Αυτό είναι το απόλυτο Summer Fitness Event για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05/2024 εγκαινιάζουμε τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και σας προσκαλούμε στο απόλυτο SUMMER FITNESS Event!

Με το SUMMER FITNESS Event υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην σωματική μας προετοιμασία (διατροφική και ψυχολογική) για το Καλοκαίρι!

Στο SUMMER FITNESS Event μπορείτε να απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία γεύσεων και συμβουλών διατροφής!

Αυτό είναι το απόλυτο Summer Fitness Event για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Live cooking event, αλλά και να πραγματοποιήσουν ένα πλήρες διατροφολογικό Check up όπως επίσης και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές από έμπειρους διατροφολόγους!

Ταυτόχρονα, προσφέρουμε τη δυνατότητα της θεωρητικής εκπαίδευσης για την απόκτηση γνώσεων αυτοπροστασίας της υγείας σε επίπεδο διατροφής και ψυχολογίας σε ένα μοναδικό σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης με θέμα: “SUMMER FITNESS & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ WELLNESS”!

Έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα η θεωρητική κατάρτιση συναντά την πρακτική εφαρμογή σε μια καινοτόμα βιωματική εμπειρία “SUMMER FITNESS & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ WELLNESS”!

Προσφέρεται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES με στόχο της παροχή των κατάλληλων εφοδίων για τη διαμόρφωση ισορροπημένων συνηθειών υγείας, οι οποίες και θα μας προστατεύσουν από τα δυσάρεστα φαινόμενα του καλοκαιριού όπως: θρεπτικές ελλείψεις, οξειδωτικό στρες κλπ. και θα βελτιώσουν την ευεξία.

%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%bf-summer-fitness-event-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b50

Απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις τους σε σχέση με την αυτοπροστασία της υγείας, ανεξάρτητα από το μορφωτικό τους επίπεδο.

Κύριες Θεματικές Ενότητες Summer Fitness Seminar

Η σημασία των υδατανθράκων, πρωτεινών & λιπών στην άσκηση και την υγεία Διατροφή, ψυχική υγεία & Γνωσιακή Συμπεριφορική Αγωγή (CBT)

Μαζί με:

Βιντεοσκοπημένες παρουσίασεις

Σημειώσεις

Βιβλιογραφία

Ερωτήσεις κατανόησης

Πληροφορίες & Εγγραφές: Summer Fitness – Elde.gr

Παρέχονται Πιστοποιητικά επιμόρφωσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES .

*Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ) είναι αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας με Αρ. Μητρώου: 2350120.

ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES Κ.Δ.Β.Μ.

Prompona 27, 111 43, Athens Greece

facebook instagram linkedin

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης

%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%bf-summer-fitness-event-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b52

Ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, είναι κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος MSc, PhD, Διδάκτωρ του Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, με αντικείμενο την παιδική διατροφή και παχυσαρκία. Είναι Εκπαιδευτής στο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Διαθέτει αποδεδειγμένη διδακτική, ερευνητική και συγγραφική εμπειρία (έχει εκδώσει πολυάριθμα επιστημονικά βιβλία μεταξύ των οποίων είναι και το «ΝΑΙ στη σωστή διατροφή – ΟΧΙ στην Παιδική Παχυσαρκία», Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2013). Επίσης, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του ΤΕΔΔ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και της Α’ Νευρολογικής Κλινικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Αναβαθμίστε τη σύσφιξη της επιδερμίδας σας με πεπτίδια

Έρχεται καύσωνας – Ποιες περιοχές θα “ψηθούν” και πότε

Σχετικά Άρθρα
Αρχαίο θεραπευτικό μασάζ: Μια θαυμάσια, ολιστική, θεραπευτική τεχνική, ευεργετική για σώμα και νου
Αρχαίο θεραπευτικό μασάζ: Μια θαυμάσια, ολιστική, θεραπευτική τεχνική, ευεργετική για σώμα και νου
Δείτε που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν μαθήματα κολύμβησης για άτομα με αναπηρία
Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης για άτομα με αναπηρία
Ψωρίαση και άσκηση: Μπορούν να συνδυαστούν;
Ψωρίαση και άσκηση: Μπορούν να συνδυαστούν;
Dancing with the Wind, Ασκήσεις Αυτοΐασης και Αποδοχής (18/5)
Dancing with the Wind, Ασκήσεις Αυτοΐασης και Αποδοχής (18/5)
Αυτή η κίνηση καθημερινά θα σου χαρίσει πολλά και καλά χρόνια υγείας
Αυτή η κίνηση καθημερινά θα σου χαρίσει πολλά και καλά χρόνια υγείας
%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b50
Αυτή η κίνηση στο ντους θα σας προσφέρει πολλά και υγιή χρόνια

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του