Ετοιμάζομαι να παντρευτώ τον πρώην σύζυγο τής γυναίκας που με απάτησε ο σύντροφός μου

ετοιμάζομαι-να-παντρευτώ-τον-πρώην-σύ

Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος, μπορεί να σε περιμένει κάπου παρακάτω, μπορεί να τον ανακαλύψεις σε «μέρη» που δεν περιμένεις. Αυτό συνέβη στη φίλη που θέλησε να μοιραστεί τη δική της ιστορία αγάπης και τον «παράδοξο» τρόπο που γνώρισε τον άνδρα που ετοιμάζεται σύντομα να παντρευτεί. Γιατί, όπως αποκαλύπτει, ήταν ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία την απάτησε ο πρώην σύντροφός της. Μια παράξενη αγάπη που αξίζει να διαβάσετε.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ωμή αλήθεια του θηλασμού μου- Ματωμένες θηλές, πόνος και απόγνωση

«Karma is a bitch… Αν αυτή τη στιγμή που ετοιμάζεσαι να διαβάσεις τις αράδες της δικής μου ιστορίας, βιώνεις τον πόνο της προδοσίας και νιώθεις πως η ζωή είναι άδικη, τότε σου λέω πως το Κάρμα είναι εδώ και είναι… bitch.

Όχι, δεν είμαι εκδικητική. Και δεν θέλω κι εσύ η προδομένη να γίνεις εκδικητική. Δεν αξίζει να σπαταλήσεις τον χρόνο σου και τα συναισθήματά σου σε τέτοιες καταστάσεις. Γιατί η ζωή φροντίζει η ίδια να φέρνει τις ισορροπίες και να «αποκαθιστά» την τάξη και να φέρνει την ηθική κάθαρση. Αργά ή γρήγορα, με έναν τρόπο μαγικό θα σου φέρει τη χαρά ως αντίβαρο ζύγι για τον πόνο που ένιωσες.

Στη δική μου περίπτωση, το έφερε γρήγορα και με έναν παράδοξο τρόπο. Με τον πρώην σύντροφό μου ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Συζούσαμε και η καθημερινότητά μας ήταν όπως ακριβώς ενός παντρεμένου ζευγαριού. Με τη διαφορά ότι τους όρκους της αιώνιας αγάπης και πίστης δεν τους είχαμε δώσει και με επισημότητες. Μόνο μεταξύ μας, όπως κάνουν όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια που νιώθουν ότι έχουν βρει ο ένας τον άλλον.

Ο πρώην σύντροφός μου είναι ιατρικός επισκέπτης και στο πλαίσιο της δουλειάς του γνωρίζει πολύ κόσμο. Σπάνια, όμως, μιλούσε για τις επαγγελματικές του γνωριμίες. Όμως, μία ήταν διαφορετική. Για πρώτη φορά, μου μίλησε με ενθουσιασμό για μία γιατρό που γνώρισε.

Με τον καιρό, το όνομά της όλο και το ανέφερε και κάθε φορά που μιλούσε για εκείνη, το πρόσωπό του έλαμπε. Ακόμη και σε θέματα που δεν είχαν σχέση με τη συζήτηση, εκείνος κατά περίεργο τρόπο, κατάφερνε και την «έχωνε». Στην αρχή δεν έδινα βάση, αλλά με τον καιρό προβληματιζόμουνα.

Όχι δεν με είχαν ζώσει τα φίδια, αλλά ένα τσίμπημα ζήλιας το είχα. Όταν του μίλησα ανοιχτά, εκείνος κατέφυγε στη γνωστή τακτική: «είσαι τρελή;», «δεν ξέρεις τι λες» κ.α. Μαζεύτηκα, θα έλεγα, γιατί τον είδα εκνευρισμένο, στα όρια του προσβεβλημένου που σκέφτηκα κάτι τέτοιο για εκείνον.

Μετά από αυτή τη συζήτηση σταμάτησε να μιλάει για τη γιατρό, αλλά αυξήθηκαν τα επαγγελματικά ταξίδια και τα σεμινάρια. Και ήταν τέτοια η συχνότητά τους που ένιωθα πως ήμουν σχέση με έναν… πιλότο. Όμως, πέρα από αυτά, δεν είχα κάποια άλλη ένδειξη ότι κάτι στραβό συμβαίνει.

Αντίθετα, ήταν πολύ καλός μαζί μου, διαχυτικός και κάθε φορά που επέστρεφε από ταξίδι, μου έφερνε δώρα και ήταν μες στην χαρά. Οπότε έβγαλα από το μυαλό μου και την τελευταία υποψία που είχα για εκείνον.

Δύο μήνες μετά, χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν μια ανδρική φωνή που δεν είχα ακούσει ξανά. Χωρίς σάλτσες και πολλά πολλά, μου είπε ότι είναι ο σύζυγός της γυναίκας που με απατάει ο σύντροφός μου. Και με πήρε για να με ενημερώσει, να ξέρω κι εγώ την αλήθεια.

Τα έχασα, έκλεισα το τηλέφωνο, νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Αλλά δεν ήταν έτσι. Για να μην τα πολυλογώ, χωρίς να πω κάτι στον πρώην σύντροφό μου, συναντήθηκα με τον άγνωστο άνδρα. Μου είπε όλη την ιστορία και πως με τη γυναίκα του είχαν 2 μικρά παιδιά. Το πρόσωπό του και αυτός ο πόνος στα μάτια του, πήραν όλο τον δικό μου πόνο. Ξέχασα πως κι εγώ ήμουν απατημένη, προδομένη. Έβλεπα έναν σύζυγο και πατέρα να έχει καταρρεύσει. Όταν χωριστήκαμε, του είπα αν θέλει κάποιον άνθρωπο να μιλήσει, εγώ είμαι εδώ. Εξάλλου, είχαμε προδοθεί από τους ανθρώπους μας και ήμασταν οι μόνοι που μπορούσαμε να αλληλοβοηθηθούμε.

Έτσι έγινε. Με πήρε τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες, μιλούσαμε με τις ώρες. Και με τον καιρό η κουβέντα για την απιστία όλο και μίκραινε και μεγάλωνε εκείνη για τις ζωές μας. Ο χρόνος όταν ήμασταν μαζί περνούσε γρήγορα. Και χωρίς να το καταλάβουμε, φτάσαμε να έχει ανάγκη ο ένας τον άλλον.

Μιλούσαμε με τις ώρες τα βράδια στο τηλέφωνο. Ποτέ πονηρά, ποτέ ερωτικά. Ένιωθα ότι σε εκείνον είχα βρει ένα άνθρωπο που δεν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ως φίλο, αλλά σίγουρα ως… απαραίτητο. Εννοείται πως τον πρώην μου τον χώρισα με συνοπτικές διαδικασίες και στις συνεχείς οχλήσεις του, ο άλλος άνδρας με βοήθησε πολύ, πώς να μην πέσω ξανά στην παγίδα του.

Ο καιρός περνούσε και χωρίς να το καταλάβουμε, αυτή την όμορφη σχέση ήρθε και την «χρωμάτισε» ο έρωτας. Ένας έρωτας αγνός, αληθινός, ειλικρινής. Όπως είναι και αυτός ο άνθρωπος. Αργότερα γνώρισα και τα παιδιά του. Με την πρώην σύζυγό του βρέθηκαν στα δικαστήρια και ήμουν στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον.

Σήμερα, 1,5 χρόνο μετά την προδοσία, ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Τα παιδιά του με αποδέχτηκαν και με αγάπησαν. Κι εγώ το ίδιο. Η ζωή έκανε τη δουλειά της κι έφερε τις ισορροπίες. Εμείς, οι προδομένοι βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Όσο για τους προδότες; Το πάθος τους κράτησε μέχρι την αποκάλυψή του. Χώρισαν… Ίσως τελικά, η μοίρα τούς ένωσε παράνομα για να φέρει κοντά εμένα με τον μέλλοντα σύζυγό μου. Δεν ξέρω, μπορεί…».

Σχετικά Άρθρα
%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1-%ce%ac%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%ba0
«Οι γιατροί μού έλεγαν πως είχα άγχος και εγώ είχα μία σπάνια μορφή εγκεφαλίτιδας»
%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%cf%840
«Με συγκρίνει συνέχεια με τους πρώην της και ισχυρίζεται πως δεν την ικανοποιώ»
%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-3-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b70
“Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη – Κουράστηκα να με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδί και να σχολιάζουν πως αγχώνομαι για το σώμα μου”
%ce%ad%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b5-%ce%ad%ce%bc%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b9%cf%84%cf%82-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bf0
Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς- Πώς ο εντερόκοκκος έφτασε στην καρδιά του
%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b6%ce%b7%ce%bc%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd0
Χωρίζει και πληρώνει αποζημίωση στην πρώην σύζυγο γιατί δεν έκανε δουλειές στο σπίτι!
%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%8d%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%8c0
«Παντρεύτηκα τον άνδρα μου μόνο και μόνο γιατί είναι καλός άνθρωπος- Και γι΄αυτό τον απάτησα»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του