Τα πάντα για τη Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά στο 6ο Forum στο ΖΑΠΠΕΙΟ

τα-πάντα-για-τη-διατροφή-υγεία-ομορ

Τα τελευταία έξι χρόνια, ο Όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά) σε συνεργασία με όλες σχεδόν τις Ελληνικές Επιστημονικές Ιατρικές Εταιρείες αλλά και Οικονομικούς και Επιχειρηματικούς παράγοντες, καθιέρωσαν στο ΖΑΠΠΕΙΟ, έναν Θεσμό, ο οποίος αγκαλιάζει σφαιρικά τα θέματα υγείας, διατροφής και σύγχρονης επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης που άπτονται στις σημερινές ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας καθώς και την αντιμετώπισή τους από την επιστήμη και τις επιχειρήσεις.

Το 6ο Forum, φέτος, θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Οκτωβρίου όπως πάντα στο ΖΑΠΠΕΙΟ, με στόχο την ανάδειξη όλων των ευκαιριών και προκλήσεων σε θέματα που σχετίζονται τόσο με την Δημόσια Υγεία, όσο και με την Οικονομική Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις.

Σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, με ταχύτητες που πολύ συχνά μας ξεπερνούν, επηρεάζοντας καταλυτικά την καθημερινότητά μας, σε όλες τις εκφάνσεις της, όπως υγεία – ευεξία – οικονομία- περιβάλλον, η Επιστήμη, το Κράτος, οι Επιχειρήσεις και όλοι εμείς οι πολίτες, καλούμαστε να γίνουμε πιο σοφοί, πιο ενημερωμένοι και πιο αποτελεσματικοί για να αντιμετωπίσουμε ή να διαχειριστούμε όλες αυτές τις προκλήσεις που έχουν ήδη προκύψει ή θα δημιουργηθούν στο εγγύς μέλλον.

Το 6ο Forum, που διοργανώνεται εφέτος μέσα σε ένα κλίμα που επιβεβαιώνει όλα αυτά τα νέα δεδομένα, που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα, θα προσπαθήσει, μέσα από μια πλειάδα εκ των πλέον έγκριτων επιστημόνων, να αναδείξει το ρόλο του κράτους, των επιχειρήσεων, της επιστήμης αλλά και των καλά ενημερωμένων πολιτών στην προσαρμογή στο νέο αυτό οικονομικό και περιβαλλοντικό γίγνεσθαι.

Συμμετοχές

Η συμμετοχή των Επιστημονικών Εταιρειών όπως η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας, η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα, η Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, η Ελληνική Μαστολογική Εταιρεία αλλά και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, αφενός και αφετέρου το Γεωπονικό Πανεπιστημίο Αθηνών, ο ΣΕΒΓΑΠ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων), ο ΕΒΕΑ (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ο ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων) και η ICAP, διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και αναδεικνύουν την καινοτομία και τις σύγχρονες εφαρμογές όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, το 5G, η βιοτεχνολογία, η προστασία του περιβάλλοντος και τα νέα βιολογικά διατροφικά πρωτόκολλα.

Όλα αυτά θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν στις εργασίες του 6ου Forum, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις και την επιστήμη να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία. Παράλληλα η Οργανωτική Επιτροπή, αναγνωρίζοντας την σημασία της γυναίκας στον χώρο του επιχειρείν, θα βραβεύσει σε ειδική τελετή γυναίκες που πρωτοπορούν και βάζουν το δικό τους θετικό αποτύπωμα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Βραβεία επίσης θα δοθούν και στις σημαντικότερες εταιρίες που καινοτομούν στην παραγωγή και στην εμπορία διατροφικών προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας.

Στον χώρο του ΖΑΠΠΕΙΟΥ, εξάλλου, θα λειτουργήσει έκθεση επιχειρήσεων με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το αντικείμενο του 6ου Forum.

Το Forum τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση την Επιστήμη και τον Πολιτισμό και της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας.

Η όλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο. Παράλληλα οι εργασίες θα μεταδοθούν και διαδικτυακά.

Στον ιστότοπο dyoforum.gr μπορείτε να δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα το οποίο θα οριστικοποιηθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Χορηγός επικοινωνίας η Oικονομική Eφημερίδα “Deal News”.

Διαβάστε επίσης

Ατοπική Δερματίτιδα: Τα προβλήματα που προξενεί στη ζωή του ατόμου που πάσχει και της οικογένειάς του

“Ήταν όλοι τους παιδόφιλοι” – Η Αλάνις Μορισέτ αποκαλύπτει ότι την αποπλάνησαν στα 15 της και σοκάρει με την εξομολόγησή της

Μίνως Θεοχάρης: Δέχτηκε χυδαία επίθεση από ταξιτζή – “Τρόμαξα, βγήκα από το ταξί, συνέχισα να τρέχω”

Σχετικά Άρθρα
Πώς το χέρι σου μπορεί να σου δείξει πόσο πρέπει να φας - Το κόλπο που θα σε ενθουσιάσει!
Πώς το χέρι σου μπορεί να σου δείξει πόσο πρέπει να φας – Το κόλπο που θα σε ενθουσιάσει!
Ευέλικτη διατροφή: Έτσι, θα χάσεις βάρος τρώγοντας τα πάντα
Ευέλικτη διατροφή: Έτσι, θα χάσεις βάρος τρώγοντας τα πάντα
10 τροφές που δεν είναι τόσο υγιεινές όσο νομίζουμε!
10 τροφές που δεν είναι τόσο υγιεινές όσο νομίζουμε!
5 τρομακτικά πράγματα που προκαλεί η ζάχαρη στο σώμα μας!
5 τρομακτικά πράγματα που προκαλεί η ζάχαρη στο σώμα μας!
Γαστρεντερικές διαταραχές: Οι τροφές που τις προκαλούν και πρέπει να αποφεύγετε!
Αν οι γαστρεντερικές διαταραχές δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου, δες τι θα αποφύγεις
"Είμαι Vegan και έχω διαβήτη τύπου 1": Τι πρέπει να προσέξω;
“Είμαι Vegan και έχω διαβήτη τύπου 1”: Τι πρέπει να προσέξω;

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του