Αρχική > Featured > Ποιες Άλπεις; Δείτε φωτογραφίες από το πανέμορφο ορεινό χωριό που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα
ποιες-άλπεις-δείτε-φωτογραφίες-από-το

Ποιες Άλπεις; Δείτε φωτογραφίες από το πανέμορφο ορεινό χωριό που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα

Εντυπωσιάζουν πραγματικά οι φωτογραφίες από τα ορεινά Τρίκαλα Κορινθίας. Κοιτώντας κάποιος τις φωτογραφές αυτού του χιονισμένου τοπίου, δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτό απέχει μόλις μιάμιση ώρα από το κέντρο της Αθήνας.  Θα πιστέψει πως πρόκειται για κάποιο όμορφο σημείο στις Ελβετικές Άλπεις.

Η ομορφιά της περιοχής στα Τρίκαλα Κορινθίας και στη Λίμνη Δόξα δεν περιγράφεται. Η χιονισμένη φύση της περιοχής είναι πραγματικά σαν να βγήκε από παραμύθι και όσοι την έχουν δει από κοντά, σίγουρα τους μένει αξέχαστη. Ένα εκπληκτικό αλπικό τοπίο που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από το κέντρο της Αθήνας ξεδιπλώνεται στα μάτια των επισκεπτών και οι εικόνες μίας φύσης που οργιάζει κυριολεκτικά αποτυπώνονται για παντα στη καρδιά των επισκεπτών.

Οι φωτογραφίες της περιοχής έχουν ήδη γίνει viral.

Ποιες Άλπεις; Δείτε εικόνες από τα Τρίκαλα Κορινθίας

Κοιτώντας τις εικόνες αυτού του χιονισμένου τοπίου, θα νομίζεις…

Δημοσιεύτηκε από Yakim Gazaris III στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος χειμερινός προορισμός και οι εικόνες που κατέγραψε η ομάδα «Up Stories» το επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω.

Σχετικά Άρθρα
%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%81-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b50
Σας λείπουν τα μπαρ; Βρήκαμε πώς να φέρετε τη γλυκιά τους βαβούρα σπίτι σας

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του