«Λόγω Διατροφής» σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ένα μοναδικό fitness event

Με ένα ξεχωριστό Summer Fitness event εγκαινιάζονται το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 7 μμ. οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του «Λόγω Διατροφής».

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία και η Επιστημονική Ομάδα  «Λόγω Διατροφής» διαθέτουν ταυτόχρονη δυναμική παρουσία τόσο στο χώρο της υγείας όσο και της Εκπαίδευσης.

Στον τομέα της υγείας, οι Πολυδύναμες Μονάδες του Δικτύου «Λόγω Διατροφής» προσφέρουν μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που άπτονται έγκυρης διατροφολογικής διαχείρισης όπως: Απίσχναση, Αυτοάνοσες Διαταραχές, Καρδιαγγειακές παθήσεις κλπ.), διαθέτοντας έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd0

Στον τομέα της εκπαίδευσης, Ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ) αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό Φορέα, ο οποίος λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Lifelong Learning Center (L.L.C.) πιστοποιημένο με ISO 9001:2015 και αδειοδοτημένο από το υπουργείο Παιδείας με Αρ. Μητρώου: 2350120. Το εκπαιδευτικό έργο του Κ.Δ.Β.Μ. της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES είναι αναγνωρισμένο από το ΔΥΠΑ (η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES είναι επίσημος πάροχος εκπαίδευσης του ΔΥΠΑ), αλλά και από Κορυφαία Πανεπιστήμια (πχ. ΕΚΠΑ), όπως προκύπτει από την πολυδιάστατη συνεργασία με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο επίπεδο πρακτικής άσκησης των εκπαιδευμένων σε διάφορα επιστημονικά προγράμματα του ιδρύματος.

%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd2

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα με δήλωση (19.11.2022) του τ, Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, “η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES επιτελεί σημαντικό επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο, συνεισφέροντας με διάφορες καίριες δράσεις, ενεργά στη παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!”

Οι ιδιόκτητες κτιριακές Δομές της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και του «Λόγω Διατροφής», συνολικής έκτασης 400 τμ. σε Κολωνάκι και Ριζούπολη – Άνω Πατήσια, με δύο εκπαιδευτικές αίθουσες, υποδομές ΑΜΕΑ και διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd4

Με αφορμή τα εγκαίνια των νέων μας εγκαταστάσεων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 & ώρα 7:00 μ.μ στη κεντρική δομή της ΕΛ.Δ.Ε. (Προμπονά 27, Ριζούπολη) μία ιδιαίτερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις!

Διαβάστε επίσης:

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή #MairibooForEnvie φέρνει σαρωτικό αέρα ανανέωσης!

Δούκισσα Νομικού: Το σαγηνευτικό make up look της στις Κάννες που τράβηξε τα φλας

Σχετικά Άρθρα
8 καλοκαιρινές τροφές για απώλεια βάρους
8 καλοκαιρινές τροφές για απώλεια βάρους
Γι' αυτούς τους λόγους αξίζει να βάλεις λίγο σούσι στη διατροφή σου
Γι’ αυτούς τους λόγους αξίζει να βάλεις λίγο σούσι στη διατροφή σου
Βοηθάει η διατροφή στην αντιμετώπιση φλεγμονών;
Βοηθάει η διατροφή στην αντιμετώπιση φλεγμονών;
Διατροφικές επιλογές για να προστατευτούμε από τον ήλιο
Διατροφικές επιλογές για να προστατευτούμε από τον ήλιο
Διατροφογενετικό Τεστ DNA: Διατροφή βάσει γονιδίων
Διατροφογενετικό Τεστ DNA: Διατροφή βάσει γονιδίων
Φυτοφαγική Διατροφή: Το δωρεάν ebook για να την εφαρμώσετε σωστά
Φυτοφαγική Διατροφή: Το δωρεάν ebook για να την εφαρμώσετε σωστά

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του