Τσαγκαροδευτέρα σήμερα και μάλιστα μετά από ένα σαββατοκύριακο χουχουλιάσματος και απόλυτης χαλάρωσης μιας και η κακοκαιρία “Εύα”, μας έκλεισε στα σπίτια μας, άντε να έχεις όρεξη και διάθεση για τη νέα εβδομάδα που ξεκινάει. Αλλά η διάθεσή μας πρέπει να ανέβει κι εμείς ανακαλύψαμε το κατάλληλο βίντεο που θα σας φτιάξει τη ημέρα με έναν όμορφο τρόπο.
Η Άννη Θεοχάρη, η Κίρμπυ από τα “Νούμερα”, μαζί με τον Andy Xhuma (Άντι Τζούμα) χόρεψαν στη βροχερή Αθήνα. Και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.
“Σήμερα, καθώς περιμέναμε τον κακό χαμό και τον κατακλυσμό του Νώε, εμείς αποφασίσαμε να βγούμε εξω να χορέψουμε!
“Ο Antonis D. Tzoumas έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο challenge και κάθε μέρα για ένα χρόνο φτιάχνει μια χορογραφία έξω στην πόλη, στη φύση, στη ζωή και εμείς μέσα από τον λογαριασμό του στο ινστα, τον απολαμβάνουμε! Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν η 299η του μέρα, έστω και βροχερή!” έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο.
Δείτε το βίντεο
Ποιος είναι ο Andy Xhuma
Ενδεχομένως να έχεις “πέσει” πάνω του στο Instagram και να έχεις δει κάποια από τα χορευτικά βίντεο που έχει ανεβάσει. Ο Andy Xhuma, γνωστός χορευτής, από τον περασμένο Ιανουάριο, έχει ξεκινήσει να γυρίζει το Big Plans. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ, όπου στόχος του είναι μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, να έχει δημιουργήσει 365 βίντεο, τα οποία θα αποτυπώνουν τις χορευτικές του περιπέτειες στην Αθήνα μέσα σε έναν χρόνο.
Τα βίντεο αναρτά στο προφίλ του στο Instagram, αλλά και στο YouTube. Σε αυτά, τον βλέπουμε να χορεύει πότε μόνος και πότε με παρτενέρ (όπως στο τελευταίο με την Άννη Θεοχάρη) σε διάφορα μέρη της Αθήνας, σε πολυσύχναστους δρόμους, σε πεζοδρόμια, στοές κ.α.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης
Την Τρίτη θα έχουμε ολική έκλειψη Σελήνης και το «φεγγάρι του κάστορα» – Τι είναι το φαινόμενο;
H προσέλευση σε κέντρα θεραπείας Διατροφικών Διαταραχών έχει τριπλασιαστεί – Ανησυχητικά τα νούμερα
Google News