Αρχική > Σπίτι > Γνωρίστε την πρώτη πλατφόρμα για τη διακόσμηση του σπιτιού με σχέδια Ελλήνων κατασκευαστών

Γνωρίστε την πρώτη πλατφόρμα για τη διακόσμηση του σπιτιού με σχέδια Ελλήνων κατασκευαστών

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο αποτελεί το βασικό μέσο πωλήσεων και επικοινωνίας ανάμεσα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, η ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου, εύχρηστου και δυναμικού εργαλείου online πωλήσεων που θα συνδέει απευθείας καταναλωτή και παραγωγό εξασφαλίζοντας ποιότητα & ασφάλεια είναι επιβεβλημένη.

Αυτή την ανάγκη ήρθε να καλύψει το Housin

Μέσω του Housin.gr o κάθε εγχώριος παραγωγός επίπλου και ειδών διακόσμησης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε μια διευρυμένη αγορά (αρχικά) εντός και (σύντομα) εκτός Ελλάδος, η οποία μέχρι χθες βρισκόταν μακριά από την εμβέλειά του. Καταχωρώντας την εταιρία του και τα προϊόντα της, επικοινωνεί με ένα κοινό χιλιάδων ή και εκατομμυρίων αγοραστών επιτυγχάνοντας αύξηση πωλήσεων και αναγνωρισιμότητας στο δικό του εταιρικό brand.

Ταυτόχρονα, ο ενδιαφερόμενος χρήστης (αγοραστής) αποκτά την δυνατότητα πρόσβασης σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και τη δυνατότητα αγοράς τους με μόλις λίγα “κλικ”, από την ασφάλεια της δικής του οθόνης, χωρίς να χρειαστεί να ψάξει σε δεκάδες site εμπορικών καταστημάτων.

Όμως το Housin δεν είναι ένα ακόμα e-shop.

Μπαίνοντας στο www.housin.gr, ανακαλύπτεις μπροστά σου μια ψηφιακή αγορά, με πολλές από τις σημαντικότερες παραγωγικές εταιρίες της χώρας, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να δεις, να επιλέξεις, να αγοράσεις, να βαθμολογήσεις (heart it), να σχολιάσεις, προϊόντα και εταιρίες με ασφάλεια και αξιοπιστία, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις “στα τυφλά”.

Απλά, επιλέγεις δωμάτιο, προσαρμόζεις το budget σου και βρίσκεις αυτό που σου ταιριάζει.

Η ομάδα του Ηοusin συμβάλει στην απλούστευση της διαδικασίας επιλογής και αγοράς προϊόντων, αλλά και στην ενίσχυση της Ελληνικής παραγωγής ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή. Με βάση  την πολυετή εμπειρία στο χώρο της παραγωγής και προώθησης, επιλέγουμε αποκλειστικά εγχώριους κατασκευαστές. Εξασφαλίζουμε στον χρήστη-καταναλωτή την εγγύηση που χρειάζεται ώστε να αποκτήσει εύκολη πρόσβαση στην “πηγή” και με αυτό τον τρόπο παρέχουμε την δυνατότητα να αξιολογήσει τον άγνωστο σε πολλούς, μα τόσο ποιοτικό και δημιουργικό κόσμο της εγχώριας παραγωγής επίπλου και ειδών διακόσμησης.

Όραμα μας:

  • Η κατοχύρωση της ταυτότητας του Ελληνικού design στην συνείδηση του καταναλωτή, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της χώρας.
  • Η καθιέρωση του Housin ως το πλέον ολοκληρωμένο και αξιόπιστο μέσο online πωλήσεων προϊόντων deco, τόσο σε επαγγελματίες όσο και ιδιώτες καταναλωτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ