Ανακαλύψαμε το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα του γυμναστηρίου σου

ανακαλύψαμε-το-αξεσουάρ-που-δεν-πρέπε

Μπορεί να ξεκινήσετε την προπόνησή σας με μερικές στάσεις γιόγκα και, στη συνέχεια, να κάνετε μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης που συνδυάζουν τρέξιμο ή άλματα. Η άνεση ενός στηθόδεσμου ελαφριάς στήριξης θα ήταν ιδανική για το πρώτο μέρος της προπόνησης, ωστόσο, θα χρειαστείτε μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια. Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τρεις διαφορετικούς στηθόδεσμους για αυτή τη μία προπόνηση, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν γελοίο!

Με δεδομένο ότι στις μέρες μας οι ανάγκες της προπόνησης είναι πιο ποικίλες και απαιτητικές από ποτέ, ο εξαιρετικά προσαρμοστικός στηθόδεσμος της Nike προσαρμόζεται στη στήριξη που χρειάζεται κάθε αθλήτρια, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά άνετος. Με άλλα λόγια, είναι ένας στηθόδεσμος που ταιριάζει σε κάθε προπόνηση.

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%88%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%81-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b50

Λέγεται Nike Motion Adapt Bra, και με την πρώτη ματιά, μπορεί να μοιάζει με έναν κλασικό αθλητικό στηθόδεσμο. Στο εσωτερικό του όμως υπάρχει κρυμμένη τεχνολογία: ο στηθόδεσμος αυτός αποτελείται από ένα νέο προσαρμοστικό υλικό, κατασκευασμένο από μια μοναδική αφρώδη σύνθεση και ένα πολυμερές υβριδικό υλικό που τεντώνεται για να πάρει τη μορφή του σώματος και κλειδώνει όταν υπάρχει κραδασμός.

Ένας απλός τρόπος για να καταλάβετε πλήρως πώς λειτουργεί η τεχνολογία είναι να μιμηθείτε αυτούς τους τύπους κίνησης με τα χέρια σας πάνω στο στηθόδεσμο. Εάν τραβήξετε το μπροστινό μέρος του στηθόδεσμου πολύ αργά, θα νιώσετε το προσαρμοστικό ύφασμα να ακολουθεί την κίνηση των χεριών σας. Εάν όμως το τραβήξετε πολύ γρήγορα και με δύναμη, το ύφασμα θα αντισταθεί στην κίνηση κλειδώνοντας, με αποτέλεσμα να το νιώσετε σχεδόν σκληρό. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι το μεγαλύτερο όφελος σε ό,τι αφορά τη στήριξη.

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%88%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%81-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b52

Ωστόσο, αυτό το επίπεδο στήριξης δεν είναι απαραίτητο σε όλο τον στηθόδεσμο. Γι’ αυτό, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να κρατήσουν την καινοτομία του υλικού υψηλής στήριξης σε όλη την περιοχή του στήθους και να τοποθετήσουν ένα διχτυωτό τμήμα επάνω στην αθλητική πλάτη και διάτρητο ύφασμα στο μπροστινό μέρος στις βασικές ζώνες εφίδρωσης, ώστε το σώμα να αερίζεται και να μπορεί να αναπνέει.

Εκτός από το νέο Nike Motion Adapt Bra, η ανοιξιάτικη συλλογή στηθόδεσμων της Nike περιλαμβάνει 15 ακόμη σχέδια, από τα οποία τα εννιά είναι ολοκαίνουργια και προσφέρουν ποικίλους τύπους εφαρμογής, στήριξης και στυλ για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε αθλήτριας.

Η σειρά στηθόδεσμων της Nike για την Άνοιξη του 2018 είναι διαθέσιμη τώρα στον ιστότοπο nike.com και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Σχετικά Άρθρα
Οι οργασμοί των κοιλιακών - Η νέα τρέλα του Tik Tok
Οι οργασμοί των κοιλιακών – Η νέα τρέλα του Tik Tok
"Αυτή η άσκηση με έσωσε ύστερα από ένα ολόκληρο οκτάωρο μπροστά στον υπολογιστή"
“Αυτή η άσκηση με έσωσε ύστερα από ένα ολόκληρο οκτάωρο μπροστά στον υπολογιστή”
5 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί για να έχεις ενέργεια όλη μέρα
5 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί για να έχεις ενέργεια όλη μέρα
Face yoga: Κάντε αυτές τις ασκήσεις και πείτε αντίο στις ρυτίδες!
Face yoga: Κάντε αυτές τις ασκήσεις και πείτε αντίο στις ρυτίδες!
Άσκηση με βάρη: Μη διστάζεις να σhκώσεις την μπάρα, τα οφέλη είναι πολλά
Άσκηση με βάρη: Μη διστάζεις να σηκώσεις την μπάρα, τα οφέλη είναι πολλά
Navarino Challenge 2021: Η Ελληνική Γλώσσα ενώνει μέσα από τον Αθλητισμό
Navarino Challenge 2021: Η Ελληνική Γλώσσα ενώνει μέσα από τον Αθλητισμό

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του