Αρχική > Τι Νέα; > H κόρη του Swarovski παντρεύτηκε και ο γάμος της ήταν κάτι παραπάνω από πριγκιπικός! (εικόνες)

H κόρη του Swarovski παντρεύτηκε και ο γάμος της ήταν κάτι παραπάνω από πριγκιπικός! (εικόνες)

Η κληρονόμος της αυτοκρατορίας των Swarovski παντρεύτηκε και ο γάμος της θύμιζε διαμαντένιο παραμύθι!

Η 23χρονη Victoria Swarovski, λοιπόν, παντρεύτηκε τον κατά 17 χρόνια μεγαλύτερό της επιχειρηματία Werner Mürz το περασμένο Σαββατοκύριακο και η τελετή ήταν κάτι παραπάνω από πριγκιπική.

Και αν και πολλοί χαρακτήριζαν το γάμο της Πίπα Μίντλετον ως το γάμο της χρονιάς, μάλλον ήταν μέχρι να δουν τι ακριβώς έγινε στο γάμο Swarovski!

Swarovski_κόρη_γάμος

Το νυφικό φόρεμα ήταν χειροποίητο, ζύγιζε 46 κιλά και πάνω του ήταν στολισμένα περίπου 500.000 κρύσταλλα Swavovski, ενώ όλη η ουρά είχε κεντημένα μικρά λουλούδια.

Μάλιστα, το συνολικό κόστος του φορέματος φέρεται να ξεπερνά τις 700.000 λίρες, κυρίως λόγω των αμέτρητων πολύτιμων λίθων που ήταν κεντημένοι πάντω του.

Το γαμήλιο πάρτι έγινε σε πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων, το ξενοδοχείο Φαλίτσια στο Πορτοπίκολο, με τον χώρο να είναι κι αυτός διακοσμημένος με χιλιάδες κρυστάλλους του γνωστού οίκου κοσμημάτων.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 και αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, ξεκινώνοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη μεγάλη του μέρα τρεις ημέρες πριν!

Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε άτομα της οικογένειας Swarovski, μεγιστάνες, βιομηχάνους, τηλεοπτικούς αστέρες καθώς και κροίσους από την Σαουδική Αραβία.