Έξοδος/Απόδραση

Το Mavro Restaurant προσφέρει την Καλντέρα «στο πιάτο»

Το Kivotos Santorini υποδέχεται τον Δημήτρη Κατριβέση στο Mavro Restaurant, προσφέροντας την Καλντέρα «στο πιάτο».

Ένα μαύρο διαμάντι και οι γεύσεις τα πολύτιμα «καράτια» του. Σαν ένα σπάνιο κόσμημα που σμιλεύτηκε από τα ηφαιστειακά βράχια, το Kivotos Santorini δεσπόζει στο Ημεροβίγλι και «κλείνει» μέσα του το επιβλητικό Mavro Restaurant, που φέτος υποδέχεται τον διεθνώς καταξιωμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση. Σημείο αναφοράς των εγχώριων και διεθνών jet setters που μαγεύονται από τη χαρακτηριστική, ολόμαυρη αρχιτεκτονική του και την αίσθηση της ύψιστης, απόκοσμης πολυτέλειας που αποπνέει, το 5* resort Kivotos Santorini συνεχίζει να χαράζει το δικό του αιγαιοπελαγίτικο γαστρονομικό μονοπάτι.

Γεύσου τη σύγχρονη παράδοση

Στο Mavro Restaurant η ποικιλομορφία των προϊόντων της Σαντορίνης σε συνδυασμό με τα ταξίδια του σεφ Δημήτρη Κατριβέση, δημιουργούν ένα μενού που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Όλες οι παρασκευές ετοιμάζονται καθημερινά, με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, που παράγονται με σεβασμό στη γη της Σαντορίνης. Στο μενού πρωταγωνιστούν τα φρέσκα ψάρια που παραδίδονται καθημερινά από τους ντόπιους ψαράδες των παραθαλάσσιων χωριών του νησιού.

Ένα μενού σε αρμονία με τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, με τολμηρές και εκρηκτικές γεύσεις που βασίζεται στη χρήση της ανοικτής φωτιάς. Διαφορετικά πιάτα τοποθετούνται στη μέση ως φόρος τιμής στο ελληνικό «μοίρασμα» και την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα. To Mavro Restaurant αγαπά τη Μεσογειακή διατροφή ως τρόπο ζωής. Είναι το φαγητό, είναι η ιεροτελεστία, ο καθαρός αέρας, ο ήλιος, η θάλασσα και η σωστή άσκηση.

Έρχεσαι για τη θέα. Μένεις για την εμπειρία.

Στο Mavro Restaurant, στο καλύτερο σημείο στο Ημεροβίγλι μπροστά στο ηφαίστειο, με θέα ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, η γαστρονομία εξελλίσσεται από Τέχνη σε ένα κυνήγι της Ευτυχίας. Δειπνήστε στο μπαλκόνι που επιπλέει πάνω από τον υπέροχο βράχο του Σκάρου όπου οι σκιές μιας παλιάς καστροπολιτείας «προκαλούν» τη φαντασία. Αφήστε το απαλό αεράκι του Αιγαίου να ψιθυρίσει λόγια αγάπης καθώς απολαμβάνετε τη μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της, με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Φέτος, η κουζίνα του Mavro restaurant, με έμπνευση από τις διαφορετικές γεύσεις που συναντάμε στις ακτές της Μεσογείου, με βάση τα τοπικά προϊόντα καλλιεργημένα στο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης και σε συνδυασμό με τα πιο εκλεκτά κρασιά απ’ όλο τον κόσμο, ξεχειλίζει από γεύσεις και συναισθήματα.

Μενού γευσιγνωσίας

Τα μενού γευσιγνωσίας του Mavro Restaurant είναι ο καλύτερος τρόπος για να μας γνωρίσετε και να κατανοήσετε τη φιλοσοφία μας και τον τρόπο που προσφέρουμε το φαγητό μας. Καθίστε άνετα, χαλαρώστε και αφήστε τον σεφ μας να σας προσφέρει όσα ετοίμασε με αγάπη για εσάς.

The Full Moon Experience | Degustation Menu (8 stages) |

The Half Moon Experience | Degustation Menu (6 stages)

The Dark Side of the Moon Experience | Vegan Degustation Menu (6 stages) |

Απολαύστε τη σαγηνευτική εμπειρία του Mavro Restaurant, με καθηλωτική θέα στο πιο πολυφημισμένο ηλιοβασίλεμα, στο νησί που ύμνησαν οι εθνικοί μας ποιητές, Γιώργος Σεφέρης και Οδυσσέας Ελύτης.

Ρήγισσα των παλμών και των φτερών του Αιγαίου

Βρήκες τα λόγια που προσηλυτίζουν το άπειρο

Με φωτιά με λάβα με καπνούς

Τις μεγάλες γραμμές του πεπρωμένου σου.

Οδυσσέας Ελύτης – «Ωδή στη Σαντορίνη»

Ποτό στο ηλιοβασίλεμα

Στο πιο φωτογενές «μπαλκόνι» της Σαντορίνης.

Η εμπειρία σας στο Mavro Restaurant δεν θα ήταν πλήρης αν δεν συνοδεύονταν από τις εκθαμβωτικές νότες των διαβόητων αρωματικών κρασιών της Σαντορίνης, το καθένα ένα πολύτιμο δώρο από την ηφαιστειακή γη του νησιού που ζωντανεύει μέσα από τις διαχρονικές παραδόσεις οινοποίησης.

Από ιστορικούς παραγωγούς έως νέους οινοποιούς που χρησιμοποιούν φυσικές και χαμηλές μεθόδους παρέμβασης, η λίστα των τοπικών κρασιών μας συμπληρώνεται από σοδειές απ’ όλη την Ελλάδα, επιλεγμένες για να βελτιώσουν τις γεύσεις του μενού. Για μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία, δοκιμάστε ένα aperitivo πριν από το δείπνο ή απολαύστε ένα από τα μεσογειακά κοκτέιλ μας με τοπικά αποστάγματα και λικέρ.

mavro Santorini

Έναρξη λειτουργίας: 6 Απριλίου 2023

Έναρξη Degustation service: 15 Μαΐου

Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00

Dress code: Island chic

E / reservations@mavrosantorini.com

T / +30 22860 28490

W / https://www.mavrosantorini.com

IG / https://www.instagram.com/mavro.santorini

Διαβάστε επίσης

Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινά η εφαρμογή του και πότε θα ισχύει

Κλέαρχος Μαρουσάκης: “Έρχεται τρελός καιρός”

Σοφία Κωστάρα

Recent Posts

Δείτε πώς να ενεργοποιήσετε τη ντοπαμίνη σας, σύμφωνα με τους ειδικούς μακροζωίας

Είναι άραγε η ευτυχία επιλογή; Ναι, είναι! Από την πρώτη στιγμή της ημέρας, με το…

4 λεπτά ago

Η Νάντια Μαργαρίτη στο Infowoman: «Δεν για όλες της γυναίκες οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα»

Η ομάδα Νοσταλγία εκκινεί το 2024 με μια βουτιά στο πληθωρικό σύμπαν της Ελένης Σικελιανός,…

24 λεπτά ago

Sin Boy: Άγριος ξυλοδαρμός ενώ έκανε live στο Instagram (video)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε από αγνώστους ο τράπερ Sin Boy με τη στιγμή…

2 ώρες ago

“Always”: Συνεχίζει τις προσπάθειες υπέρ της ενδυνάμωσης των νεαρών κοριτσιών

Η Always, η κορυφαία μάρκα σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ενώνει τις δυνάμεις της με τον…

2 ώρες ago

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα για την υγεία του

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα 24ωρα για τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται από το…

2 ώρες ago

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι

Ισχυρή σειεσμική δόνηση μεγέθους 5,7 Ρίχτερ  σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ανοιχτά των Φιλιατρών. Οι σεισμός έγινε…

2 ώρες ago