Αρχική > Featured > Γυναίκες Δίδυμοι: Άκρως γοητευτικές και… παιχνιδιάρες!

Γυναίκες Δίδυμοι: Άκρως γοητευτικές και… παιχνιδιάρες!

Ανήκετε στις γυναίκες Διδύμους; Αν ναι, σας αξίζουν συγχαρητήρια! Και φυσικά όχι μόνο σ’ εσάς, αλλά και στον σύντροφό σας! Είστε πολύ ευχάριστες και γοητευτικές, με πολλούς θαυμαστές στο ενεργητικό τους. Έχετε έναν τρόπο να ανακατεύεστε σε όλα και να ανακατεύετε τα πάντα και με το ..γάντι να φοράτε τα γυαλιά σε πολλούς. Η εξυπνάδα αλλά και η λεπτότητα στη συμπεριφορά σας σας βοηθάνε σε αυτό, ενώ την ίδια στιγμή μοιάζετε να μην περιμένετε τίποτα από κανέναν και να θέλετε να πατάτε στα δικά σας πόδια – τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας.

Ερωτεύεστε συχνά, ζείτε το παρόν!

Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ο σκοπός και το όνειρο της ζωής σας, έρχεται δεύτερη ή τρίτη στο πρόγραμμα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο έρωτας και τα ειδύλλια. Ερωτεύεστε συχνά, ζείτε το παρόν, αποκτάτε πολλές εμπειρίες και συνέχεια αναζητάτε τον επόμενο άντρα που θα σας εξιτάρει αλλά και θα σας αντέχει. Όπως και οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες Δίδυμοι είναι πολυπρόσωποι, σαν να έχουν όντως δύο ψυχές μέσα τους.

Όταν έρθετε κοντά με κάποιον ή προχωρήσετε και σε δέσμευση, ένα πράγμα θα έχει σίγουρα αποσαφηνιστεί στον… τυχερό: το πόσο σας αρέσουν οι αλλαγές. Και αν εκείνος σας προσφέρει μονότονα βράδια μπροστά στην τηλεόραση με ποπ κορν και αναψυκτικά αντί για έντονες νύχτες διασκέδασης και μπαράκια και κλαμπ, τότε σίγουρα έχει χάσει. Εσείς ψάχνετε ήδη για τον επόμενο «κύριο Τέλειο»…

Δοκιμάζουν τα πάντα στον ερωτικό τομέα

Στον Αστρολόγο διαβάζουμε πως από την εφηβεία κιόλας οι γυναίκες Δίδυμοι θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Και αυτό με την πάροδο του χρόνου δεν αλλάζει. Πρόκειται για μια πολύ ερωτική γυναίκα, που ξέρει καλά τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού και δεν διστάζει να το μετατρέψει σε περιπέτεια για το σύντροφό της. Ακόμη και στην περίπτωση που οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περίμενε, ήταν όμως μια εμπειρία, δεν χάνει χρόνο και πάει… για την επόμενη. Πιστεύει στον εαυτό της και αισθάνεται σίγουρη ότι με τη γοητεία της μπορεί άνετα να κατακτήσει έναν καινούργιο και καλύτερο σύντροφο. Ίσως και να βρει τον άντρα της ζωής της, που θα την λατρεύει και θα την καταλαβαίνει.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει τη συμβίωση με τις γυναίκες Διδύμους ιδιαίτερα δύσκολη;

Διαβάστε περισσότερα εδω!