Ξέρεις τι είναι τα τσάκρα και πώς μας επηρεάζουν;

Ο Philippe Hannetelle εισηγητής της μεθόδου «Καθρέφτης του Σώματος» και θεραπευτής του συστήματος για πάνω από 30 χρόνια, λύνει το μυστήριο των τσάκρα. Μας εξηγεί τι ακριβώς είναι, με ποια μορφή υπάρχουν στο σώμα μας και πώς λειτουργούν.

Κάνουμε βουτιά στη βαθύτερη συνειδητότητά μας με τη βοήθεια ενός master!

Τι είναι τα τσάκρα;

Για να κατανοήσουμε τον χάρτη της συνειδητότητας που αντιπροσωπεύει το σώμα, μπορούμε να στραφούμε στις αρχαίες ινδουιστικές παραδόσεις που έχουν μελετήσει τη συνειδητότητα για χιλιάδες χρόνια και χρησιμοποιούν τη γλώσσα των τσάκρα.

Το τσάκρα είναι σανσκριτική λέξη και σημαίνει «τροχός» ή «δίνη» γιατί έτσι μοιάζει ένα τσάκρα όταν το κοιτάς. Κάθε τσάκρα είναι σαν μια συμπαγής σφαίρα ενέργειας που διαπερνά το φυσικό σώμα σαν ένα μαγνητικό πεδίο.

Τα τσάκρα δεν είναι σωματικά. Είναι πτυχές της συνείδησης όπως ακριβώς και οι αύρες. Τα τσάκρα είναι πιο πυκνά από τις αύρες αλλά λιγότερο πυκνά από το φυσικό σώμα και αλληλεπιδρούν με το φυσικό σώμα μέσω δύο κύριων οχημάτων, του ενδοκρινικού συστήματος και του νευρικού συστήματος.

Πόσα είναι τα τσάκρα και πώς συνδέονται με την υγεία μας;

%ce%be%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b5%cf%800

Είναι επτά. Κάθε ένα από τα επτά τσάκρα σχετίζεται με έναν από τους επτά ενδοκρινείς αδένες καθώς και με μια συγκεκριμένη ομάδα νεύρων που ονομάζονται πλέγματα. Επομένως, κάθε τσάκρα μπορεί να συσχετιστεί με συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και συγκεκριμένες λειτουργίες μέσα στο σώμα που διέπονται από το πλέγμα ή τον ενδοκρινικό αδένα που σχετίζεται με αυτό το τσάκρα.

Η συνειδητότητά σας, η εμπειρία της ύπαρξης, αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι δυνατόν να γνωρίζετε. Όλες οι αισθήσεις σας, όλες οι αντιλήψεις σας, όλες οι πιθανές καταστάσεις συνειδητότητας μπορούν να χωριστούν σε επτά κατηγορίες και κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες μπορεί να συσχετιστεί με ένα συγκεκριμένο τσάκρα. Έτσι τα τσάκρα αντιπροσωπεύουν όχι μόνο συγκεκριμένες περιοχές του φυσικού σώματος αλλά και συγκεκριμένες περιοχές της συνείδησης.

Όταν αισθανόμαστε ένταση στη συνειδητότητα, την αισθανόμαστε στο τσάκρα που σχετίζεται με αυτή την περιοχή και στα μέρη του φυσικού σώματος που σχετίζονται με αυτό το τσάκρα. Οπότε, το πού νιώθετε το άγχος εξηγεί και το γιατί νιώθετε άγχος. Όταν πληγώνεσαι σε μια σχέση, το νιώθεις στην καρδιά σου. Όταν κάποιος είναι νευρικός, τα πόδια τρέμουν και η κύστη εξασθενεί.

Όταν η ένταση στη συνειδητότητα, στα τσάκρα, επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή φτάσει σε συγκεκριμένο βαθμό έντασης, δημιουργείται ένα σύμπτωμα σε φυσικό επίπεδο. Και πάλι, το σύμπτωμα χρησιμεύει για να κατανοήσει το άτομο μέσω του σώματός του τι συνέβη στον εαυτό του στο επίπεδο της συνειδητότητας. Μόλις το άτομο αλλάξει αυτό που δημιουργεί το σύμπτωμα στον τρόπο ζωής του, μπορεί να απελευθερώσει το άγχος που το δημιούργησε και να επιστρέψει στη φυσική του κατάσταση ισορροπίας και υγείας.

Δείτε πού βρίσκονται τα τσάκρα στο σώμα μας σε αυτό το βίντεο του Ιδρύματος Brofman:

Διαβάστε περισσότερα για τα τσάκρα εδώ:

https://www.fondation-brofman.org/chakras/

Ένα σεμινάριο για το σώμα και την ψυχή

%ce%be%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b5%cf%802

Αν έχετε κι άλλες απορίες, θέλετε να εντρυφήσετε στις ενεργειακές θεραπείες, να θεραπεύσετε συγκεκριμένα συμπτώματα/ασθένειες στο σώμα σας και την ψυχή σας, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το πενθήμερο εντατικό σεμινάριο «Καθρέφτης του Σώματος».

Ο Philippe Hannetelle θα σας περιμένει στο ξενοδοχείο «NEGROPONTE RESORT ERETRIA*****» για να σας καθοδηγήσει σε μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε την Όλγα Φασόη, διοργανώτρια των σεμιναρίων και θεραπεύτρια της μεθόδου, στο τηλέφωνο 6977 818013 ή στείλτε mail στο [email protected].

Η έγκαιρη κράτηση έχει σημαντική έκπτωση.

BROFMAN FOUNDATION site: https://www.fondation-brofman.org/?lang=gr

Διαβάστε επίσης:

Ο σημαντικός κανόνας που αγνοούν σχεδόν όλοι για τα πασχαλινά αυγά και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους

Pieta: Το παράδοξο του εκπληκτικού γλυπτού της Αποκαθήλωσης – Γιατί είναι το μόνο που υπέγραψε ο Μιχαήλ Άγγελος

H Chiesi Hellas στη λίστα των καλύτερων εργοδοτών για τις γυναίκες

Σχετικά Άρθρα
Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για έναν δραστήριο τρόπο ζωής - Η θέση της Αθήνας
Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για έναν δραστήριο τρόπο ζωής – Η θέση της Αθήνας
%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf0
Νέος εξοπλισμός και προϊοντα που κάνουν την πεζοπορία με ζεστές καιρικές συνθήκες παιχνιδάκι
Walking diet: Πώς να συνδυάσετε την ήπια κίνηση με την υγιεινή διατροφή
Walking diet: Πώς να συνδυάσετε την ήπια κίνηση με την υγιεινή διατροφή
Μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνηση: Πώς να βοηθήσετε τους μύες σας να αναρρώσουν
Μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνηση: Πώς να βοηθήσετε τους μύες σας να αναρρώσουν
Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πιο αποτελεσματικό από ένα συμπλήρωμα διατροφής
Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πιο αποτελεσματικό από ένα συμπλήρωμα διατροφής
"Let’s Move for a Better World" με τον Σάκη Ρουβά για πολύ καλό σκοπό
“Let’s Move for a Better World” με τον Σάκη Ρουβά για πολύ καλό σκοπό

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του