Αρχική > Τι Νέα; > GNTM 2: Kλάματα και υστερίες στη δοκιμασία με τα φίδια! (video)

GNTM 2: Kλάματα και υστερίες στη δοκιμασία με τα φίδια! (video)

Με φίδια και πολλά άλλα απρόσμενα ήρθαν αντιμέτωπες οι κοπέλες του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/10).

Πολλά φίδια είχε αυτό το GNTM. Κόκκινα, κίτρινα, ριγέ, μεγάλα και μικρά. Mάλιστα ένα φίδι τρύπωσε στο παντελόνι μιας υποψήφιας, ένα άλλο μπήκε μέσα σε… μπλούζα και άλλο μπλέχτηκε στα μαλλιά. Ένα άλλο απείλησε το χέρι της Μαρίας που για λόγους υγείας δεν έπρεπε οπότε και απομακρύνθηκε από τη δοκιμασία, ενώ η Σουζάνα συγκεκριμένα έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας, λέγοντας πως δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την δοκιμασία, και πως θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν κρατώντας φίδι και όχι φορώντας δέρμα φιδιού, περνώντας το μήνυμα, «φοράμε ψεύτικο φίδι και παίζουμε με το αληθινό». Εντονες ήταν οι αντιδράσεις των υποψηφίων, οι οποίες φοβόντουσαν πολύ να αγγίζουν τα ψυχρόαιμα ερπετά. Η Βίκυ Καγιά προσπαθούσε να τις καθησυχάσει, ενώ η Ζενεβιέβ ούρλιαζε «το πρόσωπό σου πιο ήρεμο». Στο τέλος, όλα πήγαν καλά, τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν και έφτασε και η ώρα της αποχώρησης.

Νικήτριες και η αποχωρήσασα

Νίνα και Σπυρούλα ήταν οι νικήτριες της δοκιμασίας και πλεονέκτημα για την επόμενη πήρε η Νίνα. Πολλές από τις κοπέλες ξέσπασαν σε κλάματα από την ένταση, η Γκλόρια, η Αργυρώ και η Σουζάνα έμειναν στο τέλος προκειμένου να επιλεγεί αυτή οποία θα αποχωρήσει και από το GNTM αποχώρησε τελικά η Αργυρώ.