“Δίνουμε Ζωή σε ό,τι μας δίνει Ζωή” – Η ERGO Ασφαλιστική, Μεγάλος Χορηγός του 39ου Μαραθωνίου Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 39ος Μαραθώνιος της Αθήνας, σε μια ηλιόλουστη μέρα, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές για τους χιλιάδες δρομείς τόσο του Αυθεντικού Μαραθωνίου όσο και των παράλληλων αγώνων δρόμου.

Η ERGO Ασφαλιστική, διαχρονικός υποστηρικτής του δρομικού κινήματος από το 2011, υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός τον αγώνα, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Φέτος, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 45.000 δρομείς, οι οποίοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας με θετική ενέργεια.

%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%b7-ergo0
Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος νικητής στις τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις

Για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της ERGO Ασφαλιστικής ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, ασφαλίζοντας όλους τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον κίνδυνο του ατυχήματος, ενώ κατά μήκος της διαδρομής τους υποστήριξε με τις ομάδες των Επίσημων Εμψυχωτών της.

Συγκεκριμένα, στην αρχή της διαδρομής επί της οδού Πανεπιστημίου, οι ήχοι από το δυνατό dj set μαζί και με τα εμψυχωτικά μηνύματα της ομάδας έδιναν τον απαραίτητο ρυθμό, ενώ επί της Λ. Βασ. Σοφίας ομάδα τυμπανιστών έδινε στους δρομείς περαιτέρω ώθηση για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, μέχρι τον τερματισμό.

%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%b7-ergo2
Η ομάδα τυμπανιστών της ERGO στη Λ. Βασ. Σοφίας

«Δίνουμε Ζωή σε ό,τι μας δίνει Ζωή»

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ERGO Running Team, που έδωσε δυναμικό «παρών» με πάνω από 380 μέλη καθώς και τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κ. Νίκου Αντιμησάρη.

Παράλληλα, φέτος η ERGO Ασφαλιστική «αγκαλιάζοντας» τους στόχους βιωσιμότητας του ΟΗΕ για την προστασία του περιβάλλοντος και τον περιορισμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες στο περίπτερό της να δουν τη συμμετοχή τους να γίνεται Έργο, καθώς για κάθε συμμετοχή είτε ως δρομέας δηλώνοντας τα χιλιόμετρα που έτρεξαν, είτε απαντώντας σε ένα digital quiz, η εταιρεία θα φυτέψει ένα δέντρο κάνοντας πράξη το motto «Δίνουμε Ζωή σε ό,τι μας δίνει Ζωή».

%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%b7-ergo4
Η δράση «Δίνουμε Ζωή σε ό,τι μας δίνει Ζωή»

Ο Μαραθώνιος συνεχίστηκε και μετά τον τερματισμό. Η ERGO λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές ανάγκες της ομάδας της, διοργάνωσε μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ειδικό γεύμα, όπου ένα food truck με υγιεινά εδέσματα περίμενε τους δρομείς μετά τη finish-line, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των δρομέων της για την αναπλήρωση των θρεπτικών συστατικών που έχασαν.

%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%b7-ergo6
Το περίπτερο της ERGO Ασφαλιστική

Η κα. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και τα μέλη της ομάδας, δήλωσε ότι «η ERGO Ασφαλιστική είναι ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας πάνω από 30 χρόνια και αποτελεί μακροχρόνιο αρωγό του ελληνικού αθλητισμού. Ο Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας, μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού. Είναι τιμή μας ως ERGO, να υποστηρίζουμε ως Μεγάλος Χορηγός τη σημαντική αυτή γιορτή της χώρας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ημιμαραθώνιο του 2023».

Κεντρική φωτό: Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Αντιμησάρης με μέλη της ομάδας της  ERGO Running Team

Διαβάστε επίσης

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου: Η συγκινητική ιστορία της νικήτριας του Κλασικού Μαραθωνίου – Είχε διαγνωστεί με καρκίνο

Η ERGO στοχεύει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Σχετικά Άρθρα
Navarino Challenge 2024: Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις
Navarino Challenge 2024: Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις
Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για έναν δραστήριο τρόπο ζωής - Η θέση της Αθήνας
Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για έναν δραστήριο τρόπο ζωής – Η θέση της Αθήνας
%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf0
Νέος εξοπλισμός και προϊοντα που κάνουν την πεζοπορία με ζεστές καιρικές συνθήκες παιχνιδάκι
Walking diet: Πώς να συνδυάσετε την ήπια κίνηση με την υγιεινή διατροφή
Walking diet: Πώς να συνδυάσετε την ήπια κίνηση με την υγιεινή διατροφή
Μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνηση: Πώς να βοηθήσετε τους μύες σας να αναρρώσουν
Μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνηση: Πώς να βοηθήσετε τους μύες σας να αναρρώσουν
Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πιο αποτελεσματικό από ένα συμπλήρωμα διατροφής
Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πιο αποτελεσματικό από ένα συμπλήρωμα διατροφής

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του