Αρχική > Featured > H 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι “φωτογραφίζει” τη βιτριολίστρια

H 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι “φωτογραφίζει” τη βιτριολίστρια

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο συνήγορος της 34χρονης Ιωάννας, κ. Λύτρας, αναφέροντας ότι οι αποκαλύψεις του θύματος οδηγούν τις έρευνες σε ένα συνδυασμό προσωπικής και επαγγελματικής αιτίας πίσω από την επίθεση την Τετάρτη, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της κ. Λύτρα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» το θύμα της επίθεσης, η 34χρονη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τού αποκάλυψε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα ήταν κρυμμένη στο υπόγειο της εταιρείας και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της.

Της πέταξε το βιτριόλι και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, όπως τόνισε η γυναίκα με τα μαύρα φάνηκε να κινήθηκε σαν να ήξερε το χώρο.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και κυρίως εξονυχιστικά τα βίντεο από τα παρακείμενα καταστήματα για να εντοπίσουν την γυναίκα που έκανε την επίθεση. Ωστόσο τα στοιχεία αυτή την ώρα είναι λιγοστά. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι σχέσεις της 34χρονης στο παρελθόν καθώς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες το Star είχε μεταβεί σε αστυνομικά τμήματα τα τελευταία 5 χρόνια μετά από επεισόδια με πρώην συντρόφους της.

Η Ιωάννα κάλεσε τον δικηγόρο στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης ζήτησε το πρωί του Σαββάτου από τη μητέρα της να καλέσει τον δικηγόρο της κ. Λύτρα στο νοσοκομείο. Εκείνος μετέβη αμέσως εκεί και τότε η Ιωάννα του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.

«Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, για ό,τι στοιχείο σκέφτεται ώστε να φτάσει το γρηγορότερο δυνατόν στην δράστη.