Αρχική > Featured > Γνωστή YouTuber «έθαψε» τη Σαντορίνη: «Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπετε στο Instagram»

Γνωστή YouTuber «έθαψε» τη Σαντορίνη: «Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπετε στο Instagram»

Γνωστή YouTuber δυσφήμισε μέσα σε ένα βίντεο 30 λεπτών την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Η Haley Pham τόνισε ότι δυσαρεστήθηκε από τη Σαντορίνη και ότι την περίμενε αλλιώς με βάση τις φωτογραφίες που είχε δει, αποτρέποντας τους 2 εκατ. followers της να επισκεφθούν τη χώρα μας, λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει.

Στο βίντεό της η Αμερικανίδα YouTuber ομολογεί ότι στο ταξίδι της ξόδεψε 10.000 δολάρια, λόγω της ανικανότητάς της να υπολογίσει σωστά τα έξοδα για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία. Παρόλο που ανέφερε τις ανοησίες που έκανε όσον αφορά στον προγραμματισμό της επίσκεψής της σε Ιταλία και Ελλάδα, τόνισε ότι οι τρεις εβδομάδες που πέρασε στη χώρα μας ήταν δραματικές, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που βιώνει.

«Σας συνιστώ να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Δήλωσε επίσης, την απογοήτευσή της για τη Σαντορίνη, χαρακτηρίζοντας τις παραλίες ως «γκρεμό». Εκτός αυτού δεν της άρεσε το γεγονός ότι το νησί είχε πολύ κόσμο, το οποίο την εμπόδισε να απολαύσει τα ψώνια της. Για τα τοπία εκτός της Χώρας, η 18χρονη είπε ότι φαίνονται επίπεδα και καθόλου όμορφα. «Δεν έχεις τίποτα να κάνεις εκεί για να περάσεις καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το «κράξιμο» από τους followers

Μετά τα παράπονά της για την Ελλάδα έθιξε την υγεία της που κλονίστηκε, όταν επέστρεψε στη χώρα της. Ανέφερε ότι ταλαιπωρήθηκε από διάρροια και ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα. «Περιμένω να κάνω σεξ μετά τον γάμο και παρ’ όλα αυτά το αιδοίο μου τιμωρείται; Γιατί να μου τύχει εμένα αυτό;».

Οι δηλώσεις της για την Ελλάδα σε συνδυασμό με τα παραπάνω ξεσήκωσε πλήθος αρνητικών σχολίων για την 18χρονη. Ένας χρήστης έγραψε: «Η Haley Pham έκανε ένα ολόκληρο βίντεο 30 λεπτών λέγοντας ότι δεν πρέπει κανείς να πάει στην Ελλάδα λόγω της οικονομίας της και έπειτα υπονοώντας ότι τα κορίτσια που είναι σεξουαλικά ενεργά αξίζουν να αρρωστήσουν περισσότερο από την ίδια, μια παρθένα».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=117&v=KnAbUKxzXh4