Τον ενθουσιασμό τους δεν κατάφεραν να κρύψουν οι τέσσερις κριτές του Greece’s Next Top Model 2, όταν αντίκρισαν μια ξεχωριστή, αιθέρια ύπαρξη από το σύνολο των υποψηφίων κοριτσιών. Η νεαρή Άννα Μαρία λόγω των ιδανικών αναλογιών της και της χάρης με την οποία περπάτησε στην πασαρέλα, συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια για την παρουσία της.Τα λόγια των κριτών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά προς την 18χρονη πιανίστρια. Όταν η γλυκιά υποψήφια μπήκε στον χώρο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε στον Άγγελο Μπράτη: «Θες να κάνεις το πιο γρήγορο κάστινγκ;». Ο ίδιος λίγο αργότερα πρότεινε χιουμοριστικά στην Άννα Μαρία: «Μπορώ να σε κλείσω για το επόμενό μου σόου».

Ξετρελάθηκαν από τη φυσική ομορφιά της

Οι κριτές είχαν ήδη πάρει την απόφασή τους να την περάσουν στην επόμενη φάση, αφού δεν θεώρησαν απαραίτητο να φορέσει και μαγιό για να καταλήξουν. Παρόλα αυτά, εκείνη φόρεσε ένα μπλε μπικίνι για να κάνει την «περατζάδα» της μπροστά τους, δικαιώνοντας τη γνώμη των κριτών. Έτσι, έκανε το χατίρι του Δημήτρη Σκουλού.


Τελικά, πήρε τέσσερα ομόφωνα «ναι» για την επόμενη φάση, ενώ οι κριτές σηκώθηκαν όρθιοι για να την αγκαλιάσουν και να την συγχαρούν. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα μελλοντικό φαβορί του σόου.

Δείτε το βίντεο:

από Ευγενία Κολοβού