Το Delta Restaurant συνεχίζει το υπέροχο ταξίδι του στη βιώσιμη υψηλή γαστρονομία καλωσορίζοντας την ομάδα του Line Athens

Το Delta Restaurant συνεχίζει το υπέροχο ταξίδι του στη βιώσιμη υψηλή γαστρονομία καλωσορίζοντας την ομάδα του Line Athens, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Με εμπνευστές τον Βασίλη Κυρίτση, τον Νίκο Μπάκουλη και τον Δημήτρη Νταφόπουλο, το Line Athens έχει βραβευτεί το 31ο εστιατόριο – μπαρ από τα 50 καλύτερα μπαρ παγκοσμίως.

Το cocktail menu του Line Athens είναι εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία του menu Delta και θα κινηθεί σε τρεις πυλώνες: seasonal (εμπνευσμένα cocktails με εποχική Α’ ύλη), waste (cocktails με επαναχρησιμοποιούμενα υλικά που περισσεύουν από την παραγωγή του food menu) και pairing (cocktails με κοινό υλικό που ταιριάζουν γευστικά με το food menu).

%cf%84%ce%bf-delta-restaurant-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%bf-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b4%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%850

Η φιλοσοφία του Zero Waste εντείνεται καθώς η συνεργασία αυτή αφήνει ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον, με δεδομένο ότι οι Α’ ύλες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των πιάτων και τα υπολείμματα των υλικών αξιοποιούνται στη σύνθεση των cocktails.

Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

%cf%84%ce%bf-delta-restaurant-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%bf-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b4%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%852

Το μενού του εστιατορίου Delta περιλαμβάνει 12 πιάτα που έχει δημιουργήσει ο χαρισματικός Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος, με την ομάδα του. 12 στάδια, κάθε ένα από τα οποία βιώνεται ταυτόχρονα ως δημιουργική, φιλοσοφική και γαστρονομική εμπειρία.

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 364 – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΤΤΙΚΗ (ΚΠΙΣΝ), 5ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ, ΚΤΙΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ deltarestaurant.gr[email protected]

Διαβάστε επίσης

Αποχαιρετάμε τον Σεπτέμβρη με χορό μέχρι τελικής πτώσεως στο Gazarte

Έρχεται το Oktoberfest στο Hard Rock Cafe Athens

Σχετικά Άρθρα
Η αυλαία των Χριστουγέννων ανοίγει στην Αθήνα με βιεννέζικα βαλς
Η αυλαία των Χριστουγέννων ανοίγει στην Αθήνα με βιεννέζικα βαλς
Η άγνωστη και απόκοσμη λίμνη της Σκήτης που αξίζει να εξερευνήσετε
Η άγνωστη και απόκοσμη λίμνη της Σκήτης που αξίζει να εξερευνήσετε
Μονοδένδρι: Το πέτρινο "στολίδι" του Ζαγορίου, είναι ο ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα (φωτογραφίες)
Μονοδένδρι: Το πέτρινο “στολίδι” του Ζαγορίου, είναι ο ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα (φωτογραφίες)
Στη Δρακόλιμνη της Τύμφης συναντάς το ελληνικό... Game of Thrones - Σκηνικό που κόβει την ανάσα!
Στη Δρακολίμνη της Τύμφης συναντάς το ελληνικό… Game of Thrones – Σκηνικό που κόβει την ανάσα!
Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου σάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι επαυξημένης πραγματικότητας
Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου σάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι επαυξημένης πραγματικότητας
Νυμφαίο: Γιατί να βάλετε το "στολίδι" της Φλώρινας στους must χριστουγεννιάτικους προορισμούς
Νυμφαίο: Γιατί να βάλετε το “στολίδι” της Φλώρινας στους must χριστουγεννιάτικους προορισμούς

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του