Αρχική > Celebrities > Γονείς έγιναν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης!Nα ζήσει το μωράκι!
%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%ae%ce%b2%ce%b7-%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b70

Γονείς έγιναν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης!Nα ζήσει το μωράκι!

Σύμφωνα με πλγηροφορίες, γέννησε η Ήβη Αδάμου, αν και το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει προς τον παρόν επίσημα τον ερχομό του παιδιού του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το βράδυ της Τρίτης και τόσο η ίδια όσο και ο Μιχάλης Κουϊνέλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει προς τον παρόν επίσημα τον ερχομό του παιδιού του, όμως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η είδηση έχει γίνει γνωστή στην ιδιαίτερη πατρίδα του Stavento, την Αλεξανδρούπολη.

Στην Αθήνα βρίσκονται οι γονείς της Ήβης Αδάμου από την Κύπρο, αλλά και του Μιχάλη Κουϊνέλη από την Αλεξανδρούπολη.

Σε συνέντευξή της πριν από κάποιο διάστημα, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως όταν γεννηθεί το μωρό τους, θα μετακομίσουν μαζί στην Αλεξανδρούπολη:

“Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται.”

%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%ae%ce%b2%ce%b7-%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b70 %ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%ae%ce%b2%ce%b7-%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b72

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%ad%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%ae%ce%b2%ce%b7-%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b74