευημερία ενός οργανισμού, οδηγεί στο να έχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντας παράλληλα ο ένας τον άλλον. Όταν οι σχέσεις ανθίζουν, διαπρέπουν οι Άνθρωποι και οι Οργανισμοί αγγίζουν την αριστεία».

«Στην Chiesi Hellas λειτουργούμε ως ομάδα που ενσωματώνει όλους, με σεβασμό στα δικαιώματά τους, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες ανέλιξης μακριά από διαχωρισμούς φύλου. Είμαστε υπερήφανοι για την τιμητική αυτή διάκριση, που -μεταξύ άλλων- επιβεβαιώνει την έμπρακτη εμπιστοσύνη και στήριξη της εταιρείας στους ανθρώπους μας μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που βρίθει προκλήσεων» ανέφερε η Communications & Public Affairs Officer της Chiesi Hellas, κα Αλέκα Δήμου.

Διαβάστε επίσης

«Rare Land»: Το ταξίδι ενός μικρού ασθενή με σπάνιο νόσημα στην άγνωστη χώρα των σπάνιων παθήσεων

Σχετικά Άρθρα
Safe Water Sports: Συνεργασία μεταξύ της Κύπρου και του οργανισμού
Safe Water Sports: Συνεργασία μεταξύ της Κύπρου και του οργανισμού
«Φεγγάρι του Ελαφιού»: Από πού πήρε το όνομά της η Πανσέληνος του Ιουλίου
«Φεγγάρι του Ελαφιού»: Από πού πήρε το όνομά της η Πανσέληνος του Ιουλίου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι εντυπωσιακές στολές αυτής της εθνικής ομάδας κερδίζουν μακράν το «χρυσό»
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι εντυπωσιακές στολές αυτής της εθνικής ομάδας κερδίζουν μακράν το «χρυσό»
Τα 28 ιδανικά μέρη για διακοπές στην Ελλάδα φέτος σύμφωνα με τους Times
Τα 28 ιδανικά μέρη για διακοπές στην Ελλάδα φέτος σύμφωνα με τους Times
Κάν'το όπως η Δώρα Κατσικογιάννη και η Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το τέλειο σιδέρωμα σε χρόνο ρεκόρ! 
Κάν’το όπως η Δώρα Κατσικογιάννη και η Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το τέλειο σιδέρωμα σε χρόνο ρεκόρ! 
20 καλοκαιρινά τραγούδια που σε... λυτρώνουν από τη ζέστη
20 καλοκαιρινά τραγούδια που σε… λυτρώνουν από τη ζέστη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του