Αρχική > Deco > Γραφείο στο σπίτι: 5 ιδέες διακόσμησης με έμπνευση από το Instagram (εικόνες)

Γραφείο στο σπίτι: 5 ιδέες διακόσμησης με έμπνευση από το Instagram (εικόνες)

Με την πανδημία του κορωνοϊού να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, η τηλεργασία επέστρεψε στις ζωές πολλών εργαζομένων θυμίζοντας εποχές καραντίνας.

Δυστυχώς, δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να διαθέτουμε ξεχωριστό δωμάτιο γραφείου στο σπίτι μας και βολευόμαστε στο τραπέζι της κουζίνας ή του σαλονιού. Αυτό μπορεί να είναι βολικό για μικρό χρονικό διάστημα αλλά αν η τηλεργασία συνεχιστεα, ο χώρος μας ενδέχεται να χρειαστεί ανανέωση προκειμένου να διασώσουμε την ψυχική υγεία μας.

Εάν χρειάζεστε ιδέες για γραφείο στο σπίτι, εδώ είναι μερικοί από τους πιο όμορφους χώρους εργασίας που θα μπορούσαμε να βρούμε στο Instagram. Φυσικά, αυτό που σας λέμε δεν είναι να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις διακοσμητικές συμβουλές, αλλά να πάρετε ιδέες επενδύοντας σε αντικείμενα που θα ανανεώσουν τον χώρο σας ή αξιοποιώντας σωστά αυτά που ήδη έχετε.

Retro chic

Ένα ξύλινο γραφείο και μια ταιριαστή καρέκλα είναι όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα retro chic γραφείο. Διακοσμητικά στοιχεία όπως ένα βάζο με φύλλα ευκαλύπτου, μερικά βιβλία και κορνίζες στον τοίχο θα κάνουν τη διαφορά!

Minimal

Οι απλοί λευκοί τοίχοι και τα ξύλινα πατώματα είναι ιδανικά, ειδικά όταν συνδυάζονται με μαύρο γραφείο, μεγάλους καθρέφτες, κρεμαστές λάμπες και ένα χαλί στις ίδιες αποχρώσεις.

Rose gold λεπτομέρειες

Το κόλπο με ένα γραφείο σε ροζ χρυσές αποχρώσεις είναι να το αντισταθμίσετε με έναν μονόχρωμο τοίχο, ένα απλό ξύλινο γραφείο και μια καρέκλα σε ουδέτερο χρώμα.

Hipster

Τα hipster γραφεία είναι πολύ απλό να τα διακοσμήσεις. Ανάμεσα στα απαραίτητα που θα χρειαστείς, είναι ένα φωτιστικό δαπέδου, ένα μποέμ χαλί, μερικά vintage διακοσμητικά στοιχεία και όσες περισσότερες γλάστρες έχεις στη διάθεσή σου.

Μονοχρωμία

Τα αντικείμενα που χρειάζεσαι για να διακοσμήσεις ένα μονόχρωμο γραφείο πρέπει να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό – να είναι όλα ασπρόμαυρα. Ένας λευκός τοίχος και ένα γραφείο είναι ένας καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο χώρος που εργάζεστε δεν θα είναι πολύ σκοτεινός. Έπειτα η καρέκλα και τα υπόλοιπα έπιπλα μπορούν να κινηθούν σε πιο σκούρες αποχρώσεις.